Bazı sorularım var

Moderatör: Sai

Lutark

Bazı sorularım var

Okunmamış mesaj gönderen Lutark »

merhaba ben telekinezi çalışmalarına yeni başladım ve bazı sorularım var eğer vakit ayırıp sorularımı yanıtlarsanız çok sevinirim
1-Bir çok başlığa baktım ve bazı alıştırmalar yaparken (mesela pipet ,psi-whell gibi) hissettiklerinizi yazmışsınız ve genelde baş kullanılmış(yani alıştırma bittikten sonra baş ağrısı yaşanmış)ben pipet çevirmeye çalışırken sanki omuzdan başlayan bir akım elime doğru gidiyor bu fark yaratırmı(ve ben hala pipete 1 tur bile attıramadım )
2-Omuzdan koluma doğru bir akım geliyor gibi hissettiğimde sanki bir anda ısınıyorum ve aniden soğuyorum böyle oluncada bir yorgunluk çöküyör üstüme bu nedir ve nasıl engelliyebilirim
3-Telekineziyle bir madde üstünde tam kontrol sahibi olabiliyormuyuz(yani onu hareket ettirmekle birlikte şeklini değiştirip parçalıyabiliyormuyuz)
4-Astral yolculukla telekinezi nekadar bağlıdır
5-Telekinezi canlılar üstünde etkilimidir
6-spi-whell i çevirmeye başlamak ne kadar bir zaman alır
şimdiden teşekkürler

Kullanıcı avatarı
ozina
Yaşadığınız İl: 10 Balıkesir
Burcunuz: Koç Burcu: 21 Mart-20 Nisan
Cinsiyetiniz: Erkek

Re: Bazı sorularım var

Okunmamış mesaj gönderen ozina »

psi wheeli çeviremezken pipeti evirmen zor olur önce psi wheelle uğraş ustalaş sonra geç pipete yapamazsan üzülme ben 1,5 ay oldu daha psi wheel çeviremedim
pixies forever <3<3
Lutark

Okunmamış mesaj gönderen Lutark »

önerin için sağol
optimist_21

Okunmamış mesaj gönderen optimist_21 »

telekinezie psi wheel ile başla 1 hafta sonunda muhtemelen döndüreceksindir(ozan istisna:D)
omuzundan gelen akım kendini çalışma sırasında fazla kasmandan kaynaklanıyor olabilir,rahat bi şekilde çalış
telekinezide madde üzerinde kontrol sağlayabilirsin örneğin gerçek bir psi ball yapıp da cisme fırlatırsan o cisim parçalanır...
astral de enerjiden çok imajinasyona ihtiyacın vardır,telekinezi de ise hem enerjiye hem de imajinasyona...
telekinezi canlılar üzerinde etkilidir de özellikle ense bölgesinden psişik saldırılar gerçekleştirilebilir...
En son optimist_21 tarafından 07 Eyl, 00:21 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Kullanıcı avatarı
ozina
Yaşadığınız İl: 10 Balıkesir
Cinsiyetiniz: Erkek

Okunmamış mesaj gönderen ozina »

yha ben istisna fln deil doğru sölüorum yani dönsede 1-2 cm dönüo oda bazen
pixies forever <3<3

Kullanıcı avatarı
xiphias

Okunmamış mesaj gönderen xiphias »

arkaşım sana tek tavsiyem "Ikra! Bismin Rabbike"
MGP
optimist_21

Okunmamış mesaj gönderen optimist_21 »

hiçbirşey yapmadan sadece dua etmek işe yaramaz,çalışmadan Allah kimseye bişey vermez,Allah'ın adeti ilahisine aykırıdır bu...tamam hem çalış hem de dua et ama sen tek tavsiye vermişsin.
SIRUZ
Yaşadığınız İl: 30 Hakkâri
Cinsiyetiniz: Belirtmedi

Okunmamış mesaj gönderen SIRUZ »

xiphias yazdı:arkaşım sana tek tavsiyem "Ikra! Bismin Rabbike"
peki bu sözü sen söyledin işe yarıyomu? yani arabaları filan fırlatıyomusun?