Telekinezide Şuan İleri Düzey Arkadaşlara Soruyorum

Moderatör: Sai

Kullanıcı avatarı
ddemmahum

Re: Telekinezide Şuan İleri Düzey Arkadaşlara Soruyorum

Okunmamış mesaj gönderen ddemmahum »

okuyanlar bilir benim san andreas macerasını :)
::Welcome to home Bruce::

acemitelekinetic

Okunmamış mesaj gönderen acemitelekinetic »

banada sanki bi vahi geldi ve google eşyaları dokunmadan hareket ettirebilme yazdım sonra çıkan yazıları okudum gerçek adının telekinesis olduğunu öğrendim ve öğle araştırdım.:)
Kullanıcı avatarı
Sai
Yönetici
Yönetici
Yaşadığınız İl: 54 Sakarya
Burcunuz: Aslan Burcu: 23 Temmuz-22 Ağustos
Cinsiyetiniz: Erkek

Okunmamış mesaj gönderen Sai »

Ben harry potter manyaklığım vardı(hala var)büyünün günah olduğunu biliyordum bari ilizyon öğreneyim dedim ilizyon yazdım bir sitede (Telekinezi beyin gücü ile eşyaları hareket ettirin)yazıyordu dikkatini çekti okudum ve başladım ama harry potter hayranlığımın bitmesini bekliyordum ama dahada çoğaldı:-)
netenes

Okunmamış mesaj gönderen netenes »

:DD tabi bu büyücü hikayeleri yüzlerce yıl önceki psişiklerin yaptıklarını masallaştırarak oluşturulmuş hikayelerdir mesela o çubukla hareket ettirmede mısırlılarda gelmiştir
SIRUZ
Yaşadığınız İl: 30 Hakkâri
Burcunuz: Koç Burcu: 21 Mart-20 Nisan
Cinsiyetiniz: Belirtmedi

Okunmamış mesaj gönderen SIRUZ »

acemitelekinetic yazdı:banada sanki bi vahi geldi ve google eşyaları dokunmadan hareket ettirebilme yazdım sonra çıkan yazıları okudum gerçek adının telekinesis olduğunu öğrendim ve öğle araştırdım.:)
benimkide böyle

SIRUZ
Yaşadığınız İl: 30 Hakkâri
Burcunuz: Koç Burcu: 21 Mart-20 Nisan
Cinsiyetiniz: Belirtmedi

Okunmamış mesaj gönderen SIRUZ »

Brklp92 yazdı:Ben kapağı kıpırdatamıyorum ama yılmak yok yola devam =)
yav kapağı zaten kıpırdatmıycaksınki :D:D arkadaşım kapağa sadece bakacaksın konsantrasyon ve alfa dalgası yaymayı öğrenmek için bide burnunda yüzünde enerjiyi hissetmek için...
devrim

Okunmamış mesaj gönderen devrim »

çok alakasız bişey yüzünden başladım kardeşimin çizgi filimleri :)
Kullanıcı avatarı
Gray

Okunmamış mesaj gönderen Gray »

başlamak için araştırma fln yapmadım daha o dğrusu bn bşlamadım o bende bşladı. Yaptıklarımı yazmasam dha iyi olur.
en kötü kabuslarımızla yüzyüze geldiğimizde seçenekler bellidir ya savaşırız ya kaçarız savaşmak için gereken gücü kendimizde toplamayı umarız ama bazen kendimize rağmen kaçarız peki ya kabuslar peşimzi bırakmazsa? Nereye saklanabiliriz ki ?
Kullanıcı avatarı
Ulquiorra

Okunmamış mesaj gönderen Ulquiorra »

Şimdik şöle oluyor arkadaşın ben kaşık kırıyorum diyor sende evden kaşıgı getiriyorsun iki parmagını ile kaşıgı kırınca(11 kasım 2008 salı) içinde bi heves oluyor oda diyorki bu telekinezi sende giriyorsun Kutsal site google a yazıyorsun telekinezi ilk karsına telekinezi.com.tr cıkıyor ve o gün persembe günü kurtlar vadisi olmasına rağmen çalışıyorsun ve kurtlar vadisinin son reklamı girmeden psiveli püfür püfür döndürebiliyorsun (13 kasım 2008) aynen başımdan geçen olay böledir :d tabi daha sonraları arkaşımdan çok şey örendim ama ilk psivelli burdan örendim teşekkürler telekinezi.com.tr
''Benim yaşadığım gerçekler, başkalarının kafalarında yaratıp kurduğu hayâllerden daha gerçek." N.D.
Kullanıcı avatarı
fenomen
Yönetici
Yönetici

Okunmamış mesaj gönderen fenomen »

iste benim olayim bsikletde arka arkaya giden 3 cocukdan 2 cisini siteyerek ama kendim yapmadigim guzel imajemle cocugu dusurerek basladim.ne manyak olay diimi
Chi Master Ferdi Bayramov (безконтактный бой, no contact combat,dokunmadan dovus)

Sizin veliniz ancak Allah, O'nun Peygamberi ve namaz kılan ve rükû halinde zekat veren müminlerdir. MAİDE suresi 55.