Bu nedir_?
Moderatör: Sai
- Maqnetic-Zz
Bu nedir_?
arkadaşlar ben bişey izlerken koku alıyorum. mesela kanlı bıçaklı bişey izliyorum eve kötü bi koku yayılıyor. ( merak etmeyin gaz çıkarma olayı yok:D) nefesim daralıyor. güzel şeyler izlediğimde ise ferahlıyorum etrafda güzel bi koku oluyor.
ama köyü şeyler izlediğimde ki etkiler daha belirgin.
Bu nedir ne yapmam gerekir?_
ama köyü şeyler izlediğimde ki etkiler daha belirgin.
Bu nedir ne yapmam gerekir?_
Re: Bu nedir_?
bende aliyorum o kokuyu bazen ve aklima onun seytanin kokusu oldugu geliyor zira seytan pisliktir ve pislik kokar
- Ulquiorra
Ya @netenes senin bence yadım alman gerekli. saçma sapan şeylerde yazıyorsun.
@Maqnetic-Zz sanırım güzel bi şekilde beynini kandırabiliorsun gördüğün ama orda olmayan şeyin kokusunu alabiliyorsun yada kötü olaylar seni psikolojik olarak etkiliyor, iyi olaylarda tam tersi sonuç olarak insanın istemsi yeterli eğer bu olaylar psikolojini bozucak derece olmaya başlarsa muhakkak yardım al ileris içi daha kötü olabilir.
@Maqnetic-Zz sanırım güzel bi şekilde beynini kandırabiliorsun gördüğün ama orda olmayan şeyin kokusunu alabiliyorsun yada kötü olaylar seni psikolojik olarak etkiliyor, iyi olaylarda tam tersi sonuç olarak insanın istemsi yeterli eğer bu olaylar psikolojini bozucak derece olmaya başlarsa muhakkak yardım al ileris içi daha kötü olabilir.
''Benim yaşadığım gerçekler, başkalarının kafalarında yaratıp kurduğu hayâllerden daha gerçek." N.D.
- fenomen
- Yönetici
ya bunlar hic normaldir.seytanin kokusu felan:):)
Chi Master Ferdi Bayramov (безконтактный бой, no contact combat,dokunmadan dovus)
Sizin veliniz ancak Allah, O'nun Peygamberi ve namaz kılan ve rükû halinde zekat veren müminlerdir. MAİDE suresi 55.
Sizin veliniz ancak Allah, O'nun Peygamberi ve namaz kılan ve rükû halinde zekat veren müminlerdir. MAİDE suresi 55.
- fenomen
- Yönetici
normal degil yazacakdim pardon
Chi Master Ferdi Bayramov (безконтактный бой, no contact combat,dokunmadan dovus)
- Maqnetic-Zz
@Ulquiorra tşk ederm güzel bir açıklama olmuş. inş kötüye gitmez.
- Sylopes
pisikolojikman bir piskoloğa git bence o sana yardım edebilir
- Burak AYDIN
bu düşünce tarzını etkileyebilmenle ilgili birşey. bazı insanlar hayatta daha çok heyecan duyarlar.
koku zaten şekilden ibarettir. burunda ilgili yere dokunan maddenin şekli yorumlanır beyinde. bu şekle göre beynin kokuyu hisseder. misal çemberse gül kokusu yıldız ise sigara kokusu hissedersin. senin tek yaptığın lkendini basitçe hipnoz edip bu kokuyu beyinden çekmek.
yani güzel bişey sinema daha zevkli hale geliyor olmalı (:
koku zaten şekilden ibarettir. burunda ilgili yere dokunan maddenin şekli yorumlanır beyinde. bu şekle göre beynin kokuyu hisseder. misal çemberse gül kokusu yıldız ise sigara kokusu hissedersin. senin tek yaptığın lkendini basitçe hipnoz edip bu kokuyu beyinden çekmek.
yani güzel bişey sinema daha zevkli hale geliyor olmalı (:
bende muhtemelen seytanin pislik koktugunu dusunurken bu koku bana gelmistir yani arkadasin dedigh gibi hemen hastaneye yollanacak birisi degilim :D
- Ulquiorra
:D :D yaw öle bi yazıyorsun ki öle düşündüm bi an için (:netenes yazdı:bende muhtemelen seytanin pislik koktugunu dusunurken bu koku bana gelmistir yani arkadasin dedigh gibi hemen hastaneye yollanacak birisi degilim :D
''Benim yaşadığım gerçekler, başkalarının kafalarında yaratıp kurduğu hayâllerden daha gerçek." N.D.
-