Telekinezi Hakkındaki uzman Kişilerden ricam Bir el atın bea
Moderatör: Sai
- byfreestylerap
- İletişim:
Re: Telekinezi Hakkındaki uzman Kişilerden ricam Bir el atın bea
evet bencede kötü olurdu düşünsene okulda sınıfta yazılıda kağıt kalem silgi kopyalar havada uçuyoxd
-
Çoğu insan dalga geçiyo, ama bu telekinezinin gerçek dalga geçilecek kadar saçma olmasından dolayı değil. Diğer insanların tabularını yıkamaması ve yaşadıkları dünyadaki belirli gerçeklere bağlı kalmasındandır. Oyüzden bu işle ilgilenen birilerini bulursan daha iyi olur. Ben de okulumda bu konuyla ilgili kulüp açmak istemiştim bi aralar. Sonra her şeyi düşündüm ve vazgeçtim... :D
Gerçekçi ol, imkansızı iste.
-
Sunum konun Bu işle ilgilenenler içn güzel
Ama sınıf içn sacma bir knu(üzülerek söylüyorum)
Sen onların gözünün önünde herşeyi ypsanda inanmazlar
nerden mi bliyorum xD
Ama sınıf içn sacma bir knu(üzülerek söylüyorum)
Sen onların gözünün önünde herşeyi ypsanda inanmazlar
nerden mi bliyorum xD
-
Herkesin bildigi seylermi bilmiyorum. bircok yazı okudum psi-whell hk. bu yazıların hepsi bir birine benzer seylerdi. buyuzden artık butip yazıları okumuyorum kendim yapıp anlamaya çalışıyorum...stuba yazdı:centauru yazdı:ben kavanoz icinde PSI -Wheel i dondurebiliyorum. ama okuluna gelip yapabilecegimi sanmıyorum..
Belki Tavsiyeler verebilirim...
=)) vauhh iyiymiş nasıl döndürüyorsun =)) taktiklerini paylaşırsan sevinirim.. ama herkesin bildiği sıradanlıkları söyleyeceksen yazmana değmez.
Aslında benim su an kullandıgım yontemin benzerini biryerde gormustum ama ben sana yontemden cok olayı anlayabilecgin tavsiyeler vermekten soz ediyordum. yani yontem degil tavsiye.
oncelikle her sitede yazan herkesin bildigi su sıradan yontemlerle basarıya ulasamazsın. burası kesin.
psi-whell kapalı cam kap icinde yapılmalı. yapılmadıgı taktirde bunun telekinezi oldugundan sozetmek imkansızdır.
once yontemimi anlatım. sonrada tavsiyelerimi verim..
1 Genis bir Cam kap
Buyuk geniş kavanozlar var. onlar cok uygun. Bu cam kap ne kadar geniş olursan işin okadar kolaylasır. icine 5cm veya encok 10cm genişiginde PSI-wheell yerlestirmek icin. Daha genis bir PSI-Whell Daha kolay donermi Emin degilim . neyse daha fazla yazıyı uzatmamak icin fazla derine inmicem.
2. Aliminyum Folyo.
Aliminyum folyodan duz, uzun ve ince bir kesit al. Uzunlugu Cam kabın Genişligine gore olucak. Cam kaba her 2 uctan yarım cm bosluk kalcak sekilde.
sonra bu kesiti uzunlamasına ortadan ikiye katla Katladıgında yine uzun ve ince bir sey olmalı. ve katlarken keskin katlama. hafiten yuvarlak olacak birşekilde katla
ve ignenin uzerine koy.
Cam kabı uzerine kapat. 30 sn kadar bekle. sonra Test et. cam kaba etrafından hava akımı ver Fön makinasıyla bakalım iceri hava kacıyormu.
eger hava kacırmıyorsa Telekinezi deneyine baslayabilirsin.
Burda Aliminyum folyo kullanma nedenin Kagıda gore daha pruzsuz ve hafif olması. Alimunyum folyoyu duz serit seklinde kesmemizdeki neden Agırlıgı Azaltmak ve kaldırac gibi bir sistem elde etmek. kaldıracta kullandıgını cubuk ne kadar uzun olursa bir agırlıgı kaldırmak okadar kolay olur bilirsiniz. Buyuzden Duz ince uzun bir Duzenek Standar PSI-Whel den daha kolay donmesini saglar.
Neyse Tavsiyelerim ise.
Bircok deneme yaptım Duzenli olarak.
1 imajinasyon dan bahsederler Telekinezide. ancak benim denemelerimin cogunda işe yaramadı.
imajinasyonla sadece PSI_ball yaparken basarılı olabildim.
