Slm Yeni Başladım Yardım
Moderatör: Sai
- DoGuKAN
- Yaşadığınız İl: 33 Mersin
Slm Yeni Başladım Yardım
Slm Arkadaşlar İsmim Doğukan 15 Yaşındayım 3-4 Gündür Telekineziyle Uğraşıyorum Bu Siteyi Görünce Hemen Üye Oldum Siteyi İnceledim Harika Olmuş Sizden Öğrendiklerimle Psi-Wheel Hazırladım
Sorularım:
Psi-Wheel Çevirebiliyorum Ama Biraz Yavaş Bu Normal Mi?(Tavukcularda Fırının İçindeki Tavuklar Gibi[Garip Benzetme Ama Öyle])
Günde Ne Kadar Çalışmalıyım Bana Kolay Bir Program Önerebilir Misiniz?(SIRUZ Ustanın Hazırladığı Çok Kazık Geldi Okula Gidiyorum Nasıl 4 Saat Çalışim xS)
Yapabileceğime İnancım Sonsuz Bir Video İzledim Bir Usta Tarafından Eğitilmiş 6 Yaşındaki Çocuk İskambil Kartını Uçuruyor O Yapabiliyorsa Ben De Yaparım İnancındayım
Şimdiden Teşekkürler
Siteyi Hazırlayan Arkadaşlara Ayriyetten Tekrar Teşekkürler
Sorularım:
Psi-Wheel Çevirebiliyorum Ama Biraz Yavaş Bu Normal Mi?(Tavukcularda Fırının İçindeki Tavuklar Gibi[Garip Benzetme Ama Öyle])
Günde Ne Kadar Çalışmalıyım Bana Kolay Bir Program Önerebilir Misiniz?(SIRUZ Ustanın Hazırladığı Çok Kazık Geldi Okula Gidiyorum Nasıl 4 Saat Çalışim xS)
Yapabileceğime İnancım Sonsuz Bir Video İzledim Bir Usta Tarafından Eğitilmiş 6 Yaşındaki Çocuk İskambil Kartını Uçuruyor O Yapabiliyorsa Ben De Yaparım İnancındayım
Şimdiden Teşekkürler
Siteyi Hazırlayan Arkadaşlara Ayriyetten Tekrar Teşekkürler
En son DoGuKAN tarafından 29 Ağu, 14:17 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
İf You Can Dream İt, You Can Do İt..
- DoGuKAN
Re: Slm Yeni Başladım Yardım
Bu Arada Psi-Whell'i Durmadan Ne Yazık Ki Yavaş Bir Biçimde 3-4 Tur Döndürebildim(Kapıyı Bile Açsam 4 Tur Düzgün Bi Şekilde Dönmüyor Yani Eminim)
- caryes
- Yönetici
- Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
- Burcunuz: Kova Burcu: 22 Ocak-19 Şubat
- Cinsiyetiniz: Kadın
benim bu siteden öğrendiklerime göre yeni başladığın için yavaş olması normal. bir de kapak çalışması var. bu senin kolay odaklanmanı sağlar. zamanla iyiye gidebilirsin.
En son caryes tarafından 29 Ağu, 14:13 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
- DoGuKAN
Kapak Çalışması Kapağın İç Yüzünü Yukarı Çevirerek 25-30 Dk Bakmaktı Değil Mi?
- caryes
- Yönetici
evet içindeki hafif bir yükseklik var oraya bişe düşünmeden bakıcan
- delux_74
- Yaşadığınız İl: 73 Şırnak
Kapak çalışması odaklanmakta yarar sağlıyor. Enerji arttırmada değil. Eğer bir enerji yoğunlu hissederseniz bu sizde olan enerjiyi odaklanarak ortaya çıkardığınızdır. Ama sanıyorum ki şu anki enerjinizle çok küçük ve hafif şeyleri hareket ettirebiliyorsunuz. Emin olun enerjiniz çok fazla olsaydı çok daha büyük
(örn: araba) cisimleri hareket ettirebilirdiniz. Enerji arttırmakta öncelikle çakraları açmak ve onlara enerji yüklemekle oluyor. Reiki çalışmasıyla çakralarındaki enerji akışını arttırabilirsin. Ama güçlü bir enerjiye ulaşmak için en az 1 ay düzenli olarak 1 saat çalışmanız gerekli. Ben sabır ederim günde ortalama 4 saat hepsinin egzersizlerini yaparım diyorsanız başarıya ulaşmamak için tek engeliniz inançsızlığınız kalır.
Not: Kişisel düşünce ve görüşüm, başkalarına göre başka türlü olabilir.
(örn: araba) cisimleri hareket ettirebilirdiniz. Enerji arttırmakta öncelikle çakraları açmak ve onlara enerji yüklemekle oluyor. Reiki çalışmasıyla çakralarındaki enerji akışını arttırabilirsin. Ama güçlü bir enerjiye ulaşmak için en az 1 ay düzenli olarak 1 saat çalışmanız gerekli. Ben sabır ederim günde ortalama 4 saat hepsinin egzersizlerini yaparım diyorsanız başarıya ulaşmamak için tek engeliniz inançsızlığınız kalır.
Not: Kişisel düşünce ve görüşüm, başkalarına göre başka türlü olabilir.
Hatalarım doğrularımı götürmüyor, doğrularımı arttırıyor!
Peki senin hataların ne yapıyor?
- DoGuKAN
Teşekkürler.. 100 Ay Da Sürse Ben Bu İşi Kapıcam xD
- caryes
- Yönetici
azim başarmanın en iyi yoludur
- DoGuKAN
Çevremdekiler Beni Kafama Koyduğumu Yapmamla Tanır Zaten xD
- delux_74
- Yaşadığınız İl: 73 Şırnak
Ben şu anda sadece enerji arttırma ve konsantre geliştirme ile ilgileniyorum. Açıkçası psi-well çevirmişim pek umrumda değil yani. Sadece kendimi 2012 ye hazırlıyorum. 2012 deki dünyaya gelecek enerjiyi en iyi şekilde kullanmayı öğrenmeye çalışıyorum. En çok da vücudun kendi kendine iyileştirme olayında yoğunlaşıyorum. Önce sağlık demi ama :)
Hatalarım doğrularımı götürmüyor, doğrularımı arttırıyor!
-