10 sn ne ki :D..istersen dakikalarca çevirebilirsin..Zaten odaklandığını hissetmemende işin sırrı..Kendi kendine şimdi odaklandım işte dönüyor diyemezsin :D..Kendini rahat bırakırsın ve o da döner..En büyük konsantrasyon rahatlıktır zaten..ozina yazdı:YHA AMA İÇİMDEKİ BU ŞÜPHE BENİ DELİ EDİYO BEN PEK ODAKLANDIIMI HİSSETMEDİM ÇÜNKÜ YAAA OOOOOF KEŞKE Bİ MAKİNE OLSA BİZİM DÖNDÜRÜP DÖNDÜRMEDİMİZİ NE KADAR ÇALIŞIRSAN DÖNDÜRECEĞİNİ VE ENERJİNİN ARTIŞINI GÖSTEREN Bİ MAKİNE OLSA XD
bi bakarmısınız
Moderatör: Sai
- ddemmahum
Re: bi bakarmısınız
::Welcome to home Bruce::
- shearak
esra abla bu işin sırrı ney ben yeni başladımda...
Sadece kağıdın döndüğünümü düşünücez? çok cool bi biçimde?
Dünyalar Barışı!
- caryes
- Yönetici
- Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
- Burcunuz: Kova Burcu: 22 Ocak-19 Şubat
- Cinsiyetiniz: Kadın
:S neden bana sorduğunu anlamadım? ama yine de cevaplayayım. kendini fazla kasma, ve sadece hayal et. xDshearak yazdı:esra abla bu işin sırrı ney ben yeni başladımda...
- shearak
kişisel bişey değil :D ddemmahum benden önce yazdı :)
birşey daha sorabilirmiyim hayal ederken hiçbir duygu içersinde olmicaz dime ? ööle saf saf bakıp hayal edicez?
birşey daha sorabilirmiyim hayal ederken hiçbir duygu içersinde olmicaz dime ? ööle saf saf bakıp hayal edicez?
Dünyalar Barışı!
- caryes
- Yönetici
eeh öyle diebiliriz :)
yuh la ben iki aya uçarım nerdeyse:D bu arada abla falan yaşlar kaç benim 4.günümde çektiğim video var 18 dk lık baya bi dönüyo yani üfürsem üfürüğüm yetmez daha4. 5. günüm falan yani daha önceden alakalıydım ama düzenek kurup ta döndürme olayına yeni başladım bu arada nefsi terbiyeyi tavsiye ederim
yuh la ben iki aya uçarım nerdeyse:D bu arada abla falan yaşlar kaç benim 4.günümde çektiğim video var 18 dk lık baya bi dönüyo yani üfürsem üfürüğüm yetmez daha4. 5. günüm falan yani daha önceden alakalıydım ama düzenek kurup ta döndürme olayına yeni başladım bu arada nefsi terbiyeyi tavsiye ederim
iimiş ne diyim hayırlısı yaşlar kaç merak ettim abla falan:D
- caryes
- Yönetici
konu dışına çıkmayalım selamlama tanışma bölgesinde tanışabilirsiniz. benim yaşta orada yazıyor. :)
- ozina
- Yaşadığınız İl: 10 Balıkesir
- Burcunuz: Koç Burcu: 21 Mart-20 Nisan
- Cinsiyetiniz: Erkek