PSI ball yaparken Ellerimin yakınıda PSI-Whell sistemim vardı. Psi-bal ı yaptıgımda psi-whell Donuyordu. Fakat Burda PSI balı yaparken amac PSI whelli dondurmek degildi.
PSI whelli Sadece Test icin koymustum.
İmajinasyon ile PSI - Whell Dondurme denemelerimin hicbiri basarılı olamadı.
Fakat imajine etmeden yaptıgım denemelerimde Cam kap icindeki PSI-Wheli Dondurebildim.
2 Konsantrasyon..
yaptıgım denemelerin cogunda Konsantrasyon ile PSI-Whell i Donduremedim. belkide ben beceremiyorum konsantrasyonu. Fakat Anlatıcagım olayla konsantrasyon olayına siz kararverin...
Duzenek kurulduktan sonra yaklasık 1 dk kadar bekliyorum. Sonra konsantre olmadan sadece el hareketleri yaparak dondurmeye calısıyorum cogu kez donuyor... ilk 20 sn icinde donuyor.
Konsatre olarak demeye calıstıgımda ise 2-3 dk deneme yapmama ragmen donduremedim...
2-3 dk dan fazla uzun konsantre olmayı hic denemedim cunku bana cok anlamsız gelmeye basladı..
Ayrıca konsantre olmadan Dondurdukten yaklasık 2 dk sonra cok denememe ragmen donduremedim
Ama Araverip diger odaya gecip 5-10 dk Baska birşeyle mesgul olup sonra geri dondugumde Bazen Kagıda baktıgım anda bazende elerimle dondurmeye basladıgım anda ilk 5 sn donmeye baslıyor.
ayrıca Seffaf Plastik kablar var .. Plastik bir kab icerisinde deneme Tam olarak emin degilim fakat Sanırım plastik kaplar statik elektrigi iletiyor. daha once Plastik kap icerisindeki PSI whell dondurme denemelerimde ellerim 20cm uzaktan donduruyordum. daha sonra ellerimde statik elektrik olabilirmi diye kucuk bir kagıt parcasına uzattıgımda kagıt elime yapıstı.
denersen bence sende 1-2 gunde basarırsın
-
Benim de bir anım var..Çok kısa bir zaman önce oldu..Komik bir olay..Arkadaşımla kantinin önünde iken "Bir şey alacağım 25 kuruş'un var mı?" dedi.Ne yalan söyleyeyim yoktu,ben de yok dedim zaten..Sonra cidden bir-iki saniye sonra kimden düştüğü bilinmez yere bir bozuk para düştü.Sonra ben düşündüm "Aha,Allah'ın sevdiği kuluymuşuz" falan diye.Sonra bir baktık 25 kuruş.Ehuehueheheeh.Güzeldi yaov...Bir de ben astral seyahate çıkmayı deniyorum...Denerken şöyle ilginç semptomlar oluyor:
1)Bütün vücudumu tarifi imkansız bir his kaplıyor.Ama bunu ben yapıyorum.Sanki açma/kapama düğmesi gibi bir şey var sanırım beynimde.
2)Gittikçe kalp atışlarım hızlanıyor ve nefesimin kontrolünü kaybediyorum.
3)Göğüs kafesimin hemen altında bir şeyler toplanıyor.Sanki ruhum toplanıyor gibi.Ama en son denediğimde kalbimde toplandı.
4)Her çıktığımı hayal ettiğimde birdeki semptomlar artıyor ve kendimi inanılmaz hafif hissediyorum
Ama ondan sonra bir anda bir şey oluyor ve geri kalkıyorum.Sanırım bir an bile konsantrasyonumu kaybedince gidiyor.Yardım?Lütfen PM(Özel mesaj) atın.
1)Bütün vücudumu tarifi imkansız bir his kaplıyor.Ama bunu ben yapıyorum.Sanki açma/kapama düğmesi gibi bir şey var sanırım beynimde.
2)Gittikçe kalp atışlarım hızlanıyor ve nefesimin kontrolünü kaybediyorum.
3)Göğüs kafesimin hemen altında bir şeyler toplanıyor.Sanki ruhum toplanıyor gibi.Ama en son denediğimde kalbimde toplandı.
4)Her çıktığımı hayal ettiğimde birdeki semptomlar artıyor ve kendimi inanılmaz hafif hissediyorum
Ama ondan sonra bir anda bir şey oluyor ve geri kalkıyorum.Sanırım bir an bile konsantrasyonumu kaybedince gidiyor.Yardım?Lütfen PM(Özel mesaj) atın.
Pampalar ( evet size öyle dedim az önce :l ) bir süre yoktum ama artık daha açık olmaya çalışacağım.Takan yok ama olsun söyleyeyim <3
-