Rüyadayken düşme hissi.. =))

Astral Seyahat hakkında bilmek istediğiniz herşey bu bölümde. Astral Seyahat nedir? Astral Seyahat Nasıl Yapılır? Astral Seyahat Teknikleri Nelerdir?
the ULTIMATE
Yaşadığınız İl: 6 Ankara
Burcunuz: Oğlak Burcu: 22 Aralık-21 Ocak
Cinsiyetiniz: Erkek
İletişim:

Re: Rüyadayken düşme hissi.. =))

Okunmamış mesaj gönderen the ULTIMATE »

fırtına öncesi sessizlik olabilir.. dikkatli olmak lazm.. xD
[i]İGLOTUS PARAPSİKOLOJİ VE SEMİNER TOPLULUĞU[/i]
Parapsikoloji TÜRKİYE: www.facebook.com/groups/telekinezzi
GSM: 554 982 3654
Ankara buluşmaları ve daha birçok şey için Parapsikoloji TÜRKİYE Facebook sayfasına bekleriz.

Kullanıcı avatarı
EbRuCuK

Okunmamış mesaj gönderen EbRuCuK »

ben onu değişik bir şekilde yaşadım rüyamda birşey taşıyordum ve yere düştüm uyandığımda tüylerim diken diken olmuştu ve garip bir şekilde titredim :O
  • HaYaT BiR GüNDüR O Da BuGüNDüR!!
    SéNiN ArTiST OlDuGuN YéRDé YöNéTMéN BéNDiM! :cool:
Kullanıcı avatarı
RM Agreder

Okunmamış mesaj gönderen RM Agreder »

Şuanda olmuyor fakat eskiden olurdu. Topuklarımdan başlayarak ayaklarım birden uyuşmaya başlardı uyanınca... Bunlar normal mi ki ?
İmkansız diye bir kavram yoktur demeyin var. İmkansız olduğunu düşündüklerimiz bizim , olmasını imkansız haline getirdiklerimizdir! Keşke beynimizin kilitlerini çözmek yerine hiç kitlemeseydik... [ Başlangıç mısrası , yıl 1994]
MrTC@n

Okunmamış mesaj gönderen MrTC@n »

Arkadaslar bendede oluyordu okuldayken oluyor baktım hoca anlatıyo sesi çıkmıyo dersde sıkıcı sıranın üstüne yatıyorum.
Bi an rüya görüyo gibiyim sanki kayak yapıyorum tam kaydım buzda kafa üstü çarpıyorum hop titreyerek uyanıyorum kısa sürüyor ama uyandıgıda içime bir ürperme ve terleme geliiyor
the ULTIMATE
İletişim:

=)) bazen bende böle arka arkaya oluyo.. düşüyomuş gibi olup irkiliyom, sonra yeniden dalıyorum.. Dalınca yine aynı his oluyo, yine zıplıyom.. :D
Ankara buluşmaları ve daha birçok şey için Parapsikoloji TÜRKİYE Facebook sayfasına bekleriz.

netenes

Okunmamış mesaj gönderen netenes »

eğer o düşüş hissini kontrol edebilirseniz yani ruhunuzun bedene dönmesini kontrol edebilirseniz tam düşmeyi durdurduğunuz anda astral seyehattesiniz demektir :) tabi görmek için bazı isteklerde bulunmanız lazım eğer düşmeden kontrolü başarırsanız önce bedeninizin yanına gitmeyi isteyin sonra etrafı ruhunuzla görmeyi isteyin ardından gezin tozun dolaşın :D
the ULTIMATE
İletişim:

Evet doğru diyosun.. Bence de olabilir.. O anda el frenini çekebilirsek mükkemmel olurr!!! =))

'Düzenleme: Yazım hataları
Kullanıcı avatarı
byfreestylerap
İletişim:

Okunmamış mesaj gönderen byfreestylerap »

bendede oluo düşme hissi ama ben uyandığımda hep yerdeyim
EnindeSonundaOlacak

Okunmamış mesaj gönderen EnindeSonundaOlacak »

the ULTIMATE yazdı:evet.. yaa bu gümüş kordonu astrale çıkınca görüyor muyuz?? tam olarak neremize bağlı?? bir de mesela bilinçli astrale çıktık.. Onu uzatma imkanımız oluyor mu gezerken?? köpeğin tasmasını uzatır gibi.. :))

Ultimate kardeşim daha önce hiç astral yapmadım ama sanırım biliyorum. Gümüş Kordon Senin ruh haline göre uzuyor. Örneğin Çok heyecanlıysan bir yere gidemiyorsun. Veya Bir anda korkarsan vücuduna geri dönüyorsun. Çok rahatsan Kordonun Gevşek oluyor gibi.. Gümüş Kordonun Nereye bağlı olduğuna gelince bir örnek resimde Başın arkasında Görmüştüm bilmem doğru mudur..
Telekopat

Okunmamış mesaj gönderen Telekopat »

Bana da bu bazen oluyor.Ayrıca ben rüyamda yüzdüğümü görürken , nefesimi tutmuş olarak uyanıyorum.