TELEKİNEZİ YORUM
Moderatör: Sai
TELEKİNEZİ YORUM
Bence telekinezi bir dua etme şeklidir bilmiyom siz nasıl bakarsınız bu olaya ama bana öyle geliyo İslamda duanın temelinde inanmak vardır dua ettiğinde tamamen olacağına inanarak dua edeersin zaten biz de burda zaten olduda onu hayal ederek dua ediyomuşuz gibi geliyo zaten hal ile dua diye bşey duymuşsunuzdur herhalde rabbm yazılıdan yüksek alıyım diye dua etmek yeter (yeter ki sen inan bunun olacağına inancını güçlendirmek için de ders çalış) gibi bişey bu konu yardım cı olursanız sevinirim lütfen başlığımı silmeyin adminler geçenlerde cevaplarımla ilgili bi sorun yaşadım böyle
HELP bu arada şu sözü çok sevdim birinin profilinde yazıyo İf you can image, you can do(hayal eebiliyorsan yapabilirsin)
İslamla güzellikler diler ve dinini tam anlayan Müslümanlardan olmanızı ve Kur'an yolunda hayırlı bir şekilde ilerlemeniz dileğiyle!,.!,.!.,!.,!,.!.,
HELP bu arada şu sözü çok sevdim birinin profilinde yazıyo İf you can image, you can do(hayal eebiliyorsan yapabilirsin)
İslamla güzellikler diler ve dinini tam anlayan Müslümanlardan olmanızı ve Kur'an yolunda hayırlı bir şekilde ilerlemeniz dileğiyle!,.!,.!.,!.,!,.!.,
Re: TELEKİNEZİ YORUM
bu arada yorumla ne alakası var diyenlere bu benim kişisel yorumumdur ondan dolayı hadi kib
- caryes
- Yönetici
- Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
- Burcunuz: Kova Burcu: 22 Ocak-19 Şubat
- Cinsiyetiniz: Kadın
o öyle değil de böyle yazıyo "if you can dream it, you can do it." :DTelekinetikFit yazdı: HELP bu arada şu sözü çok sevdim birinin profilinde yazıyo İf you can image, you can do(hayal eebiliyorsan yapabilirsin)
bu hata mı görmeme yardımcı olduğun için teşekkür ederim başka yorum yapmamışsın
- caryes
- Yönetici
madem o kadar istedin yorum yapayım :D
söylediklerinde haklısın, da ne konusunda yardım istediğini çözemedim. :S
söylediklerinde haklısın, da ne konusunda yardım istediğini çözemedim. :S
söylediklerimle ilgili tam emin olamıyorum sizce de böyleyse sorun yok ama bişeylerin kafanıza takılmasını dilerdim yorum için saol
- caryes
- Yönetici
benim de telekineziyle ilgili bir düşüncem var. Allah(c.c) bizim her zaman kendimizi ve beynimizi iyi yönde geliştimemizi istemiştir. tk da beyni geliştirmektir. eğer iyi yönde geliştiriyosak hepimize faydası vardır. bu kadar..
-