Katalaptik durum nedir elif arkadasım bizi aydınlatmanı sabırsız sekilde bekliyorum xDelif yazdı:katılıyorum karabasan cinlerin beden üzerinde hakimiyet kurma çabasıdır katalaptik bir durum
karabasan gerçeği
Moderatör: Sai
-
Re: karabasan gerçeği
- byfreestylerap
- İletişim:
bana 2 kere oldu sesin çok kısık çıkıyor bagıramıyorsun ve hareket edemiyorsun etmek istesende vücudun gevşemiş bir biçimde kolay kolay ettiremiyon
- KhornE
buna benzer yazıları kendim yazmıştım bir sürü arkadaşım inanmamıştı,bilimsel açıklamasını bulman çok hoş:)
-
komsumuz ve bi kac arkadasımda karabasanın kendilerini yatakta kitledigini soyledi bana ama
benim basıma hic gelmedi uyanık haldeyken :)
ama rüyalarımda 5-6 kez kara giysili ust sayfalarda yazan arkadasın dedigi gibi
yuzuklerin efendisindeki 9'lar gibi bazen bi tane bazende 3-4 tane kadar gordum
ama onları gordugum zaman kacmama yada onlara yaklasmama izin vermediler
genelde onları ruyamda gordugumde yakalayıp dovmek istiyorum
belkide o yuzden yanıma yaklasmıyolar :)
sadece kitliyorlar hareketsiz kalıyorum.
benim basıma hic gelmedi uyanık haldeyken :)
ama rüyalarımda 5-6 kez kara giysili ust sayfalarda yazan arkadasın dedigi gibi
yuzuklerin efendisindeki 9'lar gibi bazen bi tane bazende 3-4 tane kadar gordum
ama onları gordugum zaman kacmama yada onlara yaklasmama izin vermediler
genelde onları ruyamda gordugumde yakalayıp dovmek istiyorum
belkide o yuzden yanıma yaklasmıyolar :)
sadece kitliyorlar hareketsiz kalıyorum.
-
vaovv bana hergün 5 6 kere olurdu demek bundanmş uzun bi süredir özellkle kineziyle tanştğmdan beri ! ya bir yada 2 kere oldu garip..
Kötülük olmasaydı , iyilik olurmuydu!!
Dünyada iyi insan yoktur, sadece kötüler ve kötülük yapmasını beceremeyen salaklar vardır.
İnsanoğlu hiç de kötü olarak yaratılmamıştır; ama hastalandığı gibi kötüleşir de.
Dünyada iyi insan yoktur, sadece kötüler ve kötülük yapmasını beceremeyen salaklar vardır.
İnsanoğlu hiç de kötü olarak yaratılmamıştır; ama hastalandığı gibi kötüleşir de.
- byfreestylerap
- İletişim:
bana 2 gündür olmaya başladı 5 saniyelik gözümü kapatım açınca geçiyo
- Alone_Wolf
biri demişti besmele çekersen gecer diye
çok değil 1 hafta once bana da oldu...
astrala cıkıom zannettim titremeye başladım...
acayip bi ağırlık hissettim vücudum kitlendi...
ama besmele çektim gecti 4-5 saniyelikti
annemin yanına gittim hemen :D
çok değil 1 hafta once bana da oldu...
astrala cıkıom zannettim titremeye başladım...
acayip bi ağırlık hissettim vücudum kitlendi...
ama besmele çektim gecti 4-5 saniyelikti
annemin yanına gittim hemen :D
- HİPerSPAce
Bana 3 gece ard arda oldu.Ve bunlar geçen hafta oldu.1.sinde bekledim geçti.2.sinde artık sinir oldum ve bütün gücümü bacaklarıma verip hareket ettirmeye çalıştım ve başardım.3.sünde yine aynı şekilde başardım.Yani bana göre korkulacak bir şeyi yok.Önemli olan bütün gücünüzle yenebileceğinize inanın ve çaba sarfedin.Tabi geçtikten sonra hafif bir ağrı oluyor vücudumda.
Yani ben karabasana inanmıyorum.Uyku felci olduğunu düşünüyorum.Çünkü 3ünde de sırt üstü yatmıştım ve hiç hareket etmemiştim.Zaten Allahtan başka bir şeyden korkmazsanız her şeyi yenersiniz.
Yani ben karabasana inanmıyorum.Uyku felci olduğunu düşünüyorum.Çünkü 3ünde de sırt üstü yatmıştım ve hiç hareket etmemiştim.Zaten Allahtan başka bir şeyden korkmazsanız her şeyi yenersiniz.
Alii adventus sol glacies templum perditus ignis Terra novus lumen regnum Atlantis
-
Bana iki kez oldu , birisinde sadece sesim çıkmadı ve bir ağırlık hissettim üstümde.Diğeri ise felaketti.Sırtüstü yatıyordum ve sanki ruhum bedenimden çıkıyormuş gibi olmaya başladı , anneme bağıracaktım ağzımı açtım ama sesim çıkmadı.Hareket edemiyordum.Öldüğümü zannettim ve gözlerim çizgi filmlerdeki meşhur orağıyla Azrail'i aramaya başladı.Ama hiçbir yerde yoktu.Odanın aydınlığı korkumu azaltıyordu.Daha sonra dualar okumaya başladım ve sonunda uyandım.Bu olay astral değildir umarım?Öyleyse büyük bir şansı teptim ve bu şekilde olacaksa astral beni çok korkutacak üstünde çalışırsam.
- HİPerSPAce
Telekopat ölecek gibi oldum diyorsun.Bence o an hareket edememenden korktun ve birazda filmler ve diğer etmenlerin etkisiyle daha çok korkun arttı.Bu yüzden öyle ruhun çıkıyormuş gibi hissettin.Dediğim gibi ben defalarca yaşadım bu olayı.Artık anladığım tek şey var korkmayacaksın,hareket edebileceğine inanacaksın.İçinde korku olursa endişe ediyorsun hep öyle kalacağına.Korkma bütün gücünün kolunda veya ayağında vs toplandığına inan bütün gücünle hareket etmeye çalış geçiyor.En azından bende geçiyor.
Alii adventus sol glacies templum perditus ignis Terra novus lumen regnum Atlantis