İlginç Bir Düşünce..
- DoGuKAN
- Yaşadığınız İl: 33 Mersin
- Sai
- Yönetici
- Yaşadığınız İl: 54 Sakarya
- Burcunuz: Aslan Burcu: 23 Temmuz-22 Ağustos
- Cinsiyetiniz: Erkek
Re: İlginç Bir Düşünce..
Bence olmaz olmaz dediğim için olsada yapamam zaten çünkü beynim bunu çok mantıksız buluyor
- delux_74
- Yaşadığınız İl: 73 Şırnak
zaza54 senin dünya ya bakış açın 3 boyutlu, bunu değiştirmen lazım. 5 boyutlu düşünce yapısını geliştirmen lazımzaza54 yazdı:Bence olmaz olmaz dediğim için olsada yapamam zaten çünkü beynim bunu çok mantıksız buluyor
Hatalarım doğrularımı götürmüyor, doğrularımı arttırıyor!
Peki senin hataların ne yapıyor?
Peki senin hataların ne yapıyor?
- Bru-x
Ruhuna hükmedebilmişsen zaten 3. boyutun dışına çıkıyorsun. Boyut dışındaki etkilerlerle gölgeye bakış açısına göre müdahale farklılıklar gösterir.caryes yazdı:GÖLGE 3 BOYUTLU MUDUR?
Bİ KERE GÖLGE NE MADDEDİR NE DE ENERJİDİR BUNUN OLMASI İHTİMALİ BİLE YOK
Yaşamı ve yaşama olan bakış açısı ile insanın sınırlarını bilmeye göre değişen bir konu.
Başaranlar, önce inandılar, sonra yaptılar; Başaramayanlar ise, önce yapıp sonra inanmayı denediler.
https://telekinezi.com.tr/app.php/rules
https://telekinezi.com.tr/app.php/rules
- oceansking
Yanlışsam düzeltin ama benim bildiğim 3 boyutu oluşturan güçler Akıl, Beden, Ruh. Yani gölgenin 3 boyutlu olması benim için imkansız
Alaca karanlığı sevmem; ya gece olmalı ya gündüz. Mermi dediğin; ya alnından vurmalı ya da namluda kalmalı. Aşk dediğin; ya ölümüne olmalı ya da hiççççç olmamalı.
- caryes
- Yönetici
- Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
- Burcunuz: Kova Burcu: 22 Ocak-19 Şubat
- Cinsiyetiniz: Kadın
hayır sen aklından psi wheeli döndürmeyi düşünüp gölgesine bakarsan zaten psi wheel dönünce gölgesi de döner
ben hala düşüncemde ısrarlıyım
ben hala düşüncemde ısrarlıyım
-
- Yaşadığınız İl: 30 Hakkâri
- Burcunuz: Koç Burcu: 21 Mart-20 Nisan
- Cinsiyetiniz: Belirtmedi
evet gölge 3 boyutludur .. anlatmaya calışayım...= ışık foton denilen küçük zerreciklerden oluşur ve bunun düşmediği yere biz gölge deriz yani göle çok küçük bir çukurdur....ama gölegeye etki ederek cismi oynatamayız sadece gölgeye etki ederek oynattığımızı düşünürsek zaten cisme odaklanığ cismi oynatırız..yani gölge ye öylesine gereksiz yere etki etmiş oluruz..caryes yazdı:GÖLGE 3 BOYUTLU MUDUR?
Bİ KERE GÖLGE NE MADDEDİR NE DE ENERJİDİR BUNUN OLMASI İHTİMALİ BİLE YOK
- caryes
- Yönetici
gölgenin 3 boyutlu olması beni şaşırttı ama diğer konuda aynı fikirdeyiz yani gölgeye telekinezi ile etki edemeyiz değil mi? boşa enerji harcamaya gerek yok.
-
- Yaşadığınız İl: 30 Hakkâri
- Burcunuz: Koç Burcu: 21 Mart-20 Nisan
- Cinsiyetiniz: Belirtmedi
EVET, kuantum fiziği bunlara değinmiştir... ama gölgeyi etkileyebilirsin.. umbrakinezi yöntemleri forumda bulabilirsin onunda mantıklı açıklaması şöyle..: aslında gölgeye değil (çünkü gölge diye birşey yok) fotonlara etki edeceksin yani fotonları bükerek - engelleyerek gölgeyi büyütüp oynatabilirsin ..tabi bu işi yaparken böyle ayrıntılı düşünmeyeceksin sadece konsantre olacaksın işine ve yapacaksın.. bende yapmıştım umbrakinezi.. önceleri kendiliğiden oluyodu ani karartılar.. vs.. sora beyaz bi duvarda kendi elimin gölgesini oynatmıştım. umbrakinezi diye ararsan bulursun arkadaşım
- caryes
- Yönetici
tmm teşekürler arkadaş
-