Paladinler ve paladin felsefesi

Telekinezi ve parapsikoloji alanında derlenmiş, yazılmış makaleler.
Forum kuralları
Kaynak belirtilmeden eklenen tüm yazılardan ekleyen sorumludur.
Alıntı Yapılmadan Eklenen Tüm Yazılar Silinecektir.
Kullanıcı avatarı
UmuT

Re: Paladinler ve paladin felsefesi

Okunmamış mesaj gönderen UmuT »

bak şimdi saygı duyuyorum yaşına ve görüşüne düşüncelerine.Ama yanlış düşünüyorsun şövalyeleri bi kenara bırak tarikatıda bırak ben felsefe diyorum sen hala şövalye tarikat diyosun paladinler:Paladin felsefesini benimsemiş kişilerdir anlatabildimmi yani paladinler şövalye gibi değildir.Sadece romanlarda öykülerde böyle sembolize edilmiştir.
1 hafta mecburi ara veriyorum köye gittiğim için.

criminal_1994

Okunmamış mesaj gönderen criminal_1994 »

Paladin dinine bağlı değildir.paladin hristiyandır o kadar...
"Cennette yaşamak üzere yaratılmıştık ve cennet bize hizmet etmek için düzenlenmişti. Sonra bir şeyler oldu ve yazgımız değiştirildi; cennetin yazgısında da bir değişiklik oldu mu, bu hiçbir yerde belirtilmiyor.." Franz Kafka
Kullanıcı avatarı
UmuT

İşte bu yanlış seni yanıltıyor paladin her dinde olabilir.Şimdi neden paladinler tanıtma ihtiyacı duyduğumu anladınmı?Çünkü yanlış tanınıyorlar.
En son UmuT tarafından 10 Ağu, 15:56 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
criminal_1994

Paladinler haclı seferlerinde bizle savaştılar dostum bilmeden konusuyorsunuz cahiller... Ehli sunnet kuran hadis ayet varken siz felsfemi arıonuz yetmedimi bunlar size?
"Cennette yaşamak üzere yaratılmıştık ve cennet bize hizmet etmek için düzenlenmişti. Sonra bir şeyler oldu ve yazgımız değiştirildi; cennetin yazgısında da bir değişiklik oldu mu, bu hiçbir yerde belirtilmiyor.." Franz Kafka
Kullanıcı avatarı
UmuT

msn adresimi ekle burayı meşgul etmeyelim
umut_ergoz@sagocuyuz.com

criminal_1994

Ben daha bir şey soylemiyorum .............. msn felan da eklemem............... dahada cevap verme bana
Kullanıcı avatarı
UmuT

paladinler 1170 yılların masal kahramanlarıdır.Bu sana bişeler ifade eder umarım.Sonradan sonraya felsefeleşmiş birşey yani.Tamam daha bişe yazmıyorum.
netenes

Okunmamış mesaj gönderen netenes »

ama ben böyle olmasını istememiştim:( ben güzel bi şey buldum paylaşayim belki birşeyler yaparız dedim telekineziyle alakası ise paladinlerin kötülükle savaşmasıdır bizim kötülüğümüzde belli kötülük büyücüler yeteneğini kötüye kullananlar he onlarla savaşcakmıyız öyle bi hava var ortada hayır biz o kadar lunarkinezi(lunarkinezi kötülüktür demiyom sapma olmasın) büyü çeşitliliği v.s. yanında iyilik içinde araştırma yapanların olması için kurdum bu grubu ve paladinler kendi doğruları için mücadele veren kişilerdir büyücüler bilmemne kötü tarikatlara katılanlar gibiler sözleri beni baya bi üzdü ve bizim şovalyelerle yok bilmemnelerle alakamız yok sadece felsefesini beğendik ve kendi doğruları için insancıl biçimde mucadele eden kişilerdir paladinler bu yüzden bizde kendi doğrularımız için mücadele etmeye karar verdik zaten paladinlerde böyle yapıyormuş bizde kendimize öylesine paladinler diyelim dedik(paladin falan olacağımız yok buraya dikkat çekmek istiyorum) defalarca tekrar edildi bizene paladinlerden o zaman şovalyelerinden tarikatlardan biz sadece paladinliğin felsefesini beğendik ve kullanalım dedik.

artık bu kötü tartışmaların olmamasını istiyorum lütfen bitirelim saygı çerçevesinde devam edelim böylece iki tarafta kendi yanlışlarının farkına varabilir
Kullanıcı avatarı
Sai
Yönetici
Yönetici
Yaşadığınız İl: 54 Sakarya
Burcunuz: Aslan Burcu: 23 Temmuz-22 Ağustos
Cinsiyetiniz: Erkek

Okunmamış mesaj gönderen Sai »

said tamam said tmm netenes tamamm umut herkez kendi yoluna mubarekler hadi
bosan