Hukmetmek ve cevredeki enerji
Moderatör: Sai
-
Hukmetmek ve cevredeki enerji
Merhabalar arkadaşlar.
Evde yanlız yaşamaktayım
her akşam psi wheel denemeleri yapıyorum.
Suanki tecrubem su ki ilginç bir şekilde o gun boyunca o evde huzur olduysa akşam o psi wheel hareket etmiyor. yada cok zor hareket ediyor.
ikinci tecrubem etrafdaki sankinlik kararlılık sukunet ne kadar fazla ise de psi wheel hareket etmiyor.
Eger o gun evde gerginlik olduysa psi wheel deli gibi donuyor
Arkadaşlar bu benim hayalgucumden inanışımdan dolayımı yokssa geröekten böyle mi?
bir de sanki bu enerji bilinçli.
Kotu bişi yaptıysam birine o gun sanki enerji bana yardımcı olmuyor?
Kısaca bu enerjinin dogası nasıl birşey? herturlu tecrube ve bilgilerini paylaşırsanız sevinirim.
Su an evde cok mutluyum huzur dolu sukunet hakim ve psi kımıldamıyor:)
Evde yanlız yaşamaktayım
her akşam psi wheel denemeleri yapıyorum.
Suanki tecrubem su ki ilginç bir şekilde o gun boyunca o evde huzur olduysa akşam o psi wheel hareket etmiyor. yada cok zor hareket ediyor.
ikinci tecrubem etrafdaki sankinlik kararlılık sukunet ne kadar fazla ise de psi wheel hareket etmiyor.
Eger o gun evde gerginlik olduysa psi wheel deli gibi donuyor
Arkadaşlar bu benim hayalgucumden inanışımdan dolayımı yokssa geröekten böyle mi?
bir de sanki bu enerji bilinçli.
Kotu bişi yaptıysam birine o gun sanki enerji bana yardımcı olmuyor?
Kısaca bu enerjinin dogası nasıl birşey? herturlu tecrube ve bilgilerini paylaşırsanız sevinirim.
Su an evde cok mutluyum huzur dolu sukunet hakim ve psi kımıldamıyor:)
- ddemmahum
Re: Hukmetmek ve cevredeki enerji
Demekki senin enerjin öfkeden, gerginlikten besleniyor..
::Welcome to home Bruce::
-
enerjimi nasıl beslediğimi nasıl bulabilirim? böyle beslemediğimi dusunuyorum öle olsa bile bu sekilde beslemek hosuma gitmedi:)
- ddemmahum
Böyle devam et..Eğer ilerleyen zamanlarda bu durum değişmezse öfkeden besleniyorsun demektir..Değiştirme konusunda ise psikolojik olarak kendini ikna et..
::Welcome to home Bruce::
enerjiden beslenme denilen beynin ilgisinin daha fazla olduğu konu ya da beyinde daha derin yer edinmiş konu olayı mı?
yalnız yaşayan bi insanın evinde huzur ve gerginlik gibi kavramların olması biraz garip.
soonuçta yalnız yaşıyorsun,evde gerginliğin olması demek evde başkalarıyla aranda olumsuz diyaloglar geçmesi demektir:)huzurda bunun aksidir ve sen yalnız yaşadıqına göre bunların olması mümkün değil xD
başka sebep ara bence:)))
soonuçta yalnız yaşıyorsun,evde gerginliğin olması demek evde başkalarıyla aranda olumsuz diyaloglar geçmesi demektir:)huzurda bunun aksidir ve sen yalnız yaşadıqına göre bunların olması mümkün değil xD
başka sebep ara bence:)))
-
evde yanlız yaşıyorum ama bzen arkadaşlarım geliyor.ondan dolayı huzur tanımı koydum
-
- Yaşadığınız İl: 30 Hakkâri
- Burcunuz: Koç Burcu: 21 Mart-20 Nisan
- Cinsiyetiniz: Belirtmedi
çekim yasası diye birşey var benzer benzeri çeker... şu filmi izle gerçi ben kitabını okudum ama...the secret ismi...
kendini ona odaklama yoksa esiri olursun bu durumun
- Ulquiorra
Bende başımdan geçen bi olayı anlatayım.
Üniversitede okumaktayım ev arkadaşlarımdan biri beni fena halde kızdırdı çok sinirlenmiştim ve ona bağırdım bu arada mutfağın kapısından en az 5 metre uzaktayız benim bağırmamla mutfaktaki bardakların düşmesi bir oldu bazıları baya baya tuz buz olmuştu bu bikere oldu bi daha olmadı neden oldu bilmiyorum benden mi kaynaklandı yoksa başka bişeyden mi bilemicem ama öfke patlaması ile böle şeyler olabiliyor . sinirlenmek enerjinin kolay ortaya cıkmasını sağlıyabiliyor.
ikinci olarak sen kendini neye inandırırsan o gerçekleşicektir çok ince bi çizgi vardır sen ben inanmıorum desen bile birkere yerleşmişse bilinç altına o öle olur istedin kadar söle önemli olan kendini inandırmaktır neye inandırırsan kendini o olur.
Üniversitede okumaktayım ev arkadaşlarımdan biri beni fena halde kızdırdı çok sinirlenmiştim ve ona bağırdım bu arada mutfağın kapısından en az 5 metre uzaktayız benim bağırmamla mutfaktaki bardakların düşmesi bir oldu bazıları baya baya tuz buz olmuştu bu bikere oldu bi daha olmadı neden oldu bilmiyorum benden mi kaynaklandı yoksa başka bişeyden mi bilemicem ama öfke patlaması ile böle şeyler olabiliyor . sinirlenmek enerjinin kolay ortaya cıkmasını sağlıyabiliyor.
ikinci olarak sen kendini neye inandırırsan o gerçekleşicektir çok ince bi çizgi vardır sen ben inanmıorum desen bile birkere yerleşmişse bilinç altına o öle olur istedin kadar söle önemli olan kendini inandırmaktır neye inandırırsan kendini o olur.
''Benim yaşadığım gerçekler, başkalarının kafalarında yaratıp kurduğu hayâllerden daha gerçek." N.D.
-