Lütfen Bir Bakarmısınız...Ciddi Olarak.

Moderatör: Sai

3Ra

Lütfen Bir Bakarmısınız...Ciddi Olarak.

Okunmamış mesaj gönderen 3Ra »

Arkadaslar Okulum Bitti Ve Kısa Donem Olarak Askere Gittim.Askerlik Dönemimin Son Aylarında Memleket İzni Kullanmak İstedim Ama Askeriyede İnşaat Malzeme Keşfinden Anlıyan Tek Asker Bendim.Bunun İçin Komutanım Memleket İzni Vermedi.Bende Yazıcılara Biraz Rüşvet Vererek Memleket İzini Kağıdımı El Altından Komutana İmzalattım Bakıpda İmzalıyan Birisi Değilmişki Fark Etmedi.
Sabahın 06:00 Saatinde Resmen Birlikten Kaçarcasına İznime Gittim Komutanımın Haberi Yok.Sabah İştimasında Beni Sormus Ve Askerler Memleket İznine Gitti Demişler Nasıl Gider Ben İmzalamadım Vs Vs Bağırıp Yazıcıları Hırpalamıs.Her Neyse İştima Alanında Bana Küfürler Ve Tehditlerde Bulunmus Ben Bunu Sonra Çarşıya Çıkan Asker Arkadaşlarımdan Öğrendim Gerçi.
O Gün Memleket İznimin Bitmesine 3 Gün Vardı Tabi Ateş Bacayı Sardı Korktuk Askerliğimi Uzatcağını Söylemiş Komutanım Cezaevine Atıcağını Ve Beni Rahat Bırakmayacağını Aileme Söylemedim O Gün Salonda Koltukda Uyudum Gerçi Uyuyamadım Sabahladım.Ama Ben O Gün Bir Şey Yaptım.
Sinirden Ağlıyor Ve Resmen Beynimden Bu Adam Neden İntihar Etmiyor Kumar Borcu Olduğunu Herkez Biliyor Bu Adam Neden Başka Birliklere Sürürmüyor Diye Kafamdan Geçiriyordum Ve Hayal Kurdum Kırmızı Bir Arabanın İçinde Ormanlık Bir Alanda Kafasına Beylik Tabancası İle Sıktığını Gördüm Hayalden Öte İdi Ben Yönlendirmedim.(Kumar Borcu 150 Bin TL idi) Askerlik Yaptığım Yer Kumarın Serbest Olduğu Bir Yer Bu Arada Fazla Açıklayıpda Deşifre Olsun İstemem Sonuçta Askeri Bir Olay.
Son Günümde Ranza Arkadaşım Cep Telefonundan Msn ye Girmişti Denk Geldik.Komutanın Başka Bir Komutanın Arabasında (Kırmızı) İntihar Ettiğini Söyledi.Beylik Tabancası İle Kendini Vurduğunu Anlattı İnanmadım Herkezi Aradım Sonra İşi Kesin Öğrenmek İçin Baş Sağlığı Dilemek İçin Grup Komutanımı Aradım Oda Doğruladı.

1 Sene Önce Yaşadığım Bir Olay Ve Buna Benzer Bir Kaç Olay Daha Yaşadım.Sitenizi Şans Eseri Buldum Ve Bir Yazıyı Okudum Psisik Saldırı Diye Ve Direk Bu Yaşadığım Olay Aklıma Geldi.

- RASTLANTTIMI
- BEN YAPMIS OLABİLİRMİYİM

Böyle Şeylere Pek İnanmam Açıkcası Ama Okuyunca Korktum Diyebilirim (Vicdani Olarak)

Kullanıcı avatarı
UmuT

Re: Lütfen Bir Bakarmısınız...Ciddi Olarak.

Okunmamış mesaj gönderen UmuT »

Vay be sanırım duru görü telepati gibi bir yeteneğin var yani olacağı gördün tanıdığım 1 kişi daha böyle ölecek insanlar garip şekilde aklına geliyor seninki biraz daha ilerisi sanırım.Telepati bölümünden biriyle konuşmanı tavsiye ederim.
1 hafta mecburi ara veriyorum köye gittiğim için.
criminal_1994

Okunmamış mesaj gönderen criminal_1994 »

Büyük ihtimal sen olacağı görmüşsündür ama eğer kendin adamı öyle görmek isteyip intihar etmesini istediysen sen yapmışsındır...
"Cennette yaşamak üzere yaratılmıştık ve cennet bize hizmet etmek için düzenlenmişti. Sonra bir şeyler oldu ve yazgımız değiştirildi; cennetin yazgısında da bir değişiklik oldu mu, bu hiçbir yerde belirtilmiyor.." Franz Kafka
the ULTIMATE
Yaşadığınız İl: 6 Ankara
Burcunuz: Oğlak Burcu: 22 Aralık-21 Ocak
Cinsiyetiniz: Erkek
İletişim:

