Acaba oldumu ?
-
Acaba oldumu ?
mrb arklar hemen olayı anlatayım ama olayı anlatmadan önce söliyim eğer bu olanlar astral seyahatsa bunu çok uzun süredir istemdışı olarak yaptığımı anlayıcam neyse olayı anlatayım saat sabaha karşı 4 tü (hatırladıgım kadarıyla) bir odadaydım yataktan kalkıp kapının üst pervazına dogru uçmaya başladım daha sonra birden kendimi batmakta olan kızıl bir güneşte bakıyordum ve birden uyandım ama bir şok ile hani kalbi duran hastalara elektroşok uygularda hasta birden zıplar ya aynı o şekilde uyandım ve farkına vardım ki yolculukta yada rüyada neyse işte yataktan kalıkıp uçtugum oda kendi uyudugum yataga ve odaya çok benziyordu belki astraldir ama lucid rüyada olabilir belki karar veremedim o yüzden bu konuyu açmaya karar verdim cevaplarınızı en kısa zamanda bekliyorum
- ozina
- Yaşadığınız İl: 10 Balıkesir
- Burcunuz: Koç Burcu: 21 Mart-20 Nisan
- Cinsiyetiniz: Erkek
- ddemmahum
Re: Acaba oldumu ?
Korkulacak bir şey yok..Senin yaptığında astraldi büyük ihtimalle zaten her rüyamız bir astraldir..
::Welcome to home Bruce::
- Sai
- Yönetici
- Yaşadığınız İl: 54 Sakarya
- Burcunuz: Aslan Burcu: 23 Temmuz-22 Ağustos
rüyamızmı? rüyamız astral deildir sadece astrale benzer rüya kafanın içinde olur ama astral gerçek ortamda
-
- Yaşadığınız İl: 6 Ankara
- Burcunuz: Oğlak Burcu: 22 Aralık-21 Ocak
- İletişim:
rüya kafanın içinde olmaz! ruh bedenden geçici olarak ayrılır, zaman ve mekana aldırmadan öylece heryeri gezer, dolaşır.. Bazen geleceği görürüz..gördüğümüz şeyi 1 hf. sonra tekrar görürüz..Olmadı, rüyada görelen bir şeyin taşıdığı anlam önümüze geliverir..Bu herkese olmuştur, oluyordur ve de olmaya devam edecektir..
[i]İGLOTUS PARAPSİKOLOJİ VE SEMİNER TOPLULUĞU[/i]
Parapsikoloji TÜRKİYE: www.facebook.com/groups/telekinezzi
GSM: 554 982 3654
Ankara buluşmaları ve daha birçok şey için Parapsikoloji TÜRKİYE Facebook sayfasına bekleriz.
Ankara buluşmaları ve daha birçok şey için Parapsikoloji TÜRKİYE Facebook sayfasına bekleriz.
- KhornE
aga buda astral değil uyku felcidir,üstüne basa basa söylüyorum
NRREM ile REM uykusu arasında geçiş yapılırken bu tür şeyler rastlanır
-
evet bi kitapta okumustum arkadas dogru soluoKhornE yazdı:aga buda astral değil uyku felcidir,üstüne basa basa söylüyorum
"Cennette yaşamak üzere yaratılmıştık ve cennet bize hizmet etmek için düzenlenmişti. Sonra bir şeyler oldu ve yazgımız değiştirildi; cennetin yazgısında da bir değişiklik oldu mu, bu hiçbir yerde belirtilmiyor.." Franz Kafka
- Sai
- Yönetici
kesinlikle yanlış düşünce bak kardeşim 1. rüyada kesinlikle kafanın içinde olup biten bişidir 2. gaibi göremeyiz asla ama mesela bende diyorum bir rüya gördüm 2 gün sonra oldu bu gaibi bilmek yani geleceği bilmek değildierthe ULTIMATE yazdı:rüya kafanın içinde olmaz! ruh bedenden geçici olarak ayrılır, zaman ve mekana aldırmadan öylece heryeri gezer, dolaşır.. Bazen geleceği görürüz..gördüğümüz şeyi 1 hf. sonra tekrar görürüz..Olmadı, rüyada görelen bir şeyin taşıdığı anlam önümüze geliverir..Bu herkese olmuştur, oluyordur ve de olmaya devam edecektir..
-
- Yaşadığınız İl: 6 Ankara
- Burcunuz: Oğlak Burcu: 22 Aralık-21 Ocak
- İletişim:
geleceği bilmek değil zaten!! Onu da bize gösteren yine Allah!! öyle değil mi? O, bizi uyarmak için rüyamıza gelecekten bir senaaryo koyuyo.. böyle böyle olacak.. ona göre dikkat et gibi..
Örneğin, bi keresinde BJK-Bursa maçının sonucunu kardeşim berabere demişti rüyamda, sonra maç günü gelince BJK_bursa berabere kaldı.. Bu nedir şimdi? :D :))
Örneğin, bi keresinde BJK-Bursa maçının sonucunu kardeşim berabere demişti rüyamda, sonra maç günü gelince BJK_bursa berabere kaldı.. Bu nedir şimdi? :D :))
[i]İGLOTUS PARAPSİKOLOJİ VE SEMİNER TOPLULUĞU[/i]
- Sai
- Yönetici
onu işte ben bilemem ama allah bize gaibi göstermiyor bende çok görüom öle şeyler ama bilemiyorum açıklamasını yapamam yani
-