Telekinezi Hakkındaki uzman Kişilerden ricam Bir el atın bea
Moderatör: Sai
-
Telekinezi Hakkındaki uzman Kişilerden ricam Bir el atın bea
Arkadaşlar Okulumda Beyin Gücüyle İlgili Bir Sunum Yapmak İstiyorum.. Yaklaşık 10 kişilik bir grup oluşturduk. Ben bu telekinezi,astral,psi-ball ve diğerleriyle yaklaşık bir yıldır uğraşmaktayım.. ama nedendir bilemiyorum.. bir türlü maddeye etki edemiyorum..etki olsa bile çok az olduğu için pek fazla birşey değişmiyor.. bana bu konuda uzman kişiler varsa bütün telekinezi konuları hakkında yardım ederse sevinirim..ve ya bu konu hakkında bildiklerinizi paylaşırsanız.. özellikle yaşadığınız olaylar daha çok ilgimi çekecektir.. şimdiden teşekkür ediyorum..
Saygılarımla
Saygılarımla
Re: Telekinezi Hakkındaki uzman Kişilerden ricam Bir el atın bea
bi gün kantinde arkadaşla oturuyoduk,arkadaş bi kız ayarlasak keşke dedi bana,ben de ona bu masa kızla dolsun ister misin dedim.o da güldü öyle,aklıma 6 kız 2 erkek geldi birden anlayamadım ben şaka yapmıştım oysa.
sonra 2 kız gelip oturdu masaya,sonra 2 kız daha geldi,sonra 4 tane daha geldi oturdular,ağzımız açık kaldı arkadaşla nasıl oldu bu iş ya diye,arkadaş sayıyı tutturamadın dedi,evet dedim napalım,sonra 2 kız daha geldi toplam 10 kız oldular,yeni gelen 2 kız aralarından 2 kızı alıp gitti,sonra 2 erkek geldi sayı tutmuş oldu.keşke başka bişi dileseydim dedim içimden:D
aslında buna benzer biçok olay yaşadım ama artık şaşırmıyorum.
belki işine yarar:D
sonra 2 kız gelip oturdu masaya,sonra 2 kız daha geldi,sonra 4 tane daha geldi oturdular,ağzımız açık kaldı arkadaşla nasıl oldu bu iş ya diye,arkadaş sayıyı tutturamadın dedi,evet dedim napalım,sonra 2 kız daha geldi toplam 10 kız oldular,yeni gelen 2 kız aralarından 2 kızı alıp gitti,sonra 2 erkek geldi sayı tutmuş oldu.keşke başka bişi dileseydim dedim içimden:D
aslında buna benzer biçok olay yaşadım ama artık şaşırmıyorum.
belki işine yarar:D
-
=)) Güsel Anı Keşke bende yaşasaydım.. Ama benim aradığım daha çok maddeye etki.. yani daha basit ama her an yapılabilecek şeyler bütün bir okula sunum yapacağım için onlara bu işi kanıtlamam lazım..=))
Sağol genede =)) bende bi gün denicem kantinde inş. gelirler =))
Sağol genede =)) bende bi gün denicem kantinde inş. gelirler =))
- ddemmahum
Bence yapma..Çoğu insan inanmaz telekineziye..Dalga geçerler..
::Welcome to home Bruce::
-
Bende insanlara bunu ispatlamak istiyorum.. eğer gerçekten yapabilirsek arkadaşlarla inanmayan topluluğa bunu ispatlamak istiyorum. yani telekinezi diye birşey var demi ?? evet var peki bunun temeli ne ona inanmak değilmi ben sahsen inanıyorum.. ve inanan arkadaşlarımla bunu yaparak gerçekliğini savunmak istiyorum.. Onlara bunu kabul ettirmek istiyorum..
- HİPerSPAce
Sen şuan hangi aşamadasın t.k de?
Alii adventus sol glacies templum perditus ignis Terra novus lumen regnum Atlantis
-
Nina kulaginanın videosunu izlet... Ama sadece telekinezinin gerçekliğini ortaya koyacak veya ona inanan insanları sunumuna koyma, inananmayan ve neden inanmadıklarının sebeplerini de sunki bu konudaki görüşlerine kendileri kara versinler ama tabiki büyük çoğunluğu gerçekliğine ayırman gerek ki gerçek..
He eğer istersen biraz saçma belki işine yaramaz ama:
Mp3 ümün ekranı yok(inanmayanlar için creative muvo t100) ben rastgele şarkı seçimi moduna aldım, sonra bi şarkıcı ve şarkısını düşündüm ve aynı anda o çıktı bu bana 15 sefer felan oldu bazen ardarda tutturduğum oluyodu bazen hala oluyo....
(belki işine yarar bilemedim..) :D
He eğer istersen biraz saçma belki işine yaramaz ama:
Mp3 ümün ekranı yok(inanmayanlar için creative muvo t100) ben rastgele şarkı seçimi moduna aldım, sonra bi şarkıcı ve şarkısını düşündüm ve aynı anda o çıktı bu bana 15 sefer felan oldu bazen ardarda tutturduğum oluyodu bazen hala oluyo....
(belki işine yarar bilemedim..) :D
Gerçekçi ol, imkansızı iste.
-
Ben şuan da o kadar üst seviyede değilim.. psi-Wheel i döndürebiliyorum.. ama uzaktan değil.. sonra kağıtları katlıyorum filan.. ama o kadar üst düzey değil..arkadaşlarla masayı kaldırdık bi kere parmaklarımızı koyarak o kadar..HİPerSPAce yazdı:Sen şuan hangi aşamadasın t.k de?
-
hmm.. yok ya =) ben beceremem mp3'ün sarkılarını değiştirmeye.. genelde psi-ball yaparak insanların yanında olmadan onların yaptıklarını görüyorum.. ama bunu orada yapmak sacma olur.. [ ilk önce psi-ball'ı yapıyorsun gözünle görebilecek hale getiriyorsun..üzerine yazılar yazıyorsun..yapılması gereken şeyleri.. biraz büyüye kaçıyo ama olsun sonra üzerine yapılması gerekenlerin yazıldığı psi-ball'ı [cin] 'e veriyorsun.. aniden zihnin gidiyo.. siyah-beyaz olarak üzerine yazdıklarını görüyorsun..]
ben arkadaşın evini gördüm.. oturuş bicimini odasının düzenini..evinin krokisine kadar tarif ettim.. hayret etti arkadaş =)) arkadaşın evine hiç gitmedim..
ben arkadaşın evini gördüm.. oturuş bicimini odasının düzenini..evinin krokisine kadar tarif ettim.. hayret etti arkadaş =)) arkadaşın evine hiç gitmedim..
-
fenomenle bağlantıya geçersen daha güzel bilgiler bulabilirsin sanıyorum :D
Gerçekçi ol, imkansızı iste.
-