İlginç Bir Düşünce..

Telekinezi Nasıl Yapılır? Telekinezi Teknikleri, Telekinezi için Yapılması Gerekenler...
Kullanıcı avatarı
delux_74
Yaşadığınız İl: 73 Şırnak

Re: İlginç Bir Düşünce..

Okunmamış mesaj gönderen delux_74 »

caryes yazdı:hayır sen aklından psi wheeli döndürmeyi düşünüp gölgesine bakarsan zaten psi wheel dönünce gölgesi de döner
ben hala düşüncemde ısrarlıyım
hayır gölgeye bakıp gölgeyi ittiğimi düşündüm. Tabi gölge bağımsız olarak döndü demiyorum. Sadece gölgeyi ittiğimi düşünerekten psi-well döndürdümr diyorum. Hani sadece gölgeyi döndürdüğümü sanan varsa yok öle bişey yapmadım ben!

Sadece gölgeye odaklanarak psi-well çevirdim
Hatalarım doğrularımı götürmüyor, doğrularımı arttırıyor!
Peki senin hataların ne yapıyor?

Kullanıcı avatarı
DoGuKAN
Yaşadığınız İl: 33 Mersin

Okunmamış mesaj gönderen DoGuKAN »

Oluomuş Demekki xD
İf You Can Dream İt, You Can Do İt..
Kullanıcı avatarı
caryes
Yönetici
Yönetici
Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
Burcunuz: Kova Burcu: 22 Ocak-19 Şubat
Cinsiyetiniz: Kadın

Okunmamış mesaj gönderen caryes »

delux_74 yazdı:
caryes yazdı:hayır sen aklından psi wheeli döndürmeyi düşünüp gölgesine bakarsan zaten psi wheel dönünce gölgesi de döner
ben hala düşüncemde ısrarlıyım
hayır gölgeye bakıp gölgeyi ittiğimi düşündüm. Tabi gölge bağımsız olarak döndü demiyorum. Sadece gölgeyi ittiğimi düşünerekten psi-well döndürdümr diyorum. Hani sadece gölgeyi döndürdüğümü sanan varsa yok öle bişey yapmadım ben!

Sadece gölgeye odaklanarak psi-well çevirdim
ben sadece gölgeyi çevirdin demedim zaten bu imkansız sadece psi wheele odaklanıp gölgeye bakarsan psi wheel döner gölge de bu yüzden dönmüş olur ama gölgeye odaklanıp cismi döndermek bana saçma geliyo
Kullanıcı avatarı
delux_74

Valla ben bilinçli olarak psi-well e değil gölgeye odaklandım, belki bilinç altım benden habersiz o anda psi-well e odaklanmış olabilir. Eğer böyle birşey yaptıysa benim haberim yok ama dediğim gibi ben gölgeye odaklandım. Ayrıca aynaya bakaraktan arkamdaki psi-well i de çevirdim. Pc monütöründen bakarak ta çevirdim. Hatta ilk etabta web cam oynadı istemeden, sonra psi-well i de çevirebildim. Bakın psi-well e bakarak değil arada pc var, pc den bakarak çevirdim. Bu demek oluyoki ben bu işi ilerletirsem her hangi bir tv de anahaber bülteninin yayınını yapan kamerayı sadece tv den bakarak istediğim yere çevirebilirim. Bu yaptığım küçük deneyle başarılı gelmemle mümkün olduğunu kanıtlamış bulunuyorum :) Bakalım daa ne gibi çılgınlıklar keşfedeceğim :D
Kullanıcı avatarı
caryes
Yönetici
Yönetici

hmm.
aynanın yansıtma özelliği var ya acaba oradan psi wheele mi yansıdı enerjin? böyle bir şey olabilir mi?

Kullanıcı avatarı
delux_74

Bence ayna sadece bir aracı. Enerjin aynadan mı yansıdı dersen, emin ol sen bu kainata 3 boyutlu olarak bakıyorsun. Psişik enerjide aynadan yansıma felandı hepsi hikaye, fiziğede aykırı zaten bu konu. Anlamanız gereken şu. Sadece inancından şüphe etme, ve olacağına güven. Allah izin verirse düşüncelerin gerçekliğe kavuşur. Hala aman ordan yaparsam olmaz burdan yapayım gibi saçma sapan şeylere takılıyorsan, önce bunu aş. Düşün çok uzaktaki bir nesneyi hiç görmeden sadece varlığını bilerek onu düşünüyorsun ve onu hareket ettirebiliyorsun. Anlaman gereken şu. Burada seni o nesneye bağlayan hiç birşey yok ve sen onu yapmayı başarıyorsun. Sen bizim verdiğimiz isimle enerjini oraya ulaştırıyorsun ve dileğini gerçekleştiriyorsun. Peki bu enerji nasıl ulaşıyor. Sen sanıyomusun ki sen ulaştırıyorsun. Biraz din dersi çalış ve 5 boyutlu düşünmeyi öğren!
Kullanıcı avatarı
caryes
Yönetici
Yönetici

tmm uyarını dikkate alıcam. saol