Moderatör: Sai

Kullanıcı avatarı
delux_74
Yaşadığınız İl: 73 Şırnak

Okunmamış mesaj gönderen delux_74 »

Merhaba arkadaşlar, benim avatar hakkında bir sorum var.

Biliyorum bu bir çizgi film ama olayı yinede değerlendirip bu kafama takılan soruları soracağım.

Kattara nın su bükme yeteneği olduğunu biliyoruz. Bu su bükme yeteneği ona doğuştan mı geliyor yoksa su kabilesi çalışarak mı bu yeteneğe sahip oluyorlar. Birde Sokka neden bir yeteneğe sahip değil, oda su kabilesinden. Doğuştan yetenek geliyorsa onunda yeteneği olmalı değilmiydi. Ayrıca bunlar ne zamandan beri su büküyorlar. Yani ilk su bükücü kim ve su bükmeyi nasıl keşfetti. Bu gücü nasıl elde etti. Sonuçta ilk su bükücüden öncekiler su bükemiyorlardı ve bu güce sahip değillerdi. İlk su bükücü bu enerjiyi nasıl yakalıyor.

Üşenmeyip sorularıma kendi fikriyle cevap veren arkadaşlara teşekkür ederim. Konuyu anlık takip edeceğim...
Hatalarım doğrularımı götürmüyor, doğrularımı arttırıyor!
Peki senin hataların ne yapıyor?

bosan

Re: Avatar Hakkında Sorum Var!

Okunmamış mesaj gönderen bosan »

Bende tam bilmiyorum. Ama doğuştan değil galiba. Bu arada bunun telekinezi'yle ne alakası var onu anlayamadım. Avatar izleyerek telekinezi mi yapıyorsun. tekelinezi o kadar kolay mı. Keşke olsa :(
bildiğim şeylerden biri hiçbir şey bilmediğim
Kullanıcı avatarı
delux_74

Sadece su bükmenin kaynağına erişmeye çalışıyordum, bilgi toplayarak.. :)

Yorumlara devam...
bosan

Okunmamış mesaj gönderen bosan »

hidrokinezi ile ilgili konular vardı forumda. Bence onlarda bilgiyi bulman daha kolay olabilir. Sonuçta avatar bir çizgi film. Pek bişey bekleyemeyiz.
bildiğim şeylerden biri hiçbir şey bilmediğim
Kullanıcı avatarı
delux_74

Bunun farkındayım, ama ben kasıtlı olarak bunu tercih ettim. Bosan yinede yorumun için teşekkürler. Ama sorduğum soruya yorum getirirseniz daha memnun kalacağım.

Kullanıcı avatarı
delux_74

Arkadaşlar belki saçma sapan olarak görecektir bazılarınız, bazılarınız ise sırf bunun için cevap vermeye bile üşenecektir. Bazılarınız aptalca bile bulabilir. Ama bu düşünceleri bir kenara bırakıp lütfen sizden konuyu değerlendirmenizi rica ediyorum!
Yani saksıyı çalıştır, fikrini beyat et..! :)
criminal_1994

Okunmamış mesaj gönderen criminal_1994 »

Beyler yapmayın tabi ki doğuştan değil insanların sadece kendilerini şartlandırıp dört ulusa bölünmeleri yüzünden ateş bükücü su bükemiyor sadece şartlandırmadan ibaret herkezin beyni var öyle değil mi biraz da insana benzedimi hepsini bükersiniz doğuştan yetenek gibi şeylerin hepsi uydurmadır bazıları kendilerini ilahlaştırmak için söylemiştir yoksa insan neyi isterse yapar kimse yeteneksiz değil...;)
"Cennette yaşamak üzere yaratılmıştık ve cennet bize hizmet etmek için düzenlenmişti. Sonra bir şeyler oldu ve yazgımız değiştirildi; cennetin yazgısında da bir değişiklik oldu mu, bu hiçbir yerde belirtilmiyor.." Franz Kafka
Kullanıcı avatarı
ozina
Yaşadığınız İl: 10 Balıkesir
Burcunuz: Koç Burcu: 21 Mart-20 Nisan
Cinsiyetiniz: Erkek

