Kapak çalışmasındaki yanlışlıklar!
Moderatör: Sai
-
- Yaşadığınız İl: 30 Hakkâri
- Burcunuz: Koç Burcu: 21 Mart-20 Nisan
- Cinsiyetiniz: Belirtmedi
Kapak çalışmasındaki yanlışlıklar!
arkadaşlar kapak çalışırken coğunuz yalnızca mal mal bakıyosunuz onun içinde sıkılıyorsunuz.. :D çünkü hiç birşey hissetmiyorsunuz kapak calışmasının amacı bu değil. tek bir düşünce üzerine konsantre olma çalışması aslında bir yerde kağıda küçük bir nokta cizip ona bakılması yazıyordu(ergun c. - ruhsal güçleri...). ve siz kapağı yaptığınızı sanıp boşa zaman harcıyorsunuz .. bildiğiniz ve düşündüğünüz herşeyi unutup yalnızca o küçük noktaya bakmalısınız! sadece bakıp.! zihninize başka bir düşüncenin girmesine izin vermeden!.. umarım anlaşılmıştır .çünkü grupta bikaç kişi sadece bakıp hiçbişi hissetmediklerini söledi.. Mesela ben burnumda gözümün altlarında.. dahada ilerletirsem şakaklarda yüzümün birçok yerinde cenemde vs.. enerjiyi hissediyorum.. sanki bişiyle kaplı gibi yada bişi sıkıyo orayı yada orası dolmuş yoğunlaşmış gibi.. taştan yada metalden yapılmış gibi.. acıklaması gerçektenzor.. nasılki hayatı boyunca yemek yememiş birine tuzluyu tarif edemezsiniz buda onun gibi :)
- caryes
- Yönetici
- Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
- Burcunuz: Kova Burcu: 22 Ocak-19 Şubat
- Cinsiyetiniz: Kadın
Re: Kapak çalışmasındaki yanlışlıklar!
özet olarak enerjiyi hissetmeden baktığımızda hiçbir faydası olmas enerjiyi hissetmeye çalışmalıyız
fazla konsantrasyon iyi değildir,ne kadar çok konsantre olursan o kadar büyütürsün gözünde telekineziyi, o nedenle BENCE hafif lakayt olmalı çalışmalar,telekinezi basittir herkes yapar...avucunuzu sıkınca enerji fazla çıksın die uğraşmayın gevşek ve aheste olun:)
- caryes
- Yönetici
önerilerini değerlendireceğim
- DoGuKAN
- Yaşadığınız İl: 33 Mersin
Saol SIRUZ Yani Yapmamız Gereken Şey Kapağa Bakarken Ona Enerji Aktığını Hissetmek Ve Aynı Zamanda Kafamızda Düşünce Oluşmasına İzin Vermemek
İf You Can Dream İt, You Can Do İt..
- caryes
- Yönetici
aynen öyle
- fenomen
- Yönetici
tamamile haklisin kardesim.o agrilar sanki kimse orani eziyo gibi sanki simdi kirilicak.bak bununla da insanda tum kinezilere davetiye olusur.cok guzel anlatim tesekkurler
Chi Master Ferdi Bayramov (безконтактный бой, no contact combat,dokunmadan dovus)
Sizin veliniz ancak Allah, O'nun Peygamberi ve namaz kılan ve rükû halinde zekat veren müminlerdir. MAİDE suresi 55.
Sizin veliniz ancak Allah, O'nun Peygamberi ve namaz kılan ve rükû halinde zekat veren müminlerdir. MAİDE suresi 55.
- ozina
- Yaşadığınız İl: 10 Balıkesir
- Burcunuz: Koç Burcu: 21 Mart-20 Nisan
- Cinsiyetiniz: Erkek
ama mesela tk ye yeni başlayanların enerjisi yoksa da hissedebilir mi* eğerhissedebilirse onca saat kapağı boşa çalıştım
pixies forever <3<3
-
bende şöyle olmuştu. bir süre kapağın bir noktasına baktım. ilk önce hemen olmuyor ama 1-2-3 dakika sonra bende kapak dışındaki yerler bulanıklaşıyor baktığım nokta daha belirginleşiyor ve bir kere kapağın etrafında renk halkası görmeye başladım inş. bence güzel birşey yeni olsan bile olur sanırım.
- DoGuKAN
- Yaşadığınız İl: 33 Mersin
-