bir sorum olacak..
Moderatör: Sai
-
- Yaşadığınız İl: 30 Hakkâri
- Burcunuz: Koç Burcu: 21 Mart-20 Nisan
- Cinsiyetiniz: Belirtmedi
bir sorum olacak..
bu soruyu 2 tane fenomen yarışmasındaki abime ve ünlü bir telekinetiğe yazdım bekledim bikaç gün yanıt gelmeyincede bu sitedekilere yazayım dedim ama.. yazmaya üşendim( yani düzenlemeye) onlara yazdığımı kopyalayım dedim... yardımlarınız ve görüşleriniz için şimdiden teşekkürler...
..telekinezi yaparken artık neyi oynatıyosam farketmez rüzgar oluşuyo soğuk bi rüzgar..cekerken elime doğru rüzgar geliyo cisimde geliyo ama etraftaki herşey geliyo iterkende rüzgar cıkıyo biri elini koyunca serinlik geldi karıncalanma oldu filan diyo.. ben bu rüzgar - hava olayından kurtulamadım sebebi nedir? ve nasıl sadece tek bir maddeyi oynatabilirim? cünkü 10 tane bardak ta osla 1 tanesine odaklansam da hepsi titriyo..bi yardım edersen sevinirim , şimdiden teşekkür ederim..
..bi yardım edin lütfen.. :D
..telekinezi yaparken artık neyi oynatıyosam farketmez rüzgar oluşuyo soğuk bi rüzgar..cekerken elime doğru rüzgar geliyo cisimde geliyo ama etraftaki herşey geliyo iterkende rüzgar cıkıyo biri elini koyunca serinlik geldi karıncalanma oldu filan diyo.. ben bu rüzgar - hava olayından kurtulamadım sebebi nedir? ve nasıl sadece tek bir maddeyi oynatabilirim? cünkü 10 tane bardak ta osla 1 tanesine odaklansam da hepsi titriyo..bi yardım edersen sevinirim , şimdiden teşekkür ederim..
-
Re: bir sorum olacak..
Siruz ilk cevabım sen soru sorar mıydın xD
ikinci cevabım aynı his bendede oluyor soğukluk serinlik ellerimde bilemiyorum bunun sorununu
üçüncü cevabım sen bardaktamı oynatıon xD hemde 10 tane helal olsun nediyeyim eğer sorduun adamlar cevap verirse bizede paylaşırsan sevinirim ...
ikinci cevabım aynı his bendede oluyor soğukluk serinlik ellerimde bilemiyorum bunun sorununu
üçüncü cevabım sen bardaktamı oynatıon xD hemde 10 tane helal olsun nediyeyim eğer sorduun adamlar cevap verirse bizede paylaşırsan sevinirim ...
"Cennette yaşamak üzere yaratılmıştık ve cennet bize hizmet etmek için düzenlenmişti. Sonra bir şeyler oldu ve yazgımız değiştirildi; cennetin yazgısında da bir değişiklik oldu mu, bu hiçbir yerde belirtilmiyor.." Franz Kafka
aynı rüzgar hissi bende de oluyor,sanırım çıkan enerji sonucu çapraz hava dalgaları oluşuyor(bi yerde okumuştum)
bardak konusuna gelince;öncelikle tebrikler:)çıkan enerji dağınık ve yoğun olarak gittiği için hepsine etki ediyordur muhtemelen...
tek bir cisme etki ettirmenin yolu tünel metodudur tünel metodu için durugörü çalışmak gerek yani cisimle aranda tünel şeklinde bir görüş alanı oluşturmak gerek...durugörü çalışmalarında(gözler açıkken)cisme odaklanıldıqında geçici ve aralıklı olarak etrafın karardıqı ve bakılan cismin görülmediği hissedilecektir yani aynı karartıyı cisim dışında cismin etrafında oluşturabilirsen sadece o cisme enerjini gönderebilirsin...
bardak konusuna gelince;öncelikle tebrikler:)çıkan enerji dağınık ve yoğun olarak gittiği için hepsine etki ediyordur muhtemelen...
tek bir cisme etki ettirmenin yolu tünel metodudur tünel metodu için durugörü çalışmak gerek yani cisimle aranda tünel şeklinde bir görüş alanı oluşturmak gerek...durugörü çalışmalarında(gözler açıkken)cisme odaklanıldıqında geçici ve aralıklı olarak etrafın karardıqı ve bakılan cismin görülmediği hissedilecektir yani aynı karartıyı cisim dışında cismin etrafında oluşturabilirsen sadece o cisme enerjini gönderebilirsin...
-
Helal olsun ya. Abi sen neler yapıyosun. Ben daha psi wheel'i yeni yeni kontrol altına aldım.sen 10tane bardaktan bahsediyosun. Senin enerjin artık o kadar artmış ki o yüzden sadece odaklandığın değil herşey hareket ediyo. Merak ettiğim birşey var. Abi sen kaç senedir telekinezi yapıyosun
bildiğim şeylerden biri hiçbir şey bilmediğim
-
ilkay tercan meditasyon ve konsantrasyon çalışmam gerektiğini söyledi ..size de cok teşekkürler.. optimist arkadaşım bu tüneli deniyeceğim..
-
ayrıca bardaklar plastik:D cam bardak filan daha okadar değilim..:D pet bardaklardan yani...
- ozina
- Yaşadığınız İl: 10 Balıkesir
- Cinsiyetiniz: Erkek
- Gray
selamlarSIRUZ yazdı:bu soruyu 2 tane fenomen yarışmasındaki abime ve ünlü bir telekinetiğe yazdım bekledim bikaç gün yanıt gelmeyincede bu sitedekilere yazayım dedim ama.. yazmaya üşendim( yani düzenlemeye) onlara yazdığımı kopyalayım dedim... yardımlarınız ve görüşleriniz için şimdiden teşekkürler...
öncelikle sogukluk hissi ile ilgili söylemek istediğim beynin sınırı yok belki olabilir ben yaşamadım şunu yapıyorum bunu yapıyorum demek istemiyorum yaptığınızı yapıyorum diyeyim rüzgar yaşamadım fakat soğukluk ellerde ve ayaklarda karıncalanma yaşadım buda şöyle bişey bence öznel bir görüş kan akışı ile ilgili kan çekilince soğursunuz mesela alışkın olmayanlar gondola vb aletlere binince indiğinde elleri soğur. bardak olayına gelince 3 tane farklı renk kalem i masaya koy içlerinden belirlediğin rengi hareket ettir daha sonra 5 kalem yap 10 kalem yap ama başlangıç aşamasında farklı renk kalem kullan eğer dediğimi yapabilirsen devamı için yardımcı olurum ....
en kötü kabuslarımızla yüzyüze geldiğimizde seçenekler bellidir ya savaşırız ya kaçarız savaşmak için gereken gücü kendimizde toplamayı umarız ama bazen kendimize rağmen kaçarız peki ya kabuslar peşimzi bırakmazsa? Nereye saklanabiliriz ki ?
-
ben bu telekinezi işinden anlamam zira şu cisme bakarken cismin ve etrafın kararması olayını çok iyi yapıyorum. bu iş için cisme 10 15 dakka gözlerini kırpmadan bakacaksın muhteşem bi duyguoptimist_21 yazdı:aynı rüzgar hissi bende de oluyor,sanırım çıkan enerji sonucu çapraz hava dalgaları oluşuyor(bi yerde okumuştum)
-