Telekinezide Şuan İleri Düzey Arkadaşlara Soruyorum
Moderatör: Sai
- ddemmahum
Re: Telekinezide Şuan İleri Düzey Arkadaşlara Soruyorum
okuyanlar bilir benim san andreas macerasını :)
::Welcome to home Bruce::
-
banada sanki bi vahi geldi ve google eşyaları dokunmadan hareket ettirebilme yazdım sonra çıkan yazıları okudum gerçek adının telekinesis olduğunu öğrendim ve öğle araştırdım.:)
- Sai
- Yönetici
- Yaşadığınız İl: 54 Sakarya
- Burcunuz: Aslan Burcu: 23 Temmuz-22 Ağustos
- Cinsiyetiniz: Erkek
Ben harry potter manyaklığım vardı(hala var)büyünün günah olduğunu biliyordum bari ilizyon öğreneyim dedim ilizyon yazdım bir sitede (Telekinezi beyin gücü ile eşyaları hareket ettirin)yazıyordu dikkatini çekti okudum ve başladım ama harry potter hayranlığımın bitmesini bekliyordum ama dahada çoğaldı:-)
:DD tabi bu büyücü hikayeleri yüzlerce yıl önceki psişiklerin yaptıklarını masallaştırarak oluşturulmuş hikayelerdir mesela o çubukla hareket ettirmede mısırlılarda gelmiştir
-
- Yaşadığınız İl: 30 Hakkâri
- Burcunuz: Koç Burcu: 21 Mart-20 Nisan
- Cinsiyetiniz: Belirtmedi
benimkide böyleacemitelekinetic yazdı:banada sanki bi vahi geldi ve google eşyaları dokunmadan hareket ettirebilme yazdım sonra çıkan yazıları okudum gerçek adının telekinesis olduğunu öğrendim ve öğle araştırdım.:)
-
- Yaşadığınız İl: 30 Hakkâri
- Burcunuz: Koç Burcu: 21 Mart-20 Nisan
- Cinsiyetiniz: Belirtmedi
yav kapağı zaten kıpırdatmıycaksınki :D:D arkadaşım kapağa sadece bakacaksın konsantrasyon ve alfa dalgası yaymayı öğrenmek için bide burnunda yüzünde enerjiyi hissetmek için...Brklp92 yazdı:Ben kapağı kıpırdatamıyorum ama yılmak yok yola devam =)
-
çok alakasız bişey yüzünden başladım kardeşimin çizgi filimleri :)
- Gray
başlamak için araştırma fln yapmadım daha o dğrusu bn bşlamadım o bende bşladı. Yaptıklarımı yazmasam dha iyi olur.
en kötü kabuslarımızla yüzyüze geldiğimizde seçenekler bellidir ya savaşırız ya kaçarız savaşmak için gereken gücü kendimizde toplamayı umarız ama bazen kendimize rağmen kaçarız peki ya kabuslar peşimzi bırakmazsa? Nereye saklanabiliriz ki ?
- Ulquiorra
Şimdik şöle oluyor arkadaşın ben kaşık kırıyorum diyor sende evden kaşıgı getiriyorsun iki parmagını ile kaşıgı kırınca(11 kasım 2008 salı) içinde bi heves oluyor oda diyorki bu telekinezi sende giriyorsun Kutsal site google a yazıyorsun telekinezi ilk karsına telekinezi.com.tr cıkıyor ve o gün persembe günü kurtlar vadisi olmasına rağmen çalışıyorsun ve kurtlar vadisinin son reklamı girmeden psiveli püfür püfür döndürebiliyorsun (13 kasım 2008) aynen başımdan geçen olay böledir :d tabi daha sonraları arkaşımdan çok şey örendim ama ilk psivelli burdan örendim teşekkürler telekinezi.com.tr
''Benim yaşadığım gerçekler, başkalarının kafalarında yaratıp kurduğu hayâllerden daha gerçek." N.D.
- fenomen
- Yönetici
iste benim olayim bsikletde arka arkaya giden 3 cocukdan 2 cisini siteyerek ama kendim yapmadigim guzel imajemle cocugu dusurerek basladim.ne manyak olay diimi
Chi Master Ferdi Bayramov (безконтактный бой, no contact combat,dokunmadan dovus)
Sizin veliniz ancak Allah, O'nun Peygamberi ve namaz kılan ve rükû halinde zekat veren müminlerdir. MAİDE suresi 55.
Sizin veliniz ancak Allah, O'nun Peygamberi ve namaz kılan ve rükû halinde zekat veren müminlerdir. MAİDE suresi 55.
-