NazaR?? Yoksa psişik saldırı mı ?? =)))
Moderatör: Sai
-
- Yaşadığınız İl: 6 Ankara
- Burcunuz: Oğlak Burcu: 22 Aralık-21 Ocak
- Cinsiyetiniz: Erkek
- İletişim:
NazaR?? Yoksa psişik saldırı mı ?? =)))
arkadaşlar.. bundan birkaç ay önce.. okulun olduğu sıralarda bizi konferans salonuna çağırmışlardı..
belki de 18 marttı bilemiyom şimdi..
salon soğuk olduğu için köşeler UFO koymuşlar, etrafaı ısıtmaya çalışıyolar :D Biz de arkadaşlar dedik içimizden.. Lan şu UFO lar bizim yanımızda olsa.. OHH Miss gibi ısınırdık! Diye iç geçirdik.. bunu dedikten 3-5 sn sonra UFO nun kafası bedeninden koptu!! xD xD xD 2 saat onu takmaya çalıştılar sonra.. Bundan 5 dk sonra da Türkçe hocası kürsüye çıkacaktı.. saçlarını deiştirmiş, biraz güzelleşmişş xD Dedik yine: oo hoca da pek gsl olmuş dememizle bereaber hocanın ayağı tökezledi!. xD xD Bunların hepsi 5-10 dk içinde oldu.. =D =D kafası kopan UFO ve hocanın düştüğü yer yanyanaydı.. biz de ordan yaklaşık 4-5 Metre uzaktaydık.. Bunu nasıl yaptık?? =D sadece nazar mı? Yoksa bilmeden Telekinetik güçlerimizi mi kullandık??
NOT: O sıralar TK diye bişeyi bile bilmiyodum..
belki de 18 marttı bilemiyom şimdi..
salon soğuk olduğu için köşeler UFO koymuşlar, etrafaı ısıtmaya çalışıyolar :D Biz de arkadaşlar dedik içimizden.. Lan şu UFO lar bizim yanımızda olsa.. OHH Miss gibi ısınırdık! Diye iç geçirdik.. bunu dedikten 3-5 sn sonra UFO nun kafası bedeninden koptu!! xD xD xD 2 saat onu takmaya çalıştılar sonra.. Bundan 5 dk sonra da Türkçe hocası kürsüye çıkacaktı.. saçlarını deiştirmiş, biraz güzelleşmişş xD Dedik yine: oo hoca da pek gsl olmuş dememizle bereaber hocanın ayağı tökezledi!. xD xD Bunların hepsi 5-10 dk içinde oldu.. =D =D kafası kopan UFO ve hocanın düştüğü yer yanyanaydı.. biz de ordan yaklaşık 4-5 Metre uzaktaydık.. Bunu nasıl yaptık?? =D sadece nazar mı? Yoksa bilmeden Telekinetik güçlerimizi mi kullandık??
NOT: O sıralar TK diye bişeyi bile bilmiyodum..
[i]İGLOTUS PARAPSİKOLOJİ VE SEMİNER TOPLULUĞU[/i]
Parapsikoloji TÜRKİYE: www.facebook.com/groups/telekinezzi
GSM: 554 982 3654
Ankara buluşmaları ve daha birçok şey için Parapsikoloji TÜRKİYE Facebook sayfasına bekleriz.
Ankara buluşmaları ve daha birçok şey için Parapsikoloji TÜRKİYE Facebook sayfasına bekleriz.
Re: NazaR?? Yoksa psişik saldırı mı ?? =)))
bende bundan yıllar önce dondurma yiyen birine bakıodum canım çok çekmişti,çocuqun dondurması elinden yere düşüverdi xD nazar etmişsiniz ama nazar ettiğinizin farkında olmadıqınız için etki etmiştir onlar...genelde böyle oluo xD
- Diablo11
- Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
- Burcunuz: Balık Burcu: 20 Şubat-20 Mart
- ypmr
bende küçük bi kıs görmştüm yolda ayhh ne tatlı kıs dedim kıs yere düştü :D:D ne gülmüştm amaa
- Sai
- Yönetici
- Yaşadığınız İl: 54 Sakarya
- Burcunuz: Aslan Burcu: 23 Temmuz-22 Ağustos
nazar olbilir ama belki
-
- Yaşadığınız İl: 6 Ankara
- Burcunuz: Oğlak Burcu: 22 Aralık-21 Ocak
- İletişim:
Belki mi?? Başka ne olabilir ki??
----------------------------------------
Nazar yaptığımızı da sonra anladık zaten.. Olaylar olup bittikten sonra xD yani biz öyle dedik.. :D
----------------------------------------
Nazar yaptığımızı da sonra anladık zaten.. Olaylar olup bittikten sonra xD yani biz öyle dedik.. :D
[i]İGLOTUS PARAPSİKOLOJİ VE SEMİNER TOPLULUĞU[/i]
- caryes
- Yönetici
- Burcunuz: Kova Burcu: 22 Ocak-19 Şubat
- Cinsiyetiniz: Kadın
komikmiş ya nazardır nazar :D
- caryes
- Yönetici
- Burcunuz: Kova Burcu: 22 Ocak-19 Şubat
- Cinsiyetiniz: Kadın
arkadaşlar ben de dün ve ondan önceki gün bi olay yaşadım ve acayip şaştım. annemin hiç sevmediğim bi çaydanlığı var. bi baktım annem o çaydanlıkta çay yapmış. içimden "ıyyy annem yine bunda mı yapmış çayı" die geçiriyodum ve uyuz uyuz bakıyodum. bi anda çaydanlık çatladı (porselendi) :D sonraki gün de kuzenim saçını açtı ve tekrar bağlamaya başladı. ben de "ooffff bi türlü bağlayamıyo istedeğim gibi biran önce bağlasa ya" die düşünüp kızın tokasına ve eline bakarken kızın tokası koptu. acaba tesadüf mü??
-
Tesadüf diye bişey yok(bana göre) insanlar tkyı bilmeden öncede televizyonun üstünden süsler filan düşerdi belliki nazardır(başka ihtimal saymıyorum)
I'm have returned
-