telekinezi kaşık bükme

Moderatör: Sai

yasin

telekinezi kaşık bükme

Okunmamış mesaj gönderen yasin »

telekinezi ye nasıl başlaya bilirim birisi bana yardımcı olabilirmi şimdiden teşekkürler

aligergi

Re: telekinezi kaşık bükme

Okunmamış mesaj gönderen aligergi »

psi-wheel,psi-ball yada kapak yçtemiyle başlayabilirsin arkadaşım sitede ara ben psi-wheel i en ilk kez denedim ama önerim
ilk önce bir kapak al pet şişe kapağı al rahatlayabiliceğin bir yer olsun hiçbişey düşünme aklını herçeyden arındır sonra kapağa bak sanki biraz sonra ellerinden bir güç kapağa doğru akıyor diye hayal et başka şey düşünme sadece hayalet kapakta bazı renkler görüceksindir yapamıyorsan yine dene renkler iyice netleşene kadar kapağa bak biraz sonra bırak 3. gözün açılır
KABA DAVRADIYSAM ÜZÜR DİLERİM
optimist_21

Okunmamış mesaj gönderen optimist_21 »

öyle bi anlatmışsın ki:D kapağa bak biraz sonra bırak 3.gözün açılır:D:D
ne diyim hadi hayırlısı...:D
Kullanıcı avatarı
fenomen
Yönetici
Yönetici

Okunmamış mesaj gönderen fenomen »

kapaga bakinca 3 goz acilmaz.sadece beyin bos oldugundan telepati ve hissde daha da basarili olursunuz
Chi Master Ferdi Bayramov (безконтактный бой, no contact combat,dokunmadan dovus)

Sizin veliniz ancak Allah, O'nun Peygamberi ve namaz kılan ve rükû halinde zekat veren müminlerdir. MAİDE suresi 55.
Kullanıcı avatarı
caryes
Yönetici
Yönetici
Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
Burcunuz: Kova Burcu: 22 Ocak-19 Şubat
Cinsiyetiniz: Kadın

Okunmamış mesaj gönderen caryes »

bişeyi hiç anlamadım, konuyu açan arkadaş "telekinezi kaşık bükme" başlığıyla açmış ama kaşık bükmekle ilgili bişe sormamış :D

Kullanıcı avatarı
fenomen
Yönetici
Yönetici

Okunmamış mesaj gönderen fenomen »

:D:D
Chi Master Ferdi Bayramov (безконтактный бой, no contact combat,dokunmadan dovus)

Sizin veliniz ancak Allah, O'nun Peygamberi ve namaz kılan ve rükû halinde zekat veren müminlerdir. MAİDE suresi 55.