bana neler oluyor ?

Moderatör: Sai

Kullanıcı avatarı
ikiz beyin

bana neler oluyor ?

Okunmamış mesaj gönderen ikiz beyin »

arkadaşlar ben telekineziye inanmayan biriyim yada biriydim diyelim emin değilim ama bişi oldu ben yalovada oturan birisiyim bizim ev 3 katlı ve şehrin merkezine biraz uzak eve geldiğimde anahtarımı unuttuğumu fark ettim bende 2. kata tırmanıp balkon penceresinden girmeyi deneyecektim ve ayağım kaydı ben bilmiyorum aptalca geliyor ama düşerken bi an için tam yere geldiğimde ben havada durdum ve ve tıpkı merdivenden iner gibi yere adımı attım ya ben kafayı yedim yada havada durdum ben bilmiyorum bu şey tam olarak neydi yani benim güçlerimmi var şimdi yoksa gerçekten delimiyim telekinezi varmı gercekten bu o muydu yani ben uçabiliyormuyum ? arkadaşlar sıyırmak üzereyim bunu gidim bizimkilere sölersem aptal durumuna :D düşerim eğer güçlerim varsada bunları nasıl kullanıcağimı merak ediyorum...

TelekinetikFit

Re: bana neler oluyor ?

Okunmamış mesaj gönderen TelekinetikFit »

Bunları kullanmak için genel teknikler yazıyo var sitede ara bulursun ayrıca bu yetenek har insanda vardır çünkü özü düşünmeye dayanır olaya gelince o an işin ucunda ölüm olduğu için beyin tam anlamıyla çalışıp levitasyon yapmış olabilirsin ya da hayaldir belkide ama güzel bi hayal bu
Ya da bu senden sana bi uyarıdır olmaz dediğin şeyler ya da olması mantıklı değil dediğinb şeylerin olabileceğini senin içindeki zıt kavram göstermiş olabilirsana bir uyarı olarak
Kullanıcı avatarı
ddemmahum

Okunmamış mesaj gönderen ddemmahum »

Herkesin gücü vardır..Ve seninki de istemsiz olarak ortaya çıktı..Bunları geliştirebilir ve kullanabilirsin..Bizim yaptığımız şeyde bu..Aramıza hoşgeldin :)..
Sorun olursa ben burdayım..
::Welcome to home Bruce::
TelekinetikFit

Okunmamış mesaj gönderen TelekinetikFit »

no pro
Kullanıcı avatarı
ikiz beyin

Okunmamış mesaj gönderen ikiz beyin »

teşekkür ederim arkadaşlar yani gercekten delirdiğimi düşünmeye başlamıştım :D peki bu sitedeki eğitimleri, uygularsam işe yararmı yani siz gercekten telekinezimi yapıyorsunuz?

Kullanıcı avatarı
ddemmahum

Evet doğru bir şekilde uygularsan ve sabırlı olursan işe yarar..Şahsen ben yapabiliyorum :)
Kullanıcı avatarı
caryes
Yönetici
Yönetici
Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
Burcunuz: Kova Burcu: 22 Ocak-19 Şubat
Cinsiyetiniz: Kadın

Okunmamış mesaj gönderen caryes »

ikiz beyin yazdı:teşekkür ederim arkadaşlar yani gercekten delirdiğimi düşünmeye başlamıştım :D peki bu sitedeki eğitimleri, uygularsam işe yararmı yani siz gercekten telekinezimi yapıyorsunuz?
çoğumuzda işe yaradı sende de yarar.
bi de zaten videolar var yani inanıp inanmamak sana kalmış
optimist_21

Okunmamış mesaj gönderen optimist_21 »

çocuqun başından geçen olaya bak ve gösterdiğiniz tepki ne kadar da normal xD
bu olay benim başımdan geçseydi kendimi yükseklerden atardım sürekli,tesadüf mü değil mi die.
kardeş bazı sorunların çözümlerini kendin bulmaya çalış kimse yardım edemiyor kimseye,yardım etdiyormuş gibi görünüyor ama aslında yardım etmior xD o nedenle sen bul çözümü ve tekrar dene daha alçak bi yükseklikten at kendini :D:D
Kullanıcı avatarı
ozina
Yaşadığınız İl: 10 Balıkesir
Burcunuz: Koç Burcu: 21 Mart-20 Nisan
Cinsiyetiniz: Erkek

Okunmamış mesaj gönderen ozina »

HARBİDEN ÇOCUK UÇMUŞ SİZ SANKİ UÇUYORMUŞSUNUZ GİBİ CEVAP VERMİŞSİNİZ .? YOK ARTIK XD
pixies forever <3<3
Kullanıcı avatarı
ddemmahum

Teknileri biliyoruz ama pratikte sorun var..Adamın yakarışına vurdumduymazlık yapmaktan iyidir..Optimist bence senin dediğin işe yaramayabilir yani alçak yüksekliklerden atlamak..O anda ölüm korkusuyla birden yapıvermiştir ama alçak yükseklikte korku olmadığından yapamayabilir..