Lütfen Bir Bakarmısınız...Ciddi Olarak.
Moderatör: Sai
- ddemmahum
Re: Lütfen Bir Bakarmısınız...Ciddi Olarak.
Eğer sen yapmışsan çok güçlü bir negatif enerjin var..
Ama ben ikinci ihtimalin doğru olduğunu düşünüyorum yani geleceği gördün sanırım..
Ama ben ikinci ihtimalin doğru olduğunu düşünüyorum yani geleceği gördün sanırım..
::Welcome to home Bruce::
ben arkadasa yardim ediyorum arkadaslar eger yanilmiyorsam arkadas tk ve lunarkinezi icin bicilmis kaftan eger calisirsa ileride adini duyacagimiz birisi olur
- ddemmahum
Gecici hocasiyim :) bu olaylari ogretecem sonra uzmanlasmak yada devam etmek isterse uzman birilerine verecem
- ozina
- Yaşadığınız İl: 10 Balıkesir
- Burcunuz: Koç Burcu: 21 Mart-20 Nisan
- Cinsiyetiniz: Erkek
bencede:(the ULTIMATE yazdı:evet..Dinî yöne de taktın diyeceksiniz ama Allah insana istediini verirmiş.. :) :( Ani negatif enerji artışı, aşırı arzu, ve sonuç... Artık komutanına 'Allah rahmet eylesin' demekten başka çaremiz yok.. Öyle diyorsan o zmn yeteneğini kontrol altına almaya çalış.. ;)3Ra yazdı:söyle bir şey netlik getirebilir olaya belki
sinirli idim,sinirden ağlıyordum hatta koltuğa yumruklar attım o derece bi sinir tabiri caizse hani cizgi filmlerde gormusunuzdur karakterin kafasından alevler cıkar sinirlenir kıpkırmızı olur o derece bir sinir diyebilirim.ve istedim cok istedim o şekildede hayal ettim kötü ama gerçek bir insanın ölmesini istedim
kafamda canlandırdığım mekan ormanlık bir arazide lojman önü kırmızı bir araba ve intihar etmesi
sonra öğrendiğim komutanımın lojmanının bulundugu taburun içinde evinin önünde hayal ettiğim araba tıpa tıp aynısı ve intihar edisi evinin önüne sonrada eşinin valizlerini almak için gittiğimde lojmanın her yanının ağaçlar ile kaplı oldugunu gordum.
ve söyledigim gibi istedim çok istedim oldu ama benim yüzümdenmi bilemem...eğer öyle isede bilmek istemem...
pixies forever <3<3
-
Size bir şey diyecem inanmaya bilirsiniz her insan ALLAH'ın bir parçasdır ve ALLAH'ın sıfatları üzerimizde tecelliolabildii gibi onun güçlerinden bizdede olur ama o demek deil onunkadar gucluyuz...
"Cennette yaşamak üzere yaratılmıştık ve cennet bize hizmet etmek için düzenlenmişti. Sonra bir şeyler oldu ve yazgımız değiştirildi; cennetin yazgısında da bir değişiklik oldu mu, bu hiçbir yerde belirtilmiyor.." Franz Kafka
- ddemmahum
Seni takip etmiyorum ok?
Ama benim bildiğim sadece Peygamber Efendimiz (sav) Allah'ın bi parçası olarak yaratıldı..
Ama benim bildiğim sadece Peygamber Efendimiz (sav) Allah'ın bi parçası olarak yaratıldı..
Allah bizi kendi ruhundan ufleyerek yaratti
- ddemmahum
Allah insanları balçıktan yarattı..
ruhtan bahsediyordum ben ve bu dediklerimiz gercek anlam degildir gizli anlamlari vardir sanildigi gibi degil
-