Paladinler ve paladin felsefesi
Forum kuralları
Kaynak belirtilmeden eklenen tüm yazılardan ekleyen sorumludur.
Alıntı Yapılmadan Eklenen Tüm Yazılar Silinecektir.
Kaynak belirtilmeden eklenen tüm yazılardan ekleyen sorumludur.
Alıntı Yapılmadan Eklenen Tüm Yazılar Silinecektir.
- UmuT
Re: Paladinler ve paladin felsefesi
birazdaha geliştirirsem size kendi bulduğum teknikleri anlata bilirim ama daha kat edecek çok yolum var bu konularda.Ayrıca beğenmediğin bir konuysada dikkatini çekti bukadar ileti yazdığına göre
1 hafta mecburi ara veriyorum köye gittiğim için.
sen paladin felsefesini benimseyecek adam toplamaya çalışıon o dikkatimi çekti xD xD
kurtlar vadisi felsefesi etkisi altında gençlik,paladini benimsemeleri biraz zor xD
kurtlar vadisi felsefesi etkisi altında gençlik,paladini benimsemeleri biraz zor xD
-
UmuT yazdı:çok alaka metafiziği de kullancaz hatta kendi kinezimi bile buldum öyle düşün.Lunarkinezi necrokinezi gibi olaylar da var unutmaki bunlar insanları negatif etkiliyor bunlarla ancak bi kinezi kullanarak başa çıka bilirsin.Tabi insanlara lunarkinezi ve necrokinezi kullanmayın demiycez bunlarda bi kinezi ama bazıları bunun ...unu çıkarıp kendilerini karanlık idareye adıyorlar.Gerek davranış olarak gerekse ruhsal durum olarak zarar görüyorlar.Bunlara karşı durmak kolay olayacak ama en azından bilinçlendire biliriz.
Dostum yanlış anlama ama olayı abartmıyomusun biraz? karanlık taraf falan
- UmuT
ben sadece bu felsefeyi tanıttım evet adama ihtiyacımız var tecrübeli temiz güvenilir insanlara ama bu demek değildirki insanları saflarımıza çekmek için geldik bu demek değildirki kötülerle konuşmayız.Biz kötülerin içindeki ışığı görmeye çalışanlarız.kurtlar vadisi demişsin o konuda haklısın.diziler insanları etkiler.Sagopanın bi sözü var ''Ya söylersem kim anlar söylemezsem bağlar gamlardan ağlar bu yıpranışla dağılır bütün...'' diye devam ediyor ben söyleyeceğimi söyledim anlamak yada anlamamak size kalmış.
- UmuT
bak dostum ne yazıkki böyle insanlar var kendilerini karanlık güce adadıklarını söyleyenler.Bu gibi insanların tek amacı güç dür anlatabildimmi ama daha sonralarda negatif enerjinin dozunu kaçırdıkları için bundan olumsuz etkilenirler ve hep melankolik bi ruh haline girerler bu iş psi vampirliği de kapsar bunlar kullanmak için yeterli negatif enerjiyi etraftaki negatif enerjiye sahiip canlılardan karşılamaya başlarlar ve bunlar psi vampirlik için temel adımlardır eninde sonunda bu enerji çalma olayı bağımlılığa hastalığa dönüşür ve psi vampir olurlar.geronimo yazdı:UmuT yazdı:çok alaka metafiziği de kullancaz hatta kendi kinezimi bile buldum öyle düşün.Lunarkinezi necrokinezi gibi olaylar da var unutmaki bunlar insanları negatif etkiliyor bunlarla ancak bi kinezi kullanarak başa çıka bilirsin.Tabi insanlara lunarkinezi ve necrokinezi kullanmayın demiycez bunlarda bi kinezi ama bazıları bunun ...unu çıkarıp kendilerini karanlık idareye adıyorlar.Gerek davranış olarak gerekse ruhsal durum olarak zarar görüyorlar.Bunlara karşı durmak kolay olayacak ama en azından bilinçlendire biliriz.
Dostum yanlış anlama ama olayı abartmıyomusun biraz? karanlık taraf falan
En son UmuT tarafından 23 Tem, 15:36 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
ha şöyle sagopa kajmer felsefesini tanıtalım biraz da xD gerçi o da lunarkineziye girer ama de mi pesimistlik falan xD xD
- UmuT
lütfen gereksiz konuşma gereksiz olan yersiz olandır bunları az yap.Ama ben sana açıklayayım evet sagopada lunarkineziye benzer bir etki yapar ama lunarkineziden kat kat az bir etkidir bu mesela müslüm gürses hayranlarının kendini jiletlemeye başlaması da lunarkineziye benzer bi etki sonucudur
eleştir küfert ama nasihat verme 2 cümlelik dünya görüşünle artislik yapma saçma sapan konu açmışsın bi de kalkıp bana gereksiz konuşma diyorsun...
- UmuT
ben orada sagopanın sözünü örnek olarak yazdım sen ise gereksiz bir cümleyle karşılık verdin bu yersiz ve gereksiz di hakaret ede bilirsin bu seni üste çıkarmaz aksine senin kaliteni düşürür nasihat etme diyorsun nasihatden güzel bişe varmıdır bu dünyada?Büyüklerimin bana verdiği nasihatler her zaman aklımdadır ve asla çıkmayacaklar.Fırsat buldukça dedemle anneannemle konuşup nasihat alırım ben.Nasihat demek bir tecrübe sonucu elde edilmiş bilgi demekdir benim için.
sen nasihat verecek konumda diilsin benim için hele bana...
nese daha fazla uzatma bu konuyu
nese daha fazla uzatma bu konuyu