Sorum Olcak
- ozina
- Yaşadığınız İl: 10 Balıkesir
- Burcunuz: Koç Burcu: 21 Mart-20 Nisan
- Cinsiyetiniz: Erkek
- Gray
Re: Sorum Olcak
hayvana oturmasını söyle yada uyurken uyandırmayı dene becerebilirsen güzel farklı şeyler yapablirsndevrim yazdı:Arkadaşlar hangi hayvanın gözüne baksam hayvan yavaş yavaş yatıp uyuyor sizce enerjimi çalıyorum hayvandan?
en kötü kabuslarımızla yüzyüze geldiğimizde seçenekler bellidir ya savaşırız ya kaçarız savaşmak için gereken gücü kendimizde toplamayı umarız ama bazen kendimize rağmen kaçarız peki ya kabuslar peşimzi bırakmazsa? Nereye saklanabiliriz ki ?
-
Düşünsenize Kedi Kardeşimi tırmala :D
-
Böyle küçük soru içerikli konular açmanıza deli oluyorum...
"Cennette yaşamak üzere yaratılmıştık ve cennet bize hizmet etmek için düzenlenmişti. Sonra bir şeyler oldu ve yazgımız değiştirildi; cennetin yazgısında da bir değişiklik oldu mu, bu hiçbir yerde belirtilmiyor.." Franz Kafka
- Gray
bilinmeyen öğrenilmeli bence konu açma şart değil her yoldan. cevaplayabilenler oldukça sormayı bende severim.criminal_1994 yazdı:Böyle küçük soru içerikli konular açmanıza deli oluyorum...
en kötü kabuslarımızla yüzyüze geldiğimizde seçenekler bellidir ya savaşırız ya kaçarız savaşmak için gereken gücü kendimizde toplamayı umarız ama bazen kendimize rağmen kaçarız peki ya kabuslar peşimzi bırakmazsa? Nereye saklanabiliriz ki ?
-