psi whell hakkında !!
Moderatör: Sai
-
psi whell hakkında !!
arkadaslar psi wheel yapma sureniz nedir? ne kadar sure sonra kagida tur attirabildiniz ? Merak ettigim konu bu :) 2 gundur 1 er saatle ugrasiyorum 2 kere 1 tur dondurdum ama nasil yaptigimi bi turlu kavrayamadim. bazen titriyor bazen ceyrek tur atiyor :) ekstradan bir sey yapmam lazimmi ? kapak calismasi yapmiyorum bu arada hic sevmedim onu :P
Re: psi whell hakkında !!
ben 4.gün bikaç tur attırmıştım.ekstradan kapak çalışması yapmalısın bikaç ay sonra meditasyon yaparsın.
kapak çalışması deyip geçme gözlerdeki enerjiyi arttırır,vücuttaki enerjiyi dengeli bi şekilde vücuda dağıtır,konsantrasyonunu arttırır vs vs :D o yüzden kapak çalış.
kapak çalışması deyip geçme gözlerdeki enerjiyi arttırır,vücuttaki enerjiyi dengeli bi şekilde vücuda dağıtır,konsantrasyonunu arttırır vs vs :D o yüzden kapak çalış.
- ddemmahum
-
zuhaha 6 ay mi :)))
saga yada sola dondururken kagidi nasil bir sey hissediyorsunuz !!
ben itme ve cekmeyi hissediyorum ama bir turlu sadece itme yada cekmeyi yapamiyorum pipette donduruyorum fakat bazen itme yerine cekme yapiyorum yada cekme yerine itme :D sinir oluyorum :)))
ben itme ve cekmeyi hissediyorum ama bir turlu sadece itme yada cekmeyi yapamiyorum pipette donduruyorum fakat bazen itme yerine cekme yapiyorum yada cekme yerine itme :D sinir oluyorum :)))
- shearak
kağıdı döndürürken veya itip çekerken veya fırlatıp atarkenki hislerinizi aktarırsanız benim gibi psişik özürlülerde belki bunlardan yararlanabilir.
Dünyalar Barışı!
-
aynen bana da oluyo bazen istediğim yönün tersine dönüyo örneğin mum denedim hareket ettirebildim ama bi ters döne bi düz ben de şaşırdım yani :Ddevil_88 yazdı:zuhaha 6 ay mi :)))
-
Arkadaslar psi wheelim suan itibariyle dondu bu 4. gunum :D 3 dk lik bi video kaydi yaptim. You tube a upload ediyorum su an. selametle kalin !!!
-
ellerinde hafif bi itip cekme hissediyorsun, karincalanma oluyor, benim ellerimde bazen elektrik carpar ya onun gibi aciyan yerler oluyor :) hala duzgun yapamiyorum demek bu bana gore !!! kagidin sadece donmesini istiyorsun donuyormus gibi imgeliyorsun, bu hisleri hissediyorsan donuyor en azindan 4. gunumde dondu :Pshearak yazdı:kağıdı döndürürken veya itip çekerken veya fırlatıp atarkenki hislerinizi aktarırsanız benim gibi psişik özürlülerde belki bunlardan yararlanabilir.
3.günümde 18 dklık video çektim daha da çekcektim fotoğraf makinesi videoyu hatalı çekti
1.günden itibaren döndü tabi(ben bu konuyla daha önceden araştırma falan yapıyodum ama düzenek kurmak bana biraz uzaktı bu 1. 2. 3. gün dediklerim düzenek kurulduktan sonra yaptım)(bu arada ben slgi değil bu totolar falan vardıya sarı renkte çikolatadan yumurtala onların üzerine raptiye koydum sonra kağıt )(raptiyeyi koyduğum yer tam olarak raptiye için yapılmış gibiydi
-