Bu cevap beni tatmin etti saol :)MoveToObjecT yazdı:Biz Sadece Adı Hayat Olan Oyunda Birer Bireyiz. Bu Oyunda Herkezin Bir Seviyesi Var. Kimileri Üst Seviye Kimileri Alt Seviye. Her Oyunda Oldugu Gibi Bununda Sonunda Game Over Yazısı Geçiyor. Sadece Test Ediliyoruz. İnsanlar Diger Tüm Varlıklardan Üstündür. (Melekler, Şeytan, 3 Harfliler). Ancak Bunu Kabullenemeyen Şeytan Adlı Melek Bizi Kandırabılecegını Kanıtlamıs Ve Boylece Bu Oyun Baslamıs Oldu. Hepsinden Üstünüz Üstün Bir Zekamız Var. İlk Dönemlerde İnsanoglu Beynının Sadece %2 Sını Kullanabılırken Sımdı %10 %12 ye Kadar Cıkabılıyor. Bız Bu Forumda Telekinezi Telepati Astral Seyahet Vb. Konularda Kendimi Değil Beynimizi Geliştiriyoruz. İnsanoğlu Beyni Sınırlıdır. Bu Sınırı Asmak İse Bizlere Kalmış Birşey.
Sizce Biz Neden Varız?
Moderatör: Sai
-
Re: Sizce Biz Neden Varız?
"Cennette yaşamak üzere yaratılmıştık ve cennet bize hizmet etmek için düzenlenmişti. Sonra bir şeyler oldu ve yazgımız değiştirildi; cennetin yazgısında da bir değişiklik oldu mu, bu hiçbir yerde belirtilmiyor.." Franz Kafka
-
- Yaşadığınız İl: 32 Isparta
Re: Sizce Biz Neden Varız?
beni şimdi söyleyeceğim konusunda eleştirmenizi ve karşı çıkmanızı istemiyorum bu geçenlerde aklıma geelen bir düşünce sadece...
ben bizden daha üstün uygarlıkların bizi test amaçlı yarattığını düşünüyorum bu testin amacı konusunda mantıklı bir sebebim yok ama bence nasıl bir gelişme gösterebileceğimizi ve onlara yetişebilecekmiyiz diye test ediyolar diye düşünüyorum. BU TAMAMEN Bİ ANLIK AKLA GELEN BİR DÜŞÜNCEDİR ELEŞTRİYE GEREK YOKTUR...
ben bizden daha üstün uygarlıkların bizi test amaçlı yarattığını düşünüyorum bu testin amacı konusunda mantıklı bir sebebim yok ama bence nasıl bir gelişme gösterebileceğimizi ve onlara yetişebilecekmiyiz diye test ediyolar diye düşünüyorum. BU TAMAMEN Bİ ANLIK AKLA GELEN BİR DÜŞÜNCEDİR ELEŞTRİYE GEREK YOKTUR...
"Asla vazgeçme ve hayallerini takip et " Bu bir avuç cesareti kalbine yerleştir. unutma yarına onunla varacaksın..!
Ruhmu saran alevle yükselmeliyim ancak. Dik başlı siyah köpek, beni bekliyor olacak..!
By T€$
Timuçin €mre $en
Ruhmu saran alevle yükselmeliyim ancak. Dik başlı siyah köpek, beni bekliyor olacak..!
By T€$
Timuçin €mre $en
-