Foton kuşağı video

Telekinezi Nasıl Yapılır? Telekinezi Teknikleri, Telekinezi için Yapılması Gerekenler...
criminal_1994

Foton kuşağı video

Okunmamış mesaj gönderen criminal_1994 »

"Cennette yaşamak üzere yaratılmıştık ve cennet bize hizmet etmek için düzenlenmişti. Sonra bir şeyler oldu ve yazgımız değiştirildi; cennetin yazgısında da bir değişiklik oldu mu, bu hiçbir yerde belirtilmiyor.." Franz Kafka

criminal_1994

Re: Foton kuşağı video

İnsan bir yorum yapar yahu.
"Cennette yaşamak üzere yaratılmıştık ve cennet bize hizmet etmek için düzenlenmişti. Sonra bir şeyler oldu ve yazgımız değiştirildi; cennetin yazgısında da bir değişiklik oldu mu, bu hiçbir yerde belirtilmiyor.." Franz Kafka
netenes

Okunmamış mesaj gönderen netenes »

ya yapacaktimda google video yu acmiyor telefon bunu youtube de bulursan indirir izler sonra seni yoruma bogarim :D
Kullanıcı avatarı
archipallium

Okunmamış mesaj gönderen archipallium »

kusura bakma benimde bilgisayarda internetten video izlerken donuyor video hep izleyemiyom yani...:S:S
Buruk bir zafer kazanmak kadar iyi bi o kadarda kötü bi durum benimki!!
Kullanıcı avatarı
Sai
Yönetici
Yönetici
Yaşadığınız İl: 54 Sakarya
Burcunuz: Aslan Burcu: 23 Temmuz-22 Ağustos
Cinsiyetiniz: Erkek

Okunmamış mesaj gönderen Sai »

çok güzel ben bunun için telepatimi geliştirmek istiyorum 2012 de eğer öle bişi olacaksa zihnimi kapalı tutup insanlar düşüncelerimi okuyamasın die çalışıorum

criminal_1994

Bu videodaki herşey gerçek...
Kullanıcı avatarı
KhornE

Okunmamış mesaj gönderen KhornE »

evet çok güzel ama herşeyi dine yorumluyolar nede olsa haber 7 :S ben heber türkün fotonla ilgili haberini izlemenizi isterdim ama baya oldu,belki videosunu bulabilirsiniz.ayrıca bu adamlar çok bişi bilmiyolaraya herşeye mesela mesala diyolar.bilimde mesala olmaz kesin olur.sunucu diyoki 2012 tarihinde olacağı nereden çıktı diyo adamda diyoki güneşin doğuşu 6:30 da nasıl oluyosa oda öyle kesin diyo,ulan zaten o sistem,bizim ayarladğımız sisteme göre herzaman o anda olan bişey,geri zekalı bi kanıtta göstermiyo,hadi dese maya takviminin sonudur diye veya demiyo hiç kuşak uzaydanda gözüküyo diye.çok gerizekalı bu adam ya:D ben izlerken bazı yerlerde güldüm:D

foton için bence herkez telekinezi gücünü geliştirsin,çünkü diğer kişilerden daha bilge olucaz
Kullanıcı avatarı
Askem0

Okunmamış mesaj gönderen Askem0 »

Ya bu adam Böle dioda. GeçenLerde Nasanın Açıklamasına Göre 2004 senesinde bilimadamlarının %94 ü 2012 yılında dünyanın yok olcağını onaylamışLar. TAm Olarak 2012 de GErceğe Eş değer Bi bilgi Yok. Ama Dİeim Ki kyamet Koparsa Düynanın sonu gelirse Verceğimiz bi can borcu var onuda veririz yani Bu kadar Önemli deĞil. ama EYer ki Foton Kuşağı dedikLeri Bu Çok yüklü Elektron parçacıkLarı Dna mıza kadar İşlicekSe ve Telekinezi telepati durugörü gibi yeteneklirimizi arttırcaksa Ne mutlu Bize. Ama dediğim Gibi Tam bi bilgi Yok. Ancak Şöle Bir kanıt Var 2012 eylül ayında hiç bir elektronik aletin çalışmıyacağını ve depremlerin kasırgaların sıcağın ve yamurun Çok yoğun Olacağını ve bu doğal afetlerin bir felakete dönüşeceğini hatta ve hatta 2012 yılına kadar insan nüfusunun 3 milyara kadar ineceği Sölendi. ßenim anlamadığım Bisey Var Lutfen Yorum Yazın Bu konuya.. Bu MayaLar o zamanın teknolojisine göre bizden kat kat ileri matematik ve astoronomisi var. Bu nasıL olur. Veya Mısır pramitleri inşa edilirken adam 3 le 5 i anca toplarken 2 bin basamaklı pi sayısını nasıL buLdu. Veya AfriKadaki Naga Çizgileri M.ö 5 bin senelerinde sadece uzaydan bakıldığı Zaman Anlam İfade edebilen Bu cizgileri nasıl YaptıkLarı Kafa karıştırıyor. BUna SöLe bi acıklama Yapabiliyorum Ancak. İsra Suresi 70. ayette geçen "Biz insanları yarattığımız varlıkların birçoğundan üstün kıldık" ßirçoğundan dediğine göre İnsanLardan Üstün VarlıkLarın Olduğu Ve Belkide bu bilgileri Ufo deniLen dünya dışı yaşam formları sayesinde bu hesapların Yapılıp maya Takviminin bitiş Süresi 21 aralık 2012 ?
Aptallığın en büyük kanıtı, aynı şeyi defalarca yapıp farklı bir sonuç almayı ummaktır..! Alßert EİnsTein..
criminal_1994

Askem0 arkadaşım benim gibi düşündüğün için çok mutluyum kimse inanmıyor ama inananların olması beni mutlu etti ve biz İslam dinindeniz son ve gerçek din İslam Kur' an-ı Kerim i insanlar yorumluyorlar ama arapça da ki kelimeler bir çok farklı anlamı var ve o yüzden foton kuşağı gibi şeylerdende bahsediliyor ben tam olarak anlatamadım ama video da bahsediyor.Ben insanların üstün olduğuna inanıyorum keşke dünya avatar the last air bender çizgi filmi gibi olsaydı.;)
Kullanıcı avatarı
Askem0

Okunmamış mesaj gönderen Askem0 »

Saten artık ufo lara inanManlanların Akıllarına şaşarım ßen. Bu kadar kanıt Var bu kadar Gözlem Var ve hala inanmıyoLarsa Onlara Tek diceğim bisey vardır. 1 ay boyunca yıldızlara bakarak uyuyn. Muhakkak ki 2 3 tanesi ile karşılaşacaksınız. Ayrıca Kuran-ı Kerim de bile Yazıyor ki bundan üstün kanıt yoktur ßence. ßen Fazla dindar bi insan değilimdir ama bu tür konuları çok takip ederim. Ayrıca 5 senedir bu gibi konularla çok ilgilendim ve bir gerçeğe ulaştım. KuraN Sadece Din Kitabı Değil AYrıca Bilim Kitabıdır. ßu yüzden caHil Kalmamak ve araştırmak Gerekir. UnutMadan Söleyim 0 Kadar Çok GerçekLer Varki Hepsi İnsanLardan Saklanıyor. 0nun İçin Foton kuşağı die Beklediğimiz Olay Belki Bir yokoluş bile Olabilir...
Aptallığın en büyük kanıtı, aynı şeyi defalarca yapıp farklı bir sonuç almayı ummaktır..! Alßert EİnsTein..