SONOKİNESİS/SONOKİNEZİ

Telekinezi Nasıl Yapılır? Telekinezi Teknikleri, Telekinezi için Yapılması Gerekenler...
Kullanıcı avatarı
caryes
Yönetici
Yönetici
Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
Burcunuz: Kova Burcu: 22 Ocak-19 Şubat
Cinsiyetiniz: Kadın

Re: SONOKİNESİS/SONOKİNEZİ

Okunmamış mesaj gönderen caryes »

uyarın için saol dikkate alırım ;)

Kullanıcı avatarı
Diablo11
Burcunuz: Balık Burcu: 20 Şubat-20 Mart
Cinsiyetiniz: Erkek

Okunmamış mesaj gönderen Diablo11 »

SaoLL
Minilogue
SIRUZ
Yaşadığınız İl: 30 Hakkâri
Burcunuz: Koç Burcu: 21 Mart-20 Nisan
Cinsiyetiniz: Belirtmedi

Okunmamış mesaj gönderen SIRUZ »

fenomen yazdı:Sevgili caryes yazi iyi guzel de bi kere sahte.simdiye kadar sonokinesis (ses kinezisi) denilen seyi kimse yapmamisdir.Bunlar bazi bos adamlarin oturub "lan ne yapalim ne bulalim"diye dusundukden sonra uydurduklari yalan.Benim bi yazim vardi sanirim boyle seyler uyduruk diye.Sonokinesis atmokinesis magnitokinesis ve s.bunlardan cok var.Biliyorum sen bunu bilmiyordun.ama bundan sonra bildin iste :)oteki arkadaslarda lutfen bu sallama kineziler gordugu yerlerden copy paste yapmayin.Sadece Telekinezi(telekinesis,telequineses),Telepati(telepathy),durugoru(remote viewing)Astral(astral) ile ilgili deyisik teknikler felan bulursak paylasalim.sitemize giren arkadaslar yanlis bilgiler edinmesinler.Her kese iyi calismalar

tamam da ferdi abi kendi elektrokinesis diye başlık açtın geçenlerde.. hem sallama değil kedi erişemediği ciğere munder der.. ben fotokinezide yaptım umbrakinezide atmokinezide tamam temelde parçacıkları oynatıyosun bunada telekinezi deniyor doğru ama bunları isimlendirmek gruplamak istemişler..olay sadece bu
Kullanıcı avatarı
caryes
Yönetici
Yönetici

o zaman kim haklı? :S
SIRUZ

caryes yazdı:o zaman kim haklı? :S
şöyle düşün aslında tüm kinezi türleri temelde telekinezi evet ferdi abi burda haklı ama isimlerin de olması lazım ozaman astrale telepatiye ve telekinezi ye direka psişik güc diyelim ..diyemeyizki ... bir ampulün voltajı düşürme olayınada telekinezi diyemeyiz(deriz :D ma diyemeyiz yani nasılki tüm bunlara psişik güç diyosak ama telekinezi diye ayırıyorsak buda onun gibi).. isterseniz doğru düzgün tartışalım yeni bir konuda sırf bunu üzerine?

Kullanıcı avatarı
caryes
Yönetici
Yönetici

tartışma bölgesine gidiyorus :D
SIRUZ

yazdım tartışmaya...:D
kemmik333

Okunmamış mesaj gönderen kemmik333 »

Saol paylaşım İçin..
the ULTIMATE
Yaşadığınız İl: 6 Ankara
Burcunuz: Oğlak Burcu: 22 Aralık-21 Ocak
Cinsiyetiniz: Erkek
İletişim:

Okunmamış mesaj gönderen the ULTIMATE »

ne laaaaa!.. Atmo kinezi yokmu şimdi? Aerokinezi, pyro,hidro kinezi,terrakinezi..?? ://
[i]İGLOTUS PARAPSİKOLOJİ VE SEMİNER TOPLULUĞU[/i]
Parapsikoloji TÜRKİYE: www.facebook.com/groups/telekinezzi
GSM: 554 982 3654
Ankara buluşmaları ve daha birçok şey için Parapsikoloji TÜRKİYE Facebook sayfasına bekleriz.
Kullanıcı avatarı
amonunrahibi

Okunmamış mesaj gönderen amonunrahibi »

fenomen yazdı:Sevgili caryes yazi iyi guzel de bi kere sahte.simdiye kadar sonokinesis (ses kinezisi) denilen seyi kimse yapmamisdir.Bunlar bazi bos adamlarin oturub "lan ne yapalim ne bulalim"diye dusundukden sonra uydurduklari yalan.Benim bi yazim vardi sanirim boyle seyler uyduruk diye.Sonokinesis atmokinesis magnitokinesis ve s.bunlardan cok var.Biliyorum sen bunu bilmiyordun.ama bundan sonra bildin iste :)oteki arkadaslarda lutfen bu sallama kineziler gordugu yerlerden copy paste yapmayin.Sadece Telekinezi(telekinesis,telequineses),Telepati(telepathy),durugoru(remote viewing)Astral(astral) ile ilgili deyisik teknikler felan bulursak paylasalim.sitemize giren arkadaslar yanlis bilgiler edinmesinler.Her kese iyi calismalar
Hadi bakalım bende telepati uydurma diyorum ne olcak herşey bi uydurma değilmi zaten felsefe yaptırma bana şimdi bir suru kinezi çeşidi vardır.Sono kinezide Beyinle ses dalgalarına hukmederek onları uzun yada kısa kalın yada ince yankı yada her neyse bir suru şey yapabiliriz hükmedebiliriz senin dargörüşünden dolayı insanlara yanlış bilgi vermeyelim.
I AM CRİMİNAL_1994 xD...