Okunmamış mesaj gönderen ozina »

su kabilesi su bükmeyi aydan yani ayın gelgitlerinden öğrendiğini sölüo dizide
pixies forever <3<3
Kullanıcı avatarı
delux_74

Merak ettiğim bit konu var. Varsayım yapalım ki bu bir çizgi film değilde geçmişte yaşanan gerçek bir hadise olsun. Peki ayın gel gitiyle suya hakim olmayı çözebilmiş olabilir ilk su bükücü. Öyleyse o enerji ritmini nasıl yakalıyor. O döneme ait dünya özel bir enerjinin etkisindemi de bu kadar büyük enerjiyle su bükmeyi öğreniyor, yoksa şimdi ki bildiğimiz dünya gibi bir dünya damı o enerjiyi bir şekilde bulup geliştiriyor. Eğer böyleyse enerji nasıl arttırılıyor. Bu enerji arttırma yöntemi şimdi forumda olan enerji arttırma yöntemlerinden olamdığı kesin! Çok özel ve çok gelişmiş özel bir teknik olması gerekiyor ki suyu bükecek kadar muazzam bir güce sahip olsun insan. Milattan önce yaşayan uygarlıkların bükme yapabilecek kadar muazzam bir güce ulaştıklarını tahmin ediyorum. Ama zaman geçtikçe bu telekinetik olayların nasıl yapıldığı unutulmuş. Peki tarihi kalıntılarda bu tekniklerden hiç mi bahsedilmiyor, elinde tarihi kalıntılırda bu telekinetik güçlerden bahseden kaynaklardan hiç mi kalmadı, yoksa bulundu da bu bilgiler gizli olarak mı tutuluyor. Bu kaynaklara ulaşan, rastlayan yada elinde bulunan arkadaşlar varsa kaynaklarını paylaşırlarsa bizde telekinetik olayları yeniden keşfetmeye çalışmak yerine tarihin bize sunduğu bilgilerden öğreniriz ve kendimizi geliştiririz. Ayrıca 2012 de de söz konusu foton kuşağı gerçekleşecekse ondan alacağımız enerjiylede muazzam yeteneklere ulaşabiliriz diye fikir beyan ediyorum.
the ULTIMATE
Yaşadığınız İl: 6 Ankara
Burcunuz: Oğlak Burcu: 22 Aralık-21 Ocak
Cinsiyetiniz: Erkek
İletişim:

Okunmamış mesaj gönderen the ULTIMATE »

2012 hayali de Ateş ulusunun kuyruklu yıldızı ya da su kabilesinin kara güneş günü planı gibi haa!!.. xD xD Bakalım neler olacak..
------------------------------------------------------------------------------------------
Aslında ben bizim okulun arkasında bi taş buldum.. üzerinde pek anlaşılmayan şekiller fln vardı.. arkadaşlarla oturup sonunda şekilleri çözdük! bir adam, bi eliyle dalga yapıyo, bi elinden rüzgar çıkarıyodu..Ağzından da ateş püskürtüyodu.. Sanırım bu senn dediğin şey.. :P :P XD XD XD XD XD
------------------------------------------------------------------------------------------
Hayır tabiki.. şaka bi yana, geçmişteki insanlar pek bişeyle uğraşmıyolardı.. Bu onlar için büyük bi fırsattı. Uğraşacak bişeyleri yok.. Ve adamlar kendi içlerini keşfe çıkmışlar ve Aydınlanmışlar.. ;) Bu azimli ve inançlı çalışma, onlara başarının kapılarını açtırdı.. Keşke dediğin gibi,geçmişte bu işleri yapan kişilerin tekniklerinin vs. bi şekilde öğrenebilsek mükkemmel olurdu!.. Bakalım önümüzde neler bizi bekliyor.. (^^,)
[i]İGLOTUS PARAPSİKOLOJİ VE SEMİNER TOPLULUĞU[/i]
Parapsikoloji TÜRKİYE: www.facebook.com/groups/telekinezzi
GSM: 554 982 3654
Ankara buluşmaları ve daha birçok şey için Parapsikoloji TÜRKİYE Facebook sayfasına bekleriz.