Psi Wheel (Kağıt Döndürme) Teknikleri

psi wheel kağıt döndürme teknikleri, psi wheel nasıl hazırlanır, psi wheel nasıl döndürülür, psi wheel teknikleri

Telekinezi Nasıl Yapılır? Telekinezi Teknikleri, Telekinezi için Yapılması Gerekenler...
Karalord

Re: Psi Wheel (Kağıt Döndürme) Teknikleri

Okunmamış mesaj gönderen Karalord »

ARKADAŞLAR BEN PSİWHELL DE KAĞIDI DÖNDÜRMEYİ BAŞARDIM. ORTAM RÜZGARLI DEĞİLDİ NORMALDE DÖNMEYEN KAĞIT ELLERİMİM ORTASINDA DÖNEBİLİYOR.
FAKAT BUNUN RUHSAL BİR YETENEK OLDUĞU KONUSUNDA KUŞKULUYUM. ÇÜNKÜ PARMAKLARIM ARASINDA MEYDANA GELECEK BİR AKIM DOLAYISIYLA DA KAĞIDIN DÖNEBİLECEĞİNİ SANIYORUM. BU YÜZDEN BU OLAYIN TELEKİNEZİK BİR DURUM OLDUĞUNUN EN İYİ İSPATI KAĞIDI FANUS KULLANARAK RÜZGARDAN ETKİLENMEYECEK ŞEKİLDE OLMASINA KARŞIN DÖNDÜREBİLMEKTİR.
FANUSSUZ DÖNDÜREN ARKADAŞLARIN VİDEOLARINI İZLEDİM. BEN DE AYNI BAŞARIYA ULAŞTIM.
FAKAT FANUS İÇİNDEKİ KAĞIDI DÖNDÜREBİLEN BİR ARKADAŞ VARSA VİDEOSUNU GÖNDERSİN. O ZAMAN BU TİP YETENEKLERLE İLGİLİ DAHA ETKİLİ BİR İSPATIMIZ OLUR. KENDİMİZDEN DAHA EMİN ŞEKİLDE ÇALIŞMALARIMIZA DEVAM EDERİZ.
KaRaLoRd

Kullanıcı avatarı
ozina
Yaşadığınız İl: 10 Balıkesir
Burcunuz: Koç Burcu: 21 Mart-20 Nisan
Cinsiyetiniz: Erkek

Okunmamış mesaj gönderen ozina »

sitede öle bi video var
pixies forever <3<3
odesca

Okunmamış mesaj gönderen odesca »

Arkadaşlar ben çalıştığım ilk gün çok az yerinden kıpırdattım 2. gün ise hiç bişey olmadı ama olucağına inanıyorum ve elbet bi gün yapıcam fakat okuduğum konularda hep rahat olmamız gerektiği yazıyo benim çalıştığmı ordam çok sıcak kapı pencere kapanınca iyice sıcak oluyo ve doğal olarak bende sıcaktan rahatsız oluyorum bunu bi etkisi varmıdır.
BroCan

Okunmamış mesaj gönderen BroCan »

Ne kadar uğraşırsam uğraşıyım döndüremedim , rüzgardan dönmesin diye cam bardak ile kapattım öyle denedim yinede döndüremedim :S
Just Lucid And A Bit Dream
odesca

Okunmamış mesaj gönderen odesca »

camı kapıcı kapat o bardağı kaldır üzerine bişey kapatıp yapmak birz profesyonelliğe kaçıyo hiç yapamayabilirsin öyle

Kullanıcı avatarı
oceansking

Okunmamış mesaj gönderen oceansking »

Evet ilk denediğim gün sabah hiç hareket ettiremediğim psi whell akşam hareket ediyor. Ama kontrol edemiyorum bu sinirimi bozuyor. Yarım tur sola attırıyorum isteyerek biraz daha zorluyorum ama tam tur atmıyor. Bu sefer öteki tarafa yarım tur attırıyorum zorluyorum ama bir tam tur attıramadım! İstediğim her zaman hareket ediyor ve istediğim yere dönüyor ama tam tur atmıyor. Neden olabilir??
Alaca karanlığı sevmem; ya gece olmalı ya gündüz. Mermi dediğin; ya alnından vurmalı ya da namluda kalmalı. Aşk dediğin; ya ölümüne olmalı ya da hiççççç olmamalı.
Kullanıcı avatarı
captain

Okunmamış mesaj gönderen captain »

herkese böyle oluyo kimi ilk günden cevirio kimi birkac hafta icinde cevirio ama herkes cevırıo basaramayan yoktur heralde ... psi wheel de igne kağıt calısıosan igneyi kağıdın altına koyduun yere dikkat et bence
Kontrolsüz güç ,güç değildir...
SkyLyn

Okunmamış mesaj gönderen SkyLyn »

Dün akşam yatmadan önce 10 dakika kadar denedim.İlk başlarda hiç dönmedi; ama sonrasında ufak bir kıpırdanma olduğunu fark ettim.Sorun şu ki kıpırdanmayı fark ettiğim anda kağıt duruyor.Ne yapmalıyım?
Kullanıcı avatarı
oceansking

Okunmamış mesaj gönderen oceansking »

kıpırdanmayı farkettiğinde hiç heyecanlanma hareket etmesi için düşüncelerini zorlama sen hiç birşey düşünmeden sadece odaklan o zaman dönüyor :)
Alaca karanlığı sevmem; ya gece olmalı ya gündüz. Mermi dediğin; ya alnından vurmalı ya da namluda kalmalı. Aşk dediğin; ya ölümüne olmalı ya da hiççççç olmamalı.
SkyLyn

Okunmamış mesaj gönderen SkyLyn »

Teşekkürler oceansking.Aynen dediğin gibi yaptım, ifadesizce kağıda baktım, zihnimi boşalttım ve önce sola, hemen ardından da sağa dönmeye başladı.Heyecanımdan sonra da durdu; ama çok ilginç bir deneyimdi.