ARKADAŞLAR 4 SORUNUM VAR.

Astral Seyahat hakkında bilmek istediğiniz herşey bu bölümde. Astral Seyahat nedir? Astral Seyahat Nasıl Yapılır? Astral Seyahat Teknikleri Nelerdir?
Kullanıcı avatarı
kyle_xy

ARKADAŞLAR 4 SORUNUM VAR.

Okunmamış mesaj gönderen kyle_xy »

Arkadaşlar konsantrasyon sorununu çözmeye başladım fakat yine bazı sıkıntılarım var

1- Psi well ve pipet çevirmeyi sol elimle rahatlıkla yapabiliyorum hatta hızı da fena değil ama sadece sol elimle yapabiliyorum. sol elimde enerjiyi, karıncalanma ve ısı yoluyla hissedebiliyorum. sağ elimle yapmaya çalıştığımda pek fazla başaramıyorum. sağ elime konsantre olmaya çalışıyorum ama yine enerji akışını hissedemiyorum.

2- Psi well i sadece akşamları yapabiliyorum. gündüz işyerinde yapmaya çalışsamda pek başarılı olamıyorum.

3- Akşamları ellimi kullanmadan da az da olsa çevirebiliyorum. bu acaba gerçekten beyin gücü mü yoksa obje karşısında aldığım pozisyondan, dolayısıyla acaba göğüs veya bacaklardaki enerjiden dolayı mı oluyor gerçi şuda var başımı başka yöne çevirdiğimde duruyor ama yinede emin değilim.

4- psiweli sol elimle başarıyorum başarmasına da bu biraz istem dışı oluyor. yani elimi kağıda yaklaştırıyorum elimde enerji akışını hissediyorum ve kağıt aralıksız dönmeye başlıyor ama istediğim yöne değil.

Kullanıcı avatarı
Sai
Yönetici
Yönetici
Yaşadığınız İl: 54 Sakarya
Burcunuz: Aslan Burcu: 23 Temmuz-22 Ağustos
Cinsiyetiniz: Erkek

Re: ARKADAŞLAR 4 SORUNUM VAR.

Okunmamış mesaj gönderen Sai »

solakmısın
Kullanıcı avatarı
kyle_xy

hayır iki elimi de kullanıyorum. yani şöyle anlatayım. yazı yazmak için sağ elimi, basket oynarken, taş fırlatırken vb. şeylerde sol elimi kullanıyorum.
criminal_1994

Okunmamış mesaj gönderen criminal_1994 »

5.sen bence şartlandırıyorsun kendini.
"Cennette yaşamak üzere yaratılmıştık ve cennet bize hizmet etmek için düzenlenmişti. Sonra bir şeyler oldu ve yazgımız değiştirildi; cennetin yazgısında da bir değişiklik oldu mu, bu hiçbir yerde belirtilmiyor.." Franz Kafka
Kullanıcı avatarı
kyle_xy

olabilir, bu arada criminal_1994 kullandığın avatardaki resim hangi çizgi fil ve karakter kim çok beğendim de:)

criminal_1994

Okunmamış mesaj gönderen criminal_1994 »

avatar the last air bender toph karakteri beğenme ama sen olur mu?:D
"Cennette yaşamak üzere yaratılmıştık ve cennet bize hizmet etmek için düzenlenmişti. Sonra bir şeyler oldu ve yazgımız değiştirildi; cennetin yazgısında da bir değişiklik oldu mu, bu hiçbir yerde belirtilmiyor.." Franz Kafka
Kullanıcı avatarı
fenomen
Yönetici
Yönetici

Okunmamış mesaj gönderen fenomen »

Arkadasim sorunun cevaplari

1- Psi well ve pipet çevirmeyi sol elimle rahatlıkla yapabiliyorum hatta hızı da fena değil ama sadece sol elimle yapabiliyorum. sol elimde enerjiyi, karıncalanma ve ısı yoluyla hissedebiliyorum. sağ elimle yapmaya çalıştığımda pek fazla başaramıyorum. sağ elime konsantre olmaya çalışıyorum ama yine enerji akışını hissedemiyorum.

2- Psi well i sadece akşamları yapabiliyorum. gündüz işyerinde yapmaya çalışsamda pek başarılı olamıyorum.

3- Akşamları ellimi kullanmadan da az da olsa çevirebiliyorum. bu acaba gerçekten beyin gücü mü yoksa obje karşısında aldığım pozisyondan, dolayısıyla acaba göğüs veya bacaklardaki enerjiden dolayı mı oluyor gerçi şuda var başımı başka yöne çevirdiğimde duruyor ama yinede emin değilim.

4- psiweli sol elimle başarıyorum başarmasına da bu biraz istem dışı oluyor. yani elimi kağıda yaklaştırıyorum elimde enerji akışını hissediyorum ve kağıt aralıksız dönmeye başlıyor ama istediğim yöne değil.

1- Bazi kisiler de enerji bir elden gelir bir elden cikar buna insanlar sifacilik da diyor.Yani mesela birinin aciyan agriyan yerine elini uzat ve onu cekdigini dusun sonra oteki elin le o aciyi disari firlat.o sonranin isi calismaya devam et

2- Nedeni aksamlar insabnlar uykuya hazirlandiklari icin (beyin kendini hazirliyor) otomatikman 0 duyguya geciyor beyin bosaliyor konsantre artiyor ve basarma sansiniz cogaliyor

3- Telekinesisde insanlar calisdikca onlarda beyinden enerj gitmege basliyor yani goz enerjisi.bununla sen elsiz psi wheeli cevirirsin.(bende cevire biliyorum kavanoz ici hemde)

4- Ilk zamanlarda sen istedigin yone cevirmeye bilirsin yani enerjin seni dinlemez ama bu isi iyi becerdiginde istedeigin yere cevire biliceksin.
Chi Master Ferdi Bayramov (безконтактный бой, no contact combat,dokunmadan dovus)

Sizin veliniz ancak Allah, O'nun Peygamberi ve namaz kılan ve rükû halinde zekat veren müminlerdir. MAİDE suresi 55.
Kullanıcı avatarı
kyle_xy

cevaplar için Teşekkürler arkadaşlar