Okunmamış mesaj gönderen the ULTIMATE »

arkadaşlar sen yapmışsındır diyorsunuz ama bir de olayın kader tarafı var... Ona ne diyeceksiniz.. Belki de Allah, bu arkadaşımız böyle bir hata (rüşvetle izin almak) yaptığı için Allah arkadaşımıza 'vicdan azabı çeksin ve yaptığından pişmanlık duyup birdaha yapmasın' diye bu olayın olacağını O'na göstermiş olabilir.. sizin fikirlerinize de karşı çıkmıyorum ama benimki de bi seçenek..
[i]İGLOTUS PARAPSİKOLOJİ VE SEMİNER TOPLULUĞU[/i]
Parapsikoloji TÜRKİYE: www.facebook.com/groups/telekinezzi
GSM: 554 982 3654
Ankara buluşmaları ve daha birçok şey için Parapsikoloji TÜRKİYE Facebook sayfasına bekleriz.

netenes

Okunmamış mesaj gönderen netenes »

Allahin isini nasil kesin olarak bilebilirizki uzun zaman gerektirir
the ULTIMATE
İletişim:

hayır işte.. bilemeyiz.. Allah arkadaşa bizzat kendi göstermiş bence.. burda arkadaşımızın bir uğraşı yok.. :)
Ankara buluşmaları ve daha birçok şey için Parapsikoloji TÜRKİYE Facebook sayfasına bekleriz.
3Ra

Okunmamış mesaj gönderen 3Ra »

söyle bir şey netlik getirebilir olaya belki
sinirli idim,sinirden ağlıyordum hatta koltuğa yumruklar attım o derece bi sinir tabiri caizse hani cizgi filmlerde gormusunuzdur karakterin kafasından alevler cıkar sinirlenir kıpkırmızı olur o derece bir sinir diyebilirim.ve istedim cok istedim o şekildede hayal ettim kötü ama gerçek bir insanın ölmesini istedim
kafamda canlandırdığım mekan ormanlık bir arazide lojman önü kırmızı bir araba ve intihar etmesi
sonra öğrendiğim komutanımın lojmanının bulundugu taburun içinde evinin önünde hayal ettiğim araba tıpa tıp aynısı ve intihar edisi evinin önüne sonrada eşinin valizlerini almak için gittiğimde lojmanın her yanının ağaçlar ile kaplı oldugunu gordum.
ve söyledigim gibi istedim çok istedim oldu ama benim yüzümdenmi bilemem...eğer öyle isede bilmek istemem...
criminal_1994

Okunmamış mesaj gönderen criminal_1994 »

the ULTIMATE yazdı:hayır işte.. bilemeyiz.. Allah arkadaşa bizzat kendi göstermiş bence.. burda arkadaşımızın bir uğraşı yok.. :)
evet doğru...
"Cennette yaşamak üzere yaratılmıştık ve cennet bize hizmet etmek için düzenlenmişti. Sonra bir şeyler oldu ve yazgımız değiştirildi; cennetin yazgısında da bir değişiklik oldu mu, bu hiçbir yerde belirtilmiyor.." Franz Kafka
the ULTIMATE
İletişim:

3Ra yazdı:söyle bir şey netlik getirebilir olaya belki
sinirli idim,sinirden ağlıyordum hatta koltuğa yumruklar attım o derece bi sinir tabiri caizse hani cizgi filmlerde gormusunuzdur karakterin kafasından alevler cıkar sinirlenir kıpkırmızı olur o derece bir sinir diyebilirim.ve istedim cok istedim o şekildede hayal ettim kötü ama gerçek bir insanın ölmesini istedim
kafamda canlandırdığım mekan ormanlık bir arazide lojman önü kırmızı bir araba ve intihar etmesi
sonra öğrendiğim komutanımın lojmanının bulundugu taburun içinde evinin önünde hayal ettiğim araba tıpa tıp aynısı ve intihar edisi evinin önüne sonrada eşinin valizlerini almak için gittiğimde lojmanın her yanının ağaçlar ile kaplı oldugunu gordum.
ve söyledigim gibi istedim çok istedim oldu ama benim yüzümdenmi bilemem...eğer öyle isede bilmek istemem...
evet..Dinî yöne de taktın diyeceksiniz ama Allah insana istediini verirmiş.. :) :( Ani negatif enerji artışı, aşırı arzu, ve sonuç... Artık komutanına 'Allah rahmet eylesin' demekten başka çaremiz yok.. Öyle diyorsan o zmn yeteneğini kontrol altına almaya çalış.. ;)