FOTON KUŞAĞI..
-
Re: FOTON KUŞAĞI..
tesekkur ederim bundan sonra boyle dusunucem,ben de olayi niye anlayamiyorum diyorum...
it's over...
- Askem0
Ya anlamıcak Bisey Yok GAyet BAsit. 2012 de çok yoğun bir fOton Enerjisine maruz kalıp Evrim Geçircez. Bu kadar BAsit xD Ama Bİ tahmin daha Var. Marduk Gezegeni Falan diolar. Önleminizi Alın. ßen Aldım. Burda DAğda Mağra Buldum oraya Gitcem 2012 de xD ne olur ne olmaz bi tarafımı sağlama alayım yeter bana xD
Aptallığın en büyük kanıtı, aynı şeyi defalarca yapıp farklı bir sonuç almayı ummaktır..! Alßert EİnsTein..
- uman
olabilr bşyler ama Allah bilir bide 21 Aralıksa Cumaya denk geliyo buda dikkatimi çekti :D
- ddemmahum
- sil3nc3r
- Yaşadığınız İl: 6 Ankara
Evrende hiçbirşey yok olmaz, evren hiçbirşeyi ısraf etmez. Herşey sadece şekil değiştirir.Askem0 yazdı:Muhakkak BU uzayda her sey VAr olduğu gibi her seyde yok olur Böle Bir kavram vardır bu kesin ve nettir.
Cennetin evrenden farklı biyerde mi gerçekleşeceğini sanıyorsun?archipallium yazdı:o refah cennette bulcağı refah olmasın sakın...!
Şu anda Dünya cehennemi yaşıyor zaten. Küresel ısınma vb. 2012 ye kadar çektiğimiz acı katlanarak artıcak. 2012 cehennem ile cennet arasında bir dönüm noktası olucak.zaza54 yazdı:Inananlar direk cennete girecek değiller ilk önce işledikleri günahların cezasını çekecekler cehennemde ondan sonra cennete gidecekler
Yaklaşmakta olan bir enerji kütlesi var yörüngesi ve geliş hızı tespit edilmiş durumda, getirileri sadece varsayımdır. Kesinlikle bişeyler olmak zorunda olacak şeylerin ne boyutta olacağını sadece varsayım yapabiliriz.buratem209 yazdı:Adından da anlasılacagı gibi foton kusagı sadece ısık demeti Nasıl ki gunes dunyayı aydınlatıyorsa bu ısık demeti de ( kaynagı galiba orada yogun ce cok sayıda bulunan yıldızlar) dunyayı aydınlatacak Sadece aydınlatacak
Fotonların dunyanın uzerine dogrudan gelmesi ne gibi bir etki yaratabilir Simdi uzerimize ısık dustu diye birini oldurmekten vaz mı gececegiz ya da super bilinc diyorsun 5 boyut diyorsun 12 sarmallı DNA diyorsun bunların gerekliligi ne peki ? Ya da soyle sorayım bunlar nasıl ve ne icin olusacaklar Yok boyut degistirenler kalanlar nasıl kalabilecegiz ya da boyut degistirebilecegiz neye gore ya da dusunce ile mi?
Bilim adamları bunu nereden biliyorlar ? Sadece var sayım diyecegim ama onlar da bu kadar sallamazlar!
Ben kimseyi asagılamıyorum sadece biraz daha mantıklı olabilirdi diye dusunuyorum
Kutsal metinlerin hepsinde Allah insanlara bağzı şeyleri anlatabilmek için sembollerden yararlanmıştır.netenes yazdı:ayrıca günahlardan arınmak kesinlikle keselenme falan değil(en doğrusunu Allah(cc) bilir) mesela cinn suresinin 15. ayetinde allah yolundan sapanlar cehenneme odun olmuşlardır diyor ve öylesine bi sura açıp okuduğumda hep cehennemin çok alevli bir ateşli bölge olduğunu görüyorum örnek hakka suresinin 31-32-33. ayetinde '' sonra alevli ateşe atın onu!,sonrada onu yetmiş arşın uzunluğunda bir zincir içinde oraya sokun, çünkü o , ulu Allah a iman etmezdi '' der
Evrime inanmayan arkadaşlar olabilir aslında bunun dinimizde varolmadığını idda eden kişiler olabilir ama kimse "müslümanlıkta evrimin yeri yoktur" teorisini kanıtlayamaz. Dediğim gibi kutsal metinlerin hepside semboller vardır bunlar isan aklının bazı şeyleri kavyabilmesini kolaylaştırmak için kullanılmıştır. Örneğin topraktan gelme de bu şekilde olabilir, öyledir demiyorum ama olma ihtimali vardır. Topraktan canlılar canlılardan hayvanlar hayvanlardan da insanlar evrimleşmiş olabilir. Günümüz biliminde zaten evrim teori olmaktan çıkmıştır bilim evrimin gerçekliğini kabul etmiştir.
Geri döndüm
- ddemmahum
evet bende oyle dusunuyorumda heralde anlatamadim ayni fikirdeyim ama cennetin ve cehennemin bolgesi hakkinda bazi tezlerim var
- Askem0
Evrende Hiç Bir Sey Yok oLmaz ve Hiç birsey Kaybolmaz Demişsiniz. fakat Evrende Muhakkak Bİr gün Yok oLur Nasıl Ki bütün Somut CisimLerin Belirli Bir Yere Kadar ÖmürLeri Varsa muhakkak Ki EVreninde Bir sonu Vardır. Hea Söle Biseydir Ki. Her şey Bi enerji Olduğuna Göre Evrende bi enerJidir ve Bu Enerji Nerden GElip Nereye Gittiğini Bilemeyiz :)
Aptallığın en büyük kanıtı, aynı şeyi defalarca yapıp farklı bir sonuç almayı ummaktır..! Alßert EİnsTein..
- ddemmahum
- Sai
- Yönetici
- Yaşadığınız İl: 54 Sakarya
- Burcunuz: Aslan Burcu: 23 Temmuz-22 Ağustos
- Cinsiyetiniz: Erkek
valla adam çalışmışta gelmiş be şimdi hangi birine cevap yazayım yah XDXDXD