Paladinler ve paladin felsefesi
Forum kuralları
Kaynak belirtilmeden eklenen tüm yazılardan ekleyen sorumludur.
Alıntı Yapılmadan Eklenen Tüm Yazılar Silinecektir.
Kaynak belirtilmeden eklenen tüm yazılardan ekleyen sorumludur.
Alıntı Yapılmadan Eklenen Tüm Yazılar Silinecektir.
- UmuT
Re: Paladinler ve paladin felsefesi
herkes birbirine nasihat verebilecek konumdadır ben senin yaşamadığın bi tecrübeyi yaşamış olabilirim veya sen benim yaşamadığım bir tecrübeyi yaşamış olabilirsin ve bunun sonucunda çıkardığın dersi bana söyleye bilirsin.Ben buna kızmam veya gücenmem.Ama üstteki paladin sözlerini bir oku derim okuduysanda içindeki manaları çıkart ve incele mesela bu söze bak "Darılmak ve kızmak için sebep değil,birbirinizle iyi geçinmek, sevmek ve sevilmek için çare bulun..."ben asla sana darılmadım veya kızmadım bu konuşmadan dolayı ama sen kendini büyük görüyorsun neden sana nasihat edemeyiz?Sende insan değilmisin?Bizden bir + özelliğinmi var? Bunları düşünmeni isterim.
1 hafta mecburi ara veriyorum köye gittiğim için.
buda hayatta işimize yarayacak dostum bu sıralar konuştuğum ve telekinezideki tüm ustalar büyücü :D ama kötü değiller.ve yeni başlayanlar hangisi daha güçlüyse o tarafa geçiyor bizde kötülerin güçlenmesini engellemeye çalışıyoruz beğen veya beğenme:)
bu arada ne barbarlığı ya :D
bu arada ne barbarlığı ya :D
-
hahahahahaha:D:D:Doptimist_21 yazdı:eleştir küfert ama nasihat verme 2 cümlelik dünya görüşünle artislik yapma saçma sapan konu açmışsın bi de kalkıp bana gereksiz konuşma diyorsun...
"Cennette yaşamak üzere yaratılmıştık ve cennet bize hizmet etmek için düzenlenmişti. Sonra bir şeyler oldu ve yazgımız değiştirildi; cennetin yazgısında da bir değişiklik oldu mu, bu hiçbir yerde belirtilmiyor.." Franz Kafka
yha netenes sen nete fazla takılmaktan zaten net olmuşsun,sataşacak adam arıon.
umut arkadaşımız paladinler kılıç falan kullanmaz dio,balyoz gibi ZARARSIZ savaş aletleriye insanları öldürürler prensip gereği xD xD bi de hristiyan olan hristiyan olarak kalmak zorundadır dio...olur mu ööle şey yha xD xD zaten inanışlarındaki çarpıklık burdan kaynaklanıo,hristiyanlarla müslümanlar iç içe yaşıyorlar ama hristiyan olan paladinlerin başka bir doğru olabilir mi sorusuna kapalı bi yapıya sahip oldukları anlaşılıo...
umut kardeş saol olgunluqun için:)
netenes sözüm sana,objektif ol,subjektif olma xD xD
umut arkadaşımız paladinler kılıç falan kullanmaz dio,balyoz gibi ZARARSIZ savaş aletleriye insanları öldürürler prensip gereği xD xD bi de hristiyan olan hristiyan olarak kalmak zorundadır dio...olur mu ööle şey yha xD xD zaten inanışlarındaki çarpıklık burdan kaynaklanıo,hristiyanlarla müslümanlar iç içe yaşıyorlar ama hristiyan olan paladinlerin başka bir doğru olabilir mi sorusuna kapalı bi yapıya sahip oldukları anlaşılıo...
- UmuT
Tamamen yanlış anlamışsın olayı bir insan hristiyansa paladin olmak için müslüman olmak gibi bir zorunluluğu yoktur orda bundan bahsediliyor ayrıca balyoz kulanmalarının sebebi öldürmek değildir rakibi etkisiz hale getirmektir sana biri kılıçla vursa 2 ye bölebilir ama balyozla vursa tahminimce nerene isabet ederse oradaki kemikleri kırar ama ÖLDÜRMEZ!ve bu savaş olayına mecbur kalırlarsa girerler paladinler.Paladin isterse uzaylı olsun iyi olduktan sonra birşey fark etmez din,dil,ırk gibi ayrımlar paladinlerde söz konusu değildir hristiyan bir paladin sadece hristiyanlığa açık değildir.Bunu ısrarla söylüyorum burada hristiyanlığı inancından dolayı seçmişse müslüman olamaz diye bir kaide yoktur.İster se müslüman olur ve namazını kılarak Kuran ını okuyarak ibadet eder isterse hristiyan kalır pazar günü kiliseye giderek ibadet eder anlata bildimmi?Paladinlik bir dine bağlı değildir budist olandan paladin olamaz diye birşey yoktur veya budist olan müslüman olursa paladin olamaz diye.Tek önemli kaide hangi dine mensupsa o dine ayak uydurmasıdır.Lütfen insanlara laf atmayıda artık bırak enes sadece görüşünü savundu.
ben sataşma yapmadım zaten bu sayfaları falanda hiç görmedim daha tartışma alevlenmemişti heralde 1. sayfanın sonuna mesajım gider diye düşündüm çıktım ama 3. sayfaya gelmiş :)) ve burada kimseye sataşmak amacım olmadı ben niye yapıldığından bahsettim. bu kadar yani objektiflik olgunluk falan birşey anlamadım :)optimist_21 yazdı:yha netenes sen nete fazla takılmaktan zaten net olmuşsun,sataşacak adam arıon.
ve umutun sözüne şu atasözünü eklemek istiyorum bu ani mesaj artışı ve tartışma için herkesten özür diliyorum
bin bilsende bir bilene danış
bin bilsende bir bilene danış
-
Bu ne ya 3kişi tartışmış paladinlere kaldı telekinezi:D:DD
"Cennette yaşamak üzere yaratılmıştık ve cennet bize hizmet etmek için düzenlenmişti. Sonra bir şeyler oldu ve yazgımız değiştirildi; cennetin yazgısında da bir değişiklik oldu mu, bu hiçbir yerde belirtilmiyor.." Franz Kafka
- UmuT
Bizim niyetimiz iyiliktir inancımızda o yöndedir bu forumda böyle bir konunun bukadar tepkiyle karşılanması beni çok üzdü.Tartışmak için lütfen birşey yazmayın artık.
Allah dusmanlarina karsi birseyler yapalim dedim ama soylemediginizi birakmadiniz bizim amacimiz basit oyle tv lerdeki gibi aptalca iyilik yapmak degil iyi-kotu dengesini saglamak dinimize bagli kalmak ve bu yola yandaslar bulmak