İlk başarınız?

Moderatör: Sai

Kullanıcı avatarı
fenomen
Yönetici
Yönetici

Re: İlk başarınız?

Okunmamış mesaj gönderen fenomen »

ben sana evde yardim ederim kanha :H:D:D:D:d
Chi Master Ferdi Bayramov (безконтактный бой, no contact combat,dokunmadan dovus)

Sizin veliniz ancak Allah, O'nun Peygamberi ve namaz kılan ve rükû halinde zekat veren müminlerdir. MAİDE suresi 55.

Kullanıcı avatarı
DeatH_StaiN
Yaşadığınız İl: 6 Ankara
Burcunuz: Başak Burcu: 23 Ağustos-22 Eylül
Cinsiyetiniz: Belirtmedi

Okunmamış mesaj gönderen DeatH_StaiN »

Son 2 günde ilginç bir olay yaşadım, Sinirlendiğim anda karşımdaki insanın düşüncelerini istemsiz okuyabiliyorum.
Öyle bir duyguki kapalı olan kartları bilmeye benziyor fakat karşımdakinin ne düşündüğüne dair
bir kaç fikir geliyor kendiliğinden sonra o birkaç fikirden biri öylesine ağır basıyor ve inanıyorsunki sanki
başka hiçbirşey düşünmüyor,kesinlikle hissettiğim şeyi düşünüyor diyor insan kendince,ve sorduğumda
herşey doğru çıkıyor,olayda sevgilim birisi ile buluşmaya gitti ve ben eski sevgilisiyle buluşacağını,buluşacağı
mekanı gördüm ve beni değil onu seçeceğinide.. ve mekana gittiğimde oradaydı.
o günden sonra terettüt ettğimde,korktuğumda,sinirlendiğimde istemsiz olarak karşımdakinin
düşünceleri beliriyor bilincimde
peh0enix13

Okunmamış mesaj gönderen peh0enix13 »

küçükken hep lucid dream yapardım anlamını bilmeden xD(gerçi yeni öğrendim ne yaptığımı)
bir de bir düğüne gitmiştim bütün silahları tıkamıştım xD(raatsız olmuştum)
Psi weell i televzyonda grmüştüm daha sonra yapmıştım xD(özentilik değil gücüm olduğunu hissediyordum)
Kullanıcı avatarı
**profesyonel**
Yaşadığınız İl: 35 İzmir
Burcunuz: Terazi Burcu: 23 Eylül-22 Ekim
Cinsiyetiniz: Erkek

Okunmamış mesaj gönderen **profesyonel** »

ben doğru sölüyom bende yalan yok ama ben ilk psi-balldan başlamıştım sonra psi-wheeli kolayca yaptım sonra psi-ice derken kademe kademeyi izledi işte şimdi neler yaptığımı sormayın ben bile korkuyom yaratıkmıyım neyim yoksa başka bir varlıkmıyım diye ama hepsini tek seferde yapmadım psi ler tek seferdede onlardan sonrası biraz zor oldu benim için ama ondan sonra iyi gittik işte
Tek bildiğimiz şey hiçbir şey bilmediğimizdir.

“Sizden Gelenler” sayfasına dön