BU SİTENİN EN ESKİ ÜYELERİNİN YAPABİLDİKLERİ NELER

Telekinezi Nasıl Yapılır? Telekinezi Teknikleri, Telekinezi için Yapılması Gerekenler...
the ULTIMATE
Yaşadığınız İl: 6 Ankara
Burcunuz: Oğlak Burcu: 22 Aralık-21 Ocak
Cinsiyetiniz: Erkek
İletişim:

Re: BU SİTENİN EN ESKİ ÜYELERİNİN YAPABİLDİKLERİ NELER

Okunmamış mesaj gönderen the ULTIMATE »

yaa şu sıralar wheel bile döndüremiyoorum :( ne oldu ben de anlamadım.. şu sıralar hayatım çok karmaşık, dalgalı geçiyo.. O yüzden çakra sağlığım bozulmuş olabilir.. daha çok çalışmam lazım.. =)

ama bi ara arkadaşların zihnine girip küçük şeyler yaptırıyordum.. istediğim an girmek biraz zor oluyo ama.. aynı kan bükmek gibi .. :D sonra komşunun balkondaki bayrağıyla fln oynuyordum.. :D :D ama şimdilik bi tık yok.. :( Çakralar nakavt.. enerji akışı durdu gibi..
[i]İGLOTUS PARAPSİKOLOJİ VE SEMİNER TOPLULUĞU[/i]
Parapsikoloji TÜRKİYE: www.facebook.com/groups/telekinezzi
GSM: 554 982 3654
Ankara buluşmaları ve daha birçok şey için Parapsikoloji TÜRKİYE Facebook sayfasına bekleriz.

Kullanıcı avatarı
kyle_xy

Okunmamış mesaj gönderen kyle_xy »

aynen, kyle xy hayranayım hatta fanatiğiyim. yapabildiklerime gelince psiwell i sol elimle aralıksız çevirebiliyorum aynı şekilde pipeti de aralıksız olmasa da çaviriyorum. insanların bu kobnuda birçok şey yapabileceğine inanıyorum yeter ki onun içi çaba sarfedelim. Ama gel gör ki yeteri kadar çalışmıyorum, çalışamıyorum.
the ULTIMATE
Yaşadığınız İl: 6 Ankara
Burcunuz: Oğlak Burcu: 22 Aralık-21 Ocak
İletişim:

Okunmamış mesaj gönderen the ULTIMATE »

aynen.. günün koşuşturması yüzünden Tk ya zaman ayıramıyorum.. :(
[i]İGLOTUS PARAPSİKOLOJİ VE SEMİNER TOPLULUĞU[/i]
Parapsikoloji TÜRKİYE: www.facebook.com/groups/telekinezzi
GSM: 554 982 3654
Ankara buluşmaları ve daha birçok şey için Parapsikoloji TÜRKİYE Facebook sayfasına bekleriz.
Kullanıcı avatarı
ozina
Yaşadığınız İl: 10 Balıkesir
Burcunuz: Koç Burcu: 21 Mart-20 Nisan

Okunmamış mesaj gönderen ozina »

kyle_xy yazdı:aynen, kyle xy hayranayım hatta fanatiğiyim. yapabildiklerime gelince psiwell i sol elimle aralıksız çevirebiliyorum aynı şekilde pipeti de aralıksız olmasa da çaviriyorum. insanların bu kobnuda birçok şey yapabileceğine inanıyorum yeter ki onun içi çaba sarfedelim. Ama gel gör ki yeteri kadar çalışmıyorum, çalışamıyorum.
the ULTIMATE yazdı:yaa şu sıralar wheel bile döndüremiyoorum :( ne oldu ben de anlamadım.. şu sıralar hayatım çok karmaşık, dalgalı geçiyo.. O yüzden çakra sağlığım bozulmuş olabilir.. daha çok çalışmam lazım.. =)

ama bi ara arkadaşların zihnine girip küçük şeyler yaptırıyordum.. istediğim an girmek biraz zor oluyo ama.. aynı kan bükmek gibi .. :D sonra komşunun balkondaki bayrağıyla fln oynuyordum.. :D :D ama şimdilik bi tık yok.. :( Çakralar nakavt.. enerji akışı durdu gibi..
aynen ayne pipet çevirme hariç
pixies forever <3<3
Kullanıcı avatarı
Diablo11
Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
Burcunuz: Balık Burcu: 20 Şubat-20 Mart

Okunmamış mesaj gönderen Diablo11 »

Cok manyak bir cevap.Criminal :) Benim yapdiklarim psi wheel her ikisi kavanoz ve sade.Kasik bukme.bioenerjiyle insan iyilesdirme. hipnoz.elektrikle oynama telekinetik ha baska akliniza gelmesin ampul pipet psi ball atmada dahil gozle psi wheel cevirme ufak nesneleri itme.telepati.durugoru(uzakda duran insanin elindeki seyi bula bilme ).6 hiss (6 hisse ait ne varsa) ve s hele tam gelismedim ha))
Way Be Gerçekten İnanıLmaz Yaa ben birşeye iyi konstere oLamıyorum Hiçbişye yaa aklımdan hep bişey geçiyor.
Minilogue

Kullanıcı avatarı
Sai
Yönetici
Yönetici
Yaşadığınız İl: 54 Sakarya
Burcunuz: Aslan Burcu: 23 Temmuz-22 Ağustos

Okunmamış mesaj gönderen Sai »

aklınıza bişler geliosa beyninizi düşünün beyninizden ellerinize enerji aktığını düşünün bu bende hep işe yaramıştır
Kullanıcı avatarı
kyle_xy

Okunmamış mesaj gönderen kyle_xy »

artık eskisi gibi konsantrasyon sorunu yaşamıyorum ama psiwell de yapamıyorum. konsantrasyon sorunum varken aralıksız çeviriyodum ama şimdi iyide konsantre oluyorum ama dönmüyor sadece arada bir titreşiyor iyice sıktı beni bu olay
Kullanıcı avatarı
ddemmahum

Okunmamış mesaj gönderen ddemmahum »

Sıkıcı bi olay tk :D
::Welcome to home Bruce::
Kullanıcı avatarı
Sai
Yönetici
Yönetici
Yaşadığınız İl: 54 Sakarya
Burcunuz: Aslan Burcu: 23 Temmuz-22 Ağustos

Okunmamış mesaj gönderen Sai »

sana göre ama
Kullanıcı avatarı
ddemmahum

Okunmamış mesaj gönderen ddemmahum »

Hiçbir şey düşünmeden ve 0 duygu durumunu korumaya çalışarak bi kapağın ortasına dakikalarca bakmak senin için eğlenceliyse hayattan daha çok zevk almaya çalışmanı tavsiye ederim..
::Welcome to home Bruce::