Bende kulak var da..
- SeLiKo
Bende kulak var da..
Benim bir özelliğim var normal mi ve size de oluyor mu diye soruyorum size. Ben duyduğum birşeyi istediğim ve düşündüğüm zaman tekrar duyuyormuş gibi oluyorum. Yani düşünce gücü olarak anımsamak değil de, sanki tekrar söylüyor aynı şeyi.. Birde müziklerde bu özelliğin artı yönü de var. Düşünün, Tarkan'ın bir şarkısını çok beyendiniz ama ismini bilmiyorsunuz, düşünün hemen canlı canlı Tarkan konseri dinliyorum valla :D Acaba sizde de varmı yoksa benim duyma özelliğimde bir gelişmemi var? Zaten sesiminde güzel olduğunu söylüyorlar. Acaba kendimi bu yönde nasıl geliştirebilirim? Yoksa sizde de mi var? Benim çevremde yok sanırım böyle bir özellik..
Telekinezi!!!
- Switch
- Yaşadığınız İl: 81 Düzce
Re: Bende kulak var da..
ben aklıma gelen bi yemeğin tadını hemen ağzımda hissederim..ben de müzikle uğraşıyorum ve bana da genellikle öyle olur..ama çok sevdiğim ve sürekli dinlediğim şarkılarda..gece onları dinleye dinleye uyurum genelde..ama ben duymak istediğim için oluyor sanırım..müziğin tüm ayrıntılarını o an dinliyormuş gibi duyuyorum..
- SeLiKo
Bende ne olursa olsun oluyor. Hani filmlerde olur ya birini düşünürken onun dediği sözü duyar kişi, aynen öyle işte
Telekinezi!!!
- ozina
- Yaşadığınız İl: 10 Balıkesir
- Burcunuz: Koç Burcu: 21 Mart-20 Nisan
- Cinsiyetiniz: Erkek
- UmuT
normal bendede olur özellikle belli bi ritimi olan şeyler de olur bu switch inde dediği gibi gece uyurken flan duyarsın onları hata bazen insanı uyutmazlar bile
1 hafta mecburi ara veriyorum köye gittiğim için.
-
Bendede kulak var da:Dne yapmam lazım:D
"Cennette yaşamak üzere yaratılmıştık ve cennet bize hizmet etmek için düzenlenmişti. Sonra bir şeyler oldu ve yazgımız değiştirildi; cennetin yazgısında da bir değişiklik oldu mu, bu hiçbir yerde belirtilmiyor.." Franz Kafka
- SeLiKo
-
:D:D:D:D:D
"Cennette yaşamak üzere yaratılmıştık ve cennet bize hizmet etmek için düzenlenmişti. Sonra bir şeyler oldu ve yazgımız değiştirildi; cennetin yazgısında da bir değişiklik oldu mu, bu hiçbir yerde belirtilmiyor.." Franz Kafka
-
- Yaşadığınız İl: 6 Ankara
- Burcunuz: Oğlak Burcu: 22 Aralık-21 Ocak
- İletişim:
hee yaww!!! bende de oluyo.. Şuanda beynimde Cengiz kurtoğlu-Nikah masası çalıyo.. =)
[i]İGLOTUS PARAPSİKOLOJİ VE SEMİNER TOPLULUĞU[/i]
Parapsikoloji TÜRKİYE: www.facebook.com/groups/telekinezzi
GSM: 554 982 3654
Ankara buluşmaları ve daha birçok şey için Parapsikoloji TÜRKİYE Facebook sayfasına bekleriz.
Parapsikoloji TÜRKİYE: www.facebook.com/groups/telekinezzi
GSM: 554 982 3654
Ankara buluşmaları ve daha birçok şey için Parapsikoloji TÜRKİYE Facebook sayfasına bekleriz.
- Sai
- Yönetici
- Yaşadığınız İl: 54 Sakarya
- Burcunuz: Aslan Burcu: 23 Temmuz-22 Ağustos
bende cengiz kurtoğlu küllenen aşk çalıo kulağımda
-