Psi Wampir

Moderatör: Sai

Kullanıcı avatarı
tequila

Re: Psi Wampir

Okunmamış mesaj gönderen tequila »

bu arada sizin o dediğiniz satanistler felan fantazi olsun diye kan içiyorlar benim de vampirlere çok büyük ilgim var vampirler ihtiyaçtan dolayı içer mecbur oldukları için içmazlerse yaşayamazlar alacakaranlık izleyen bilir (oğlan çok yakışıklı) bu arada ben kan içen vampirlerin var olduğuna bile inanmıyorum kan içen kaç kişi varsa hepsi fantazi olsun diye içiyodur
100 kişi 10 kişiyi öldürürse trajedi, 10 kişi 100 kişiyi öldürürse strateji olur!

g__kem

Okunmamış mesaj gönderen g__kem »

tequila yazdı:bu arada sizin o dediğiniz satanistler felan fantazi olsun diye kan içiyorlar benim de vampirlere çok büyük ilgim var vampirler ihtiyaçtan dolayı içer mecbur oldukları için içmazlerse yaşayamazlar alacakaranlık izleyen bilir (oğlan çok yakışıklı) bu arada ben kan içen vampirlerin var olduğuna bile inanmıyorum kan içen kaç kişi varsa hepsi fantazi olsun diye içiyodur
kitaplarını da oku çok daha güzeller bnde inanmıyorum ama insan okuduktan sonra gerçekten var olmalarını istio ya :D
netenes

Okunmamış mesaj gönderen netenes »

bende olduguna inanmiyorum ama mesela ben kan icen ture donusebilirim biraz uzun bir surec ama daha dogrusu -isteyen- herkes yapabilir
Kullanıcı avatarı
UmuT

Okunmamış mesaj gönderen UmuT »

benimde köpek dişleri ilerde bende mi vampirim :D hepinizi kurban ederim olum adam gibi durun :D
1 hafta mecburi ara veriyorum köye gittiğim için.
criminal_1994

Okunmamış mesaj gönderen criminal_1994 »

Tamam kurt abi :D
"Cennette yaşamak üzere yaratılmıştık ve cennet bize hizmet etmek için düzenlenmişti. Sonra bir şeyler oldu ve yazgımız değiştirildi; cennetin yazgısında da bir değişiklik oldu mu, bu hiçbir yerde belirtilmiyor.." Franz Kafka

Kullanıcı avatarı
UmuT

Okunmamış mesaj gönderen UmuT »

ben de zombileri acaip araştırdım isterseniz bi yazı açarım ama tk ile uzaktan yakından ilgisi yok
1 hafta mecburi ara veriyorum köye gittiğim için.
Kullanıcı avatarı
ddemmahum

Okunmamış mesaj gönderen ddemmahum »

Vampirlerde kurtadamlarda efsanedir ama kurtadam efsanesi vampir efsanesine göre daha gerçekcidir..Nitekim günümüze kadar 40.000 kurtadam vakası olmuştur..Bunlardan bazıları acaba gerçekten kurtadamlar var mı diye düşündürüyor insanı..
Vampir olmanın tek yolu bir vampir tarafından ısırılmaktır ama kurtadam olmanın birçok yolu vardır.. Ve benimde bildiğim birkaç büyü var :) (hiç denemedim)..
Son olarak kurtadamlar daha karizma :D
::Welcome to home Bruce::
netenes

olabilir vampirlikte ısırmaya gerek yok ısırmadanda uzun zamanda gerçekleşebilir
Kullanıcı avatarı
ddemmahum

Okunmamış mesaj gönderen ddemmahum »

Nasıl olacak o iş?
::Welcome to home Bruce::
netenes

ya bu tur olaylari kendi tecrubelerimle yaptim ama bence yuzde doksan dokuz dogru simdi anlatirim ama yok soyle boyle inanmamalarla dalga gecmelerle ugrasamam ama amaciniz tartisma olacaksa ayri bir konu acayim bilgimizi ortaya dokelim tartisalim

“Sorunlar-Uyarılar ve Çözümleri” sayfasına dön