Biyokinezide Ustayım Diyen Var Mı?
Moderatör: Sai
- ddemmahum
Biyokinezide Ustayım Diyen Var Mı?
Arkadaşlar biyokinezi yapmaya karar verdim de bu konuda ustayım diyen var mı? Eğer varsa birkaç sorum var..
::Welcome to home Bruce::
Re: Biyokinezide Ustayım Diyen Var Mı?
hangi genini değiştirmeği düşünüon biyokineziyle:)
- archipallium
sorcağın soruya bağlı valla benim ustalığım...
Buruk bir zafer kazanmak kadar iyi bi o kadarda kötü bi durum benimki!!
- Sai
- Yönetici
- Yaşadığınız İl: 54 Sakarya
- Burcunuz: Aslan Burcu: 23 Temmuz-22 Ağustos
- Cinsiyetiniz: Erkek
ne yapmak istediğini belirtirsen seviniriz
- ddemmahum
Ten rengimi biraz daha açmak istiyorum..
- elif
zihninde sürekli kendini açık tenli olarak canlandır. aynada ten rengini açık renk görmeye çalış
- ddemmahum
Teoride dediğiniz gibi ama bunun pek işe yarayacağını zannetmiyorum çünkü yapmak istediğim şey pek kolay sayılmaz..Acaba daha başka teknikler var mı?
Yine de yorum için sağolun..
Yine de yorum için sağolun..
- elif
rica ederim.
beyindeki kimyasallar ya ilaçla etkilenir (hormon) yada zaman içerindeki yaşlılıkla. İlaç şu an olmayacağına göre gerekli hormonların üretilebilmesi için beyindeki kimyasalları düşünce ile hareket geçirmek gerekir diye düşünüyorum. Düşünce herşeyi etkileyebiliyor çünkü. Bir kaç saatte saçları beyazlayanlar var, yada korku anında ten rengi değişenler
beyindeki kimyasallar ya ilaçla etkilenir (hormon) yada zaman içerindeki yaşlılıkla. İlaç şu an olmayacağına göre gerekli hormonların üretilebilmesi için beyindeki kimyasalları düşünce ile hareket geçirmek gerekir diye düşünüyorum. Düşünce herşeyi etkileyebiliyor çünkü. Bir kaç saatte saçları beyazlayanlar var, yada korku anında ten rengi değişenler
- ddemmahum
Evet biliyorum ama müthiş bir konsantrasyon lazım..Ama yine de deneyeceğim..
kanka göz rengini değiştirme taktiğini ten rengine uyarla xD
gözlerini kapa ve kendini gör karşında sonra kendinin yavaşça sana yaklaştıqını düşün,ten rengin şimdiki gibi olsun
sana yaklaştıkça ten renginin açıldıqını hayal et,rengin değişme evrelerini iyice gör
daha sonra karşında gördüğün senin,kendi bedenine girdiğini hayal et onu içine çektiğini düşün
sonra hayali olarak gözlerini açtıqını düşün ve aynanın karşısına geçip kendini gör
ten renginin istediğin gibi olduqunu gör
daha sonra gözlerini aç ve bilincin yerine gelsin ama bunu yatmadan önce uygula:)bir ay devam et,belki olur:)))
gözlerini kapa ve kendini gör karşında sonra kendinin yavaşça sana yaklaştıqını düşün,ten rengin şimdiki gibi olsun
sana yaklaştıkça ten renginin açıldıqını hayal et,rengin değişme evrelerini iyice gör
daha sonra karşında gördüğün senin,kendi bedenine girdiğini hayal et onu içine çektiğini düşün
sonra hayali olarak gözlerini açtıqını düşün ve aynanın karşısına geçip kendini gör
ten renginin istediğin gibi olduqunu gör
daha sonra gözlerini aç ve bilincin yerine gelsin ama bunu yatmadan önce uygula:)bir ay devam et,belki olur:)))