Telekinezi Hakkındaki Şüpheler

Moderatör: Sai

netenes

Okunmamış mesaj gönderen netenes »

Evet herkesin aklına bunları duyunca yok canım öyle bir şey, uydurmadır, zamanınızı boşa harcıyorsunuz… gibi şeyler geliyor.Eğer gerçek mi diye yüzleşecek kadar cesursanız en azından birkaç dakikalığınada olsa parapsikoloji hakkında araştırma yapıp bilgi edinmeye çalışmışdırsınız ve tabi ki de aklınızda birçok şüphe oluşmuştur. Ben ise uzun zamandır aradığım ve toplayabildiğim şüphe sebeplerini buldum ve onlara kendimce cevaplar getirdim umarım sizlere de mantıklı gelir.

- Ya Bu Kesin Rüzgarla Dönüyordur… Üflüyorsun değil mi?

Hayır, çünkü üfleyerek yapıyor olsaydık kurduğumuz psiwhell düzeneğindeki kağıdın çok dengesiz ve sağa sola sallanarak dönmesi gerekirdi eğer kendinizi ve mesafenizi çok iyi ayarlarsanız bir süre döndürebilirsiniz fakat en basit telekinesis bile psiwhell kağıdını aynı hızda ve doğrultuda onlarca saniye döndürebilir(yaklaşık bir aylık çalışma yeter). Eğer hala inanmadıysanız ki bu normaldir peki bunların hepsini unutsak ve bir kap içinde yani yalıtım alanlı bir yer içinde dış etkenlerden etkilenmeyen bir yerde psiwhell yapsak inanır mıydınız? Tabi ki hayır zira insan beyninin iyi olduğu bir yer varsa oda bahane üretmesidir ama şüpheleriniz zayıflayacaktır. Fakat yalıtım alan içinde psiwhell yapmakta mümkündür hatta yakından sıcaklık veya herhangi bir dış etkenden etkilenmesin diye 4-5 metre uzaktan da yapabilirsiniz fakat yalıtım alanlı psiwhell yapmak biraz daha fazla çalışma gerektirir ve bunu uzaktan yapmak biraz daha fazla çalışma gerektirir fakat sonuçta oluyor ve bu da psiwhellin gerçekliğini kanıtlıyordur umarım. İsterseniz internette bununla ilgili birçok video bulabilirsiniz fakat unutmayın internet ilgi çekmek isteyen illüzyonistlerin telekinezi adıyla yayınladığı videolarla dolu.

- Statik Elektrik Yüzünden Dönüyor Bu! Kimi Kandırıyorsunuz?
Kimseyi çünkü vücudumuzdaki statik elektrik yüzünden dönüyor olsaydı telekinesislerin günlerce uğraşıp başarması mantıksız olurdu zira en başta statik elektrik yoktuda sonraki tüm çalışmalarında birden statik elektrik mi geldi? Bu varsayımlarıda geçelim statik elektrik yakından etkilidir değil mi? O zaman 2-3 metre veya diğer odadan veya bir web cam den doğru çevirmek statik elektriğin mahareti olmasa gerek…

- Ellerinin Yaptığı Sıcak Havanın Etkisiyle Psiwhell in Etrafında Bir Hava Akımı Oluşuyor Ve Bunun Etkisiyle Psiwhell Dönüyor.

Öyle olduğunu varsayarsak ilk deneyimlerini gerçekleştiren telekinesislerin sıcak havayla döndürmesi gerekmez miydi? Sonraki haftalarca hatta aylarca sıcak havayla dönmesi ama denediği ilk günlerde sıcak havayla dönmemesi biraz garip değil mi? Evet çünkü öyle bir şey yok. Eğer ellerimizden oluşan sıcak havadan dönüyorsa uzaktan dönmemesi gerekirdi ki uzaktan döndüğüne göre bu teoride çürütüldü.

- Sağ Ve Sol Elinin Yük Farkından Dolayı Manyetik Etkiden Etkilenen Çok Hassas Yapıdaki Psiwhelli Bende Döndürürüm!
Yine aynı cevabı vereceğim uzaktan çevirmeyle bu teoriyi çürütebiliriz zira sağ ve sol tarafımızdaki yük farkı 3 metre uzaktan etki edemez, değil mi?

- Cam Kabın Bir Tarafından Üfleniyor Yada Hava Akımı Oluşturuluyor Değil Mi?
http://video.google.com/videoplay?docid ... 9620&hl=en# Bu Adreste yalıtım alanlı psiwhell hakkındaki şüphelerinizi giderebilirsiniz.

Devamı Gelecektir…

Dejavu Dergisinde yayınlanan yazımdır. Netenes

Kullanıcı avatarı
caryes
Yönetici
Yönetici
Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
Burcunuz: Kova Burcu: 22 Ocak-19 Şubat
Cinsiyetiniz: Kadın

Re: Telekinezi Hakkındaki Şüpheler

Okunmamış mesaj gönderen caryes »

Evet güzel olmuş, eline sağlık... =) Umarım kimsenin şüphesi kalmaz.
Kullanıcı avatarı
ilginç288

Okunmamış mesaj gönderen ilginç288 »

Off o psi wheel i dönderdiğime kimse inanmıyor(du) :S herkes üflüyorsun falan diyordu ama ben üfleyince dengesiz döndüğünü gösterdim,seninde bu konuya değinmen iyi olmuş en sonunda vidoe çektim de inandılar :)
Sabreyle işine, hayır gelsin başına !
Kullanıcı avatarı
ilginç288

Okunmamış mesaj gönderen ilginç288 »

ama bence en inanılmaz şey psi ball , çünkü insan kaşık büküldüğüne, cisimleri oynattığına inanıyor ama psi ball öyle değil, ne yani elinin ortasında yuvarlak mavi bişi mi oluyor, saçmalama diyenler var :S
Sabreyle işine, hayır gelsin başına !
Kullanıcı avatarı
byfreestylerap
İletişim:

Okunmamış mesaj gönderen byfreestylerap »

- Statik Elektrik Yüzünden Dönüyor Bu! Kimi Kandırıyorsunuz?
Kimseyi çünkü vücudumuzdaki statik elektrik yüzünden dönüyor olsaydı telekinesislerin günlerce uğraşıp başarması mantıksız olurdu zira en başta statik elektrik yoktuda sonraki tüm çalışmalarında birden statik elektrik mi geldi? Bu varsayımlarıda geçelim statik elektrik yakından etkilidir değil mi? O zaman 2-3 metre veya diğer odadan veya bir web cam den doğru çevirmek statik elektriğin mahareti olmasa gerek…