Yeni kapak tekniği

Telekinezi Nasıl Yapılır? Telekinezi Teknikleri, Telekinezi için Yapılması Gerekenler...
SIRUZ
Yaşadığınız İl: 30 Hakkâri
Burcunuz: Koç Burcu: 21 Mart-20 Nisan
Cinsiyetiniz: Belirtmedi

Re: Yeni kapak tekniği

Okunmamış mesaj gönderen SIRUZ »

optimist_21 yazdı:deneyip gör:)
evet.. hatta herangi birşeye odaklandığımda bile burnumda ve yüzümde aynı his oluyor...

SIRUZ
Yaşadığınız İl: 30 Hakkâri
Burcunuz: Koç Burcu: 21 Mart-20 Nisan
Cinsiyetiniz: Belirtmedi

Okunmamış mesaj gönderen SIRUZ »

yalnızca bakacaksın ortasına sırf ona bakcan hani şimşek cakar da malgibi ağzın acık hiçbişi düşünmeden sesi beklersin ya hah işte öyle bakacaksın ful kosnantre olup..
the ULTIMATE
Yaşadığınız İl: 6 Ankara
Burcunuz: Oğlak Burcu: 22 Aralık-21 Ocak
Cinsiyetiniz: Erkek
İletişim:

Okunmamış mesaj gönderen the ULTIMATE »

:D çok güzel söyledin valla!!.. :) şimşek güzel örnekti.. :D
-----------------------------------------------------------------------------
bir de..aurayı görmek içn önce kapağa, sonra kağıda mı bakacaz, yoksa kapağı kağıdın üzerine koyup öyle mi kapağa konsantre olacaz?? :)
[i]İGLOTUS PARAPSİKOLOJİ VE SEMİNER TOPLULUĞU[/i]
Parapsikoloji TÜRKİYE: www.facebook.com/groups/telekinezzi
GSM: 554 982 3654
Ankara buluşmaları ve daha birçok şey için Parapsikoloji TÜRKİYE Facebook sayfasına bekleriz.
Kullanıcı avatarı
fenomen
Yönetici
Yönetici

Okunmamış mesaj gönderen fenomen »

arkadaslar her kesin her seyin kendi aurasi olur.her renginde aura rengi olur.msela kirmizida yesil,sarida mavi ve s.kirmizi kapaga bakin goruceksiniz ilk seferde mavi ola bilir ama sonra yesile donucek.calismaya devam
Chi Master Ferdi Bayramov (безконтактный бой, no contact combat,dokunmadan dovus)

Sizin veliniz ancak Allah, O'nun Peygamberi ve namaz kılan ve rükû halinde zekat veren müminlerdir. MAİDE suresi 55.
the ULTIMATE
Yaşadığınız İl: 6 Ankara
Burcunuz: Oğlak Burcu: 22 Aralık-21 Ocak
Cinsiyetiniz: Erkek
İletişim:

Okunmamış mesaj gönderen the ULTIMATE »

arkadaşlar, ben coca-cola nın 1lt lik kapağını aldım.. ortasında küçük bi nokta var..orası hariç heryerini pilotla siyaha boyadım..sadece ortrasındaki küçük nokta gri kaldı.. böyle daha iyi odaklanılıyo gibime geliyor.. :)
[i]İGLOTUS PARAPSİKOLOJİ VE SEMİNER TOPLULUĞU[/i]
Parapsikoloji TÜRKİYE: www.facebook.com/groups/telekinezzi
GSM: 554 982 3654
Ankara buluşmaları ve daha birçok şey için Parapsikoloji TÜRKİYE Facebook sayfasına bekleriz.

criminal_1994

Okunmamış mesaj gönderen criminal_1994 »

Aura ile katmanları isminde bir konu açmıştım merakı olanlar forumda bulabilir.Aura insanların bedenini kaplar bunu sadece aynada gorebilirsiniz kapakda gorduğunuz enerjinizdir nokta...
"Cennette yaşamak üzere yaratılmıştık ve cennet bize hizmet etmek için düzenlenmişti. Sonra bir şeyler oldu ve yazgımız değiştirildi; cennetin yazgısında da bir değişiklik oldu mu, bu hiçbir yerde belirtilmiyor.." Franz Kafka
netenes

Okunmamış mesaj gönderen netenes »

bil bakalim aura neyimizden olusuyor?
criminal_1994

Okunmamış mesaj gönderen criminal_1994 »

Tabiki enerji yada ruhtur...Ama aura rengi farklı dır yani senin aura mavi diye bi kaide yok onu anlatıyorumben değişik renkler olabiliyor farklı farklı
"Cennette yaşamak üzere yaratılmıştık ve cennet bize hizmet etmek için düzenlenmişti. Sonra bir şeyler oldu ve yazgımız değiştirildi; cennetin yazgısında da bir değişiklik oldu mu, bu hiçbir yerde belirtilmiyor.." Franz Kafka
netenes

Okunmamış mesaj gönderen netenes »

Aura rengiyle -senin enerjinin- rengi eger mudahele yapmadiysan aynidir
Kullanıcı avatarı
güney-

Okunmamış mesaj gönderen güney- »

yaaa ben güneşe böylee uzun bir süre baktıktan sonra böyle renkler saçıyormuş gibi görüyorum.yani güneş sarı gözüküyor yaa .böyle uzun uzun bakınca işte sarının yanında bir sürü renkler saçıyor gibi oluyor.birgün daha böyle uzunca gübeşe baktıgımda yanımda annem vardı söyledim.anne bak bir sürü renk saçıyor güneş dedim.annem göremedi.bu şimdi ne oluyor.yani yapabiliyor muyum. yoksa güneşe çok bakıldıgında herkesin görecegi bişey mi anlayamadım yaa