Simdiden helalleselim

Moderatör: Sai

Kullanıcı avatarı
Ulquiorra

Re: Simdiden helalleselim

Okunmamış mesaj gönderen Ulquiorra »

:lol:
''Benim yaşadığım gerçekler, başkalarının kafalarında yaratıp kurduğu hayâllerden daha gerçek." N.D.

Kullanıcı avatarı
Burak AYDIN

Okunmamış mesaj gönderen Burak AYDIN »

Arkadaşlar kalp hızı değiştirme doğru böyle şeylerle uğraşmayın. Görsel olarak telekinezi fln deneyin. Fenomen kardeş halen burdaysan yaptığın tehlikeli söylemiş olayım :D Denenmez bunlar test değil. Tüp gaz kaçırıyormu diye ateş yakıyorsun. Ayrıca düşünmüşsündür zaten ama deneyeceksen biraz bilimsel davranmalı ve doktor eşliğinde yapmalısın.
Kullanıcı avatarı
iynx

Okunmamış mesaj gönderen iynx »

evet.. yanında sana epinefrin verebilecek bir doktor olmalı. :D benim böyle bi nöroloji deneyim var.. temel risk asistoli.. :D
Kullanıcı avatarı
fenomen
Yönetici
Yönetici

Okunmamış mesaj gönderen fenomen »

simdi doktora gidicem diyecem ki ben kalbimidurdurucam onun icin gerigelmezsem bir yardim edermisiniz hi :lol: :lol: :lol: :lol:
Chi Master Ferdi Bayramov (безконтактный бой, no contact combat,dokunmadan dovus)

Sizin veliniz ancak Allah, O'nun Peygamberi ve namaz kılan ve rükû halinde zekat veren müminlerdir. MAİDE suresi 55.
Kullanıcı avatarı
iynx

Okunmamış mesaj gönderen iynx »

hayır.. tıp fakültesinde bizim ayarımızda manyak bi tanıdık olcak.. ( öğrenci de olur..) o ampul ampul epnefrin etircek.. sende psikopata bağlayıp o ampulleri de patlatmazsan, kalp durdurunca sana ondan verecek.. tabi bunun için o sırada ekg ve eeg ye bağlnmanı öneririm :D

Kullanıcı avatarı
koaservat

Okunmamış mesaj gönderen koaservat »

guzelmiş valla ama hiç bir dktor kale almaz sanmıyorum psikologa gonderir garantı onun vasıtasıyla epinefrın verirler emin oll
Kullanıcı avatarı
EbRuCuK

Okunmamış mesaj gönderen EbRuCuK »

YA LÜTFEN BÖLE ŞEYLER DENEMEYİN... ALLAH KORUSUN CEHENNEME GİDERSİNİZ. ATEŞE BARUTLA GİTMEYİN YAPAMADIĞINIZ BAŞKA ŞEYLERİ DENEYİN.. NE İŞİNİZ VAR ÖLMEYLE! :evil: :twisted: :!: :!: :!: :!: :| :| :shock: :o
  • HaYaT BiR GüNDüR O Da BuGüNDüR!!
    SéNiN ArTiST OlDuGuN YéRDé YöNéTMéN BéNDiM! :cool:
Kullanıcı avatarı
doqukan

Okunmamış mesaj gönderen doqukan »

aman abi sen güzel güzel kağıdını, topunu çevir ne uğraşıyosun kalbinle.
egon tatmin olmadıysa git kitap defter kaldır,lamba cam patlat
aman kendine zarar verme :D

“Sizden Gelenler” sayfasına dön