ASTRAL SEYAHAT SIRASINDA YAŞANANLAR...
- Sai
- Yönetici
- Yaşadığınız İl: 54 Sakarya
- Burcunuz: Aslan Burcu: 23 Temmuz-22 Ağustos
- Cinsiyetiniz: Erkek
Re: ASTRAL SEYAHAT SIRASINDA YAŞANANLAR...
hyr ölmek çok zor bişi astral seyahat onu yanında bişi deil azraili görüyorsun ve canın çıkarken en hafif hissetttiğin acı dikenli tellerin arasından seni çıplak olarak sürüklemeleri gibi bi acı bunu peygamberimiz rivayet etmiş o bakımdan astral de asla olmaz
- ddemmahum
Biz gerçek ölümden bahsetmiyoruz astralden bahsediyoruz..Gerçek ölümde gümüş kordon kopar ama astralde kopmaz..Astral seyahat sırasında heyecandan kalp krizi geçirip ölürsen orası ayrı ama yoksa birinin ruhu gelip seni öldüremez..amonunrahibi yazdı:Hayır burada yanılıyorsun gerçek ölümdede insan ölmüş bedeniyle karşılaşıyor çok büyük bir şoka giriyor o anda ya ölüsündür yada astraldesindir.Astral ölüme sebep verirmi bilmem ama bi insan öldükten sonra kendi bedeniyle karşılaşıyor hatta bi muddet mezara girmeden 1gun hak tanınıyor gibisinden şeyler duydum anıldıı yerde olabiliyor ruhu.
::Welcome to home Bruce::
- Sai
- Yönetici
- Yaşadığınız İl: 54 Sakarya
- Burcunuz: Aslan Burcu: 23 Temmuz-22 Ağustos
- Cinsiyetiniz: Erkek
birinin ruhu deil azrailden bahsediyorum ben
- ddemmahum
E tamam sana bi şey demedim ki ben..zaza54 yazdı:birinin ruhu deil azrailden bahsediyorum ben
::Welcome to home Bruce::
-
Gözler dünyavi maddiyatı bıraktığında artık manevi gücü fark eder ama çoğu çok pişman olur ama artık çok geç olur azrail gelmeden maneviyatı fark edin
I'm have returned
-
caryes yazdı:yani kendimizi astral seyahatte sanarken ölü bulma ihtimalimiz var. :Samonunrahibi yazdı:Hayır burada yanılıyorsun gerçek ölümdede insan ölmüş bedeniyle karşılaşıyor çok büyük bir şoka giriyor o anda ya ölüsündür yada astraldesindir.Astral ölüme sebep verirmi bilmem ama bi insan öldükten sonra kendi bedeniyle karşılaşıyor hatta bi muddet mezara girmeden 1gun hak tanınıyor gibisinden şeyler duydum anıldıı yerde olabiliyor ruhu.
hayır. astral bedenin geri dönememe durumu sadece fiziksel bedeniniz öldüğünde olur. Yani astrala çıktığınız için ölmez ve geri dönebilirsiniz. Fakat fiziksel bedeniniz öldüğünde ruhunuz o zaman geri dönemez çünkü fiziksel beden ölmüştür :D umarım anlatabilmişimdir. Zaten astrale çıktığınızda bedeninize geri dönememekten korkarsanız kendinizi direk bedeninizde bulursunuz :D
- caryes
- Yönetici
- Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
- Burcunuz: Kova Burcu: 22 Ocak-19 Şubat
- Cinsiyetiniz: Kadın
aydınlattığın için saoll xD
- A.K.U
bnde astral seyehatler yaşadım ama sanki bunlar rüya gibiydi dışardan kendimi görüyordum biryerlerde çoğu zaman istemediğim korktuğum durumlarda...
in your eyes..
- ibrahimduygulu
bırakın yaw bu işleri :D
İnanmak başarmanın yarısıdır...Bu her iş için böyledir...
-
mllet ıstemeden çkıo ben haal çıkamadım :D
Kötülük olmasaydı , iyilik olurmuydu!!
Dünyada iyi insan yoktur, sadece kötüler ve kötülük yapmasını beceremeyen salaklar vardır.
İnsanoğlu hiç de kötü olarak yaratılmamıştır; ama hastalandığı gibi kötüleşir de.
Dünyada iyi insan yoktur, sadece kötüler ve kötülük yapmasını beceremeyen salaklar vardır.
İnsanoğlu hiç de kötü olarak yaratılmamıştır; ama hastalandığı gibi kötüleşir de.
-