Lütfen Bir Bakarmısınız...Ciddi Olarak.

Moderatör: Sai

Kullanıcı avatarı
ddemmahum

Re: Lütfen Bir Bakarmısınız...Ciddi Olarak.

Okunmamış mesaj gönderen ddemmahum »

Ne?
::Welcome to home Bruce::

the ULTIMATE
Yaşadığınız İl: 6 Ankara
Burcunuz: Oğlak Burcu: 22 Aralık-21 Ocak
Cinsiyetiniz: Erkek
İletişim:

Okunmamış mesaj gönderen the ULTIMATE »

bence ;
balçık derken şekil alabilen toprak kastedilmiş..İnsanın fiziksel görünüşü vs. 'balçık'tan yaratılmıştır. Ve şuna bakin ki, İnsan ölünce 'toprağa' gömülür..
Arkadaşımız da ruhun Allah'ın bir parçası olarak bize bahşedildiğini söylemiş.. bu da 'balçık' kelimesi tanımlaması gibi.. Ölünce Allah katına çıkıyorsak; demekki Biz de Allah'ın bir parçasıyız..

Vücudumuz 'balçık'tan yaratılmış, ölünce yine balçığa dönecektir.Ruhumuz da Allah'ın bir parçası olup ölünce yine Allah'a gidecektir..

Benim fikrim bu yönde..
[i]İGLOTUS PARAPSİKOLOJİ VE SEMİNER TOPLULUĞU[/i]
Parapsikoloji TÜRKİYE: www.facebook.com/groups/telekinezzi
GSM: 554 982 3654
Ankara buluşmaları ve daha birçok şey için Parapsikoloji TÜRKİYE Facebook sayfasına bekleriz.
Kullanıcı avatarı
ddemmahum

Burda önemli olan fikirler mi ki?
Kullanıcı avatarı
ddemmahum

Ben hiç insan Allah'ın nurundan yaratılmıştır diye bir ayet görmedim ama eğer varsa gösterin..
Ama Allah insanları balçıktan yarattı diye çok ayet gördüm..
netenes

Okunmamış mesaj gönderen netenes »

oy oyyy... allah ruhumuzu kendinden yaratti bedenimizi ise topraktan yaratti . not: bu benim dusuncem degil kuranda yaziyor

the ULTIMATE
Yaşadığınız İl: 6 Ankara
Burcunuz: Oğlak Burcu: 22 Aralık-21 Ocak
Cinsiyetiniz: Erkek
İletişim:

Okunmamış mesaj gönderen the ULTIMATE »

:D arkadaşlar 'benim fikrim' dediğim, sizin dediklerinizin yorumu benim fikrim.. :) yanlış anlaşılmasın..
balçıktan yaratılmışız, yine balçığa gideceğiz.. Ruhumuz da Allaha gideceğine göre, netenesin dediği de doğru çıkıyo.. bn bunu belirtmek istemiştim..
[i]İGLOTUS PARAPSİKOLOJİ VE SEMİNER TOPLULUĞU[/i]
Parapsikoloji TÜRKİYE: www.facebook.com/groups/telekinezzi
GSM: 554 982 3654
Ankara buluşmaları ve daha birçok şey için Parapsikoloji TÜRKİYE Facebook sayfasına bekleriz.
Kullanıcı avatarı
ddemmahum

Tamam anladım benim dediğim şu:Ruhumuzun Allah'a gideceği ayet var mı?Merak ediyorm.. ;)
Kullanıcı avatarı
KhornE

Okunmamış mesaj gönderen KhornE »

net-enes,kanka bikerede msn verme be :D:D
Kullanıcı avatarı
ddemmahum

:D :D
dronez

Okunmamış mesaj gönderen dronez »

3Ra yazdı:söyle bir şey netlik getirebilir olaya belki
sinirli idim,sinirden ağlıyordum hatta koltuğa yumruklar attım o derece bi sinir tabiri caizse hani cizgi filmlerde gormusunuzdur karakterin kafasından alevler cıkar sinirlenir kıpkırmızı olur o derece bir sinir diyebilirim.ve istedim cok istedim o şekildede hayal ettim kötü ama gerçek bir insanın ölmesini istedim
kafamda canlandırdığım mekan ormanlık bir arazide lojman önü kırmızı bir araba ve intihar etmesi
sonra öğrendiğim komutanımın lojmanının bulundugu taburun içinde evinin önünde hayal ettiğim araba tıpa tıp aynısı ve intihar edisi evinin önüne sonrada eşinin valizlerini almak için gittiğimde lojmanın her yanının ağaçlar ile kaplı oldugunu gordum.
ve söyledigim gibi istedim çok istedim oldu ama benim yüzümdenmi bilemem...eğer öyle isede bilmek istemem...
:D bende kendi açıklamamı ortaya atıyım ...

insan duygularla iç içe olduğunda çok fazla konsantrasyona girer yani sinirlendiğinde mesela aslında çok fazla bir konsantrasyon içindesindir veya çok üzüldüğünde ... ben mesela bir olaydan dolayı baya bir üzgündüm dert etmiştim istemeden konsantre olmuştum belkide transa geçmiştim ama dalıp gitmiştim hiç bişiy düşünmüyordum yoğunlaşmıştım normalde belkide bu kadar çabuk yapamam bunu ama onu hemen yaptım ve masanın üstünde kulaklık oynadı yana kaydı sonra dikkatimi çekti ama yine daldım istemeden ve bu seferde maus yana kaydı ve şaşırdım sonra bunun farkına vardım ... yani sinirlendiğin zaman üzüldüğün zaman mutlu olduğun zaman ne yapıyosan çok fazla konsantre olursun yoğunlaşırsın bunu sen yaptın demiyorum çünkü bende bir arkadaşımı düşünüyordum o gece rüya gördüm onunla geçirdiğimiz iyi günleri düşünmüştüm falan sonra uyumuştum herhalde yine yoğunlaştım ve arkadaşın başından geçicek bir olayı gördüm ve geçtide yani sende sinirliydin ve yoğunlaşmış olabilirsin ve sonra aklında geçenler gördüklerin falan zaten oluyodur sende sezmişsindir veya rüyada görmüşsündür işte ..durugörü okuduğum parapsikoloji kitabındada böyle olaylar var bir sürü trans halindeyken insanlara kaybolmuş nesnelerin yerini soruyolar söylüyo, bazı başkanlar nasıl öleceklerini görüyo anlatıyo ve aynen ölüyo falan sende o sırada böyle bir trans haline girmişsindir .. umarım yardımcı olmuşumdur