Basit Lucid Rüya Tekniği

Astral Seyahat hakkında bilmek istediğiniz herşey bu bölümde. Astral Seyahat nedir? Astral Seyahat Nasıl Yapılır? Astral Seyahat Teknikleri Nelerdir?
AloneDark

Basit Lucid Rüya Tekniği

Okunmamış mesaj gönderen AloneDark »

Arkadaşlar bu konuyu açacak bölüm bulamadım.Affınıza sığınarak bu bölüme açıyorum.Lucid rüya yapmak isteyen arkadaşlar yararlanması için.

Yatmadan önce telefonumuzun hatırlatma bölümüne telkin yazıyoruz.Telkin şöyle olsun "Birazdan uykuya daldığımda rüyamı kendi isteğimle kontrol edeceğim.Lucid rüya yapacağıma inanıyorum" telkin olarak yazın.Daha sonra telefonumuzun hatırlatıcı alarmını gece saat 03:00 04:00 arası bir zamana kurun ve baş ucunuza koyun.Gece telefonun alarmı çaldığı zaman direk telefonu alın elinize ve ekrandaki telkini okuyum.Başka hiçbirşeyle ilgilenmeyin ve yatın.Başaracağınıza inanın olacaktır....Başarılar....

Not:Bu tekniği astral seyahat içinde kullanabilirsiniz.Esas amaç beynimizin bilinçaltına mesaj yollamak.
Ψ Psi

Ozankdr

Re: Basit Lucid Rüya Tekniği

Okunmamış mesaj gönderen Ozankdr »

bakalım bu gece bi deniyelim paylaşım için saol
Kullanıcı avatarı
Diablo11
Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
Burcunuz: Balık Burcu: 20 Şubat-20 Mart
Cinsiyetiniz: Erkek

Okunmamış mesaj gönderen Diablo11 »

Bunu Sizin Forumunuzdada Grmştüm SaoLn.
Minilogue
Batux1995

Okunmamış mesaj gönderen Batux1995 »

İşe yarayan varsa buraya mesaj atabilir mi?:DBen okula gitmek için erken kalkıyorum da uykumu bölersem bir daha uyuyamayabilirim diye korkuyorum.
Pampalar ( evet size öyle dedim az önce :l ) bir süre yoktum ama artık daha açık olmaya çalışacağım.Takan yok ama olsun söyleyeyim <3
danger5

Okunmamış mesaj gönderen danger5 »

Ben hiç denemedim. Ama bu tarz tekniklerin faydalı olacağına inanıyorum. Buna benzer tekniklerle lusid rüya görülebilir.

AloneDark

Okunmamış mesaj gönderen AloneDark »

Ben bu tekniği 2 defa denedim ikisindede başarılı oldum.Yukarıdada dediğim gibi esası beynimizin bilinç altına mesaj yollamak.Bu gece lucid rüya yapacağım yerine yarın uykumdan uyandığımda başarılı bir şekilde telekinezi yapacağım yazsanız bile size yardımcı olur.Hipnoz gibi birşey yani ;)
Ψ Psi
Kullanıcı avatarı
byfreestylerap
İletişim:

Okunmamış mesaj gönderen byfreestylerap »

ben bazen erken kalkmam gerektiginde erken kalkacagımı felan düşünüyorum sonra öbür gün çok erkenden kalkıyorum buda onun gibi bişey galiba:)
aligergi

Okunmamış mesaj gönderen aligergi »

Lucid rüya ne demek
KABA DAVRADIYSAM ÜZÜR DİLERİM
aligergi

Okunmamış mesaj gönderen aligergi »

byfreestylerap yazdı:ben bazen erken kalkmam gerektiginde erken kalkacagımı felan düşünüyorum sonra öbür gün çok erkenden kalkıyorum buda onun gibi bişey galiba:)
evet aynı şey oluyo ama öbür gün değil tam o gün erken kalkıyorum beyin alarmı gibi
KABA DAVRADIYSAM ÜZÜR DİLERİM
netenes

Okunmamış mesaj gönderen netenes »

aligergi yazdı:Lucid rüya ne demek
Rüya görürken uyanmak yani hem rüyayı görmeye devam etmek hemde uyanık olmak. Bazı iyi etkileri var mesela rüyanı istediğin hale getirebiliyorsun. Bence herşeyi başkalarına sormak yerine kendine sorup araştırmalısın.