Gizli Sırlar Öğretisi!
-
- Yaşadığınız İl: 32 Isparta
Gizli Sırlar Öğretisi!
Ben astralla ilgili bir rüyamı anlatacağım. Rüyamda neler yaptığımın çok az kısmını hatırlıyorum ve hiç unutmadım 1 ay geçti. Lucid dream ı felen yeni yapmaya başladım fakat bu rüyada yapmadım. Bi arkadaşım var rüyamda. Onunla karanlık sadece kapıdan gelen beyaz bir ışık huzmesiyle örümcek ağlarıyla ve kolilerle dol bir odaya giriyorum. Odada kolinin biri parlıyor. Yanına gidiyorum ve içinde bir kitap bulunuyor. Kitaptaki tozları silkeliyorum üzerinde " Gizli Sırlar Öğretisi" diyor. Kitabı nasıl oluyosa arkadaşımın ağızıyla telepatik bir yolla okumaya başlıyorum. Direk astralla ilgili bir sayfa açılıyor. Astrala çıkma yöntemleri 1-2-3-4-5 diye gidiyor ve ben ne hikmetse ilk 4. yü okuyorum :D . Normalde astraldan korkum geçti ama o zaman nedense korkmuştum. Kitapta yazanlar şu " Astrala çıkma anında düşündüğün her neyse onu 4 kat hızlı düşün" . Ben hemen ordaki yatağa yatıyorum ve beni o odada yürürken düşünüyorum. sonra özel gücüm varmış gibi hızlı yürüdüğümü düşünüyorum ve o çınlama, titreşimler ilk defa bu kadar fazla oluyor. Ben kafama dank ediyo rüyada olduğum ve ilk aklıma gelen şey astrala rüya içinde çıkmanın kolay olacağı oluyor. içimden " ne yani ben şimdi astralamı çıkıyorum... " diyorum ve çıkma fikrinden vaz geçiyorum Ki telefonumun alarmıyla irkilerek uyanıyorum. Hemen aynı şekil astral deniyorum ve çınlamalar başlıyor... içeri babam giriyo ve bütün işi mafediyo... O gün bizim burada yeni açılan bir AVM den D&R isimli mağazaya giriyorum. Kitaplara bakarken önümde bir kitapla karşılaştım az kalsın bayılcaktım. Rüyamda gördüğüm Gizli Sırlar Öğretisi karşımdaydı ve ben ne yapacağımı bilmiyorum. Şu anda içeriğini okudum ve içeriğinden biri "Parapisikoloji, ölüm ve ölüm ötesi. ". Kitabı en yakın zamanda almayı düşünüyorum o zaman niye almadığımı sorarsanız hiçbir fikrim yok... ( Astrala çıkış anından ben vazgeçtim o korkudan dolayı olan bişey değil ve rüyada yaptığım gerçekte yaptığımdan çok daha fazla çınlama getiriyor..!) - Kitabı almam konusunda tavsiye edenler , Ne yapmam gerektiğini söyleyenler ... Bütün yorumlara açığım ...
NOT: bunu yazmamın nedeni daha demin bir arkadaşın rüyasında bu tip bir olayı yaşadığını okudum
NOT: bunu yazmamın nedeni daha demin bir arkadaşın rüyasında bu tip bir olayı yaşadığını okudum
"Asla vazgeçme ve hayallerini takip et " Bu bir avuç cesareti kalbine yerleştir. unutma yarına onunla varacaksın..!
Ruhmu saran alevle yükselmeliyim ancak. Dik başlı siyah köpek, beni bekliyor olacak..!
By T€$
Timuçin €mre $en
Ruhmu saran alevle yükselmeliyim ancak. Dik başlı siyah köpek, beni bekliyor olacak..!
By T€$
Timuçin €mre $en
-
Re: Gizli Sırlar Öğretisi!
Dostum bu işlerde çok iyi değilim ama bence astral çıkmayı kafana çok taktıgın için lucid dede bunu görüyorsun bence..
-
4 aydır astralle uğrşıorum..çnlama herşey olştu ama çkamıorm heycandan snrım..senin ise çıkma imkanın varken bırkman beni ne derece snir etti anlatamam..elinzde kullanama gibi imkanlarnz avr kullanın..kitabı alma imkanın var al !!!!
Kötülük olmasaydı , iyilik olurmuydu!!
Dünyada iyi insan yoktur, sadece kötüler ve kötülük yapmasını beceremeyen salaklar vardır.
İnsanoğlu hiç de kötü olarak yaratılmamıştır; ama hastalandığı gibi kötüleşir de.
Dünyada iyi insan yoktur, sadece kötüler ve kötülük yapmasını beceremeyen salaklar vardır.
İnsanoğlu hiç de kötü olarak yaratılmamıştır; ama hastalandığı gibi kötüleşir de.
-
kitabı aldım ve herkese tavsiye ederim daha 30. sayfada hastası oldum ve parapsikoloji olaylarının çıkış noktasınıda açıklıyor. astralın nasıl yapıldığını söylediğini sanmıyorum ama benim bilgilerime çok katkısı olaacğını düşünüyorum...
sonra diğer arkadaşıma gelince arkadaşım bende çok istiyorum yapmak ama o an rüyada neden ypmadığımı bende anlayamadım o anda korktum galiba... normal hayatta bende senle aynı noktayı başaramıyorum....
sonra diğer arkadaşıma gelince arkadaşım bende çok istiyorum yapmak ama o an rüyada neden ypmadığımı bende anlayamadım o anda korktum galiba... normal hayatta bende senle aynı noktayı başaramıyorum....
"Asla vazgeçme ve hayallerini takip et " Bu bir avuç cesareti kalbine yerleştir. unutma yarına onunla varacaksın..!
By T€$
Timuçin €mre $en
By T€$
Timuçin €mre $en
- knsptk
Yıllardır değişik şeylerle uğraşıyorum.Ama astralede ilgiliydim.Bir açık bekliyordum ki geçen gün sonunda bir çekilme hissi yaşadığımda , bunu değerlendirmem gerektiğini düşündüm ve üzerine gittim kısa bir deneyim olmasına rağmen ilk kontrollü çıkışım oldu. Prosepina nın dediği gibi eline geçen fırsatı değerlendirmemen bi hayli sinir ediyor adamı , keşke birdaha bir fırsat bulsamda gitsem diyorum şimdi. :) ya korkularına yer ver yada isteklerine, ideallerine ;) ikisi bir arada olmaz.
-
korkum yok şu anda sadece o anlık oldu ve hiç çekilme hissi yaşayamadım msn atarmısın pm den __???
By T€$
Timuçin €mre $en
By T€$
Timuçin €mre $en
-
üzerinde demirlerin oldğunu üstündede kocaman bı mıknatısın olduğunu düşün..her yerin uyuşmaya başlıo sankı kendi isteğnle ayağa kalkcakmışsın gibi..heyecan yapmasam belkı devamıda olablrdı :/
-
abi ellerimn ve ayaklarımın havadaymış bboşluktaymış gibi hissediom ama devamı olmuyoi lk başta yaparsam oluyo yapmassam uzun süre bekliyorum uyumakla uyumamak arasında acayip bir durumda kalkıyorum... kalktığımda uyuduğumu söylüyorum ama aslında bilincim sürekli açık hiç uyumadım ve rüya gibi bişeyde göremiyorum...
By T€$
Timuçin €mre $en
By T€$
Timuçin €mre $en
-
fiziki bedenini uyutcaksın ancak bilincn açık kalcak..uyku ile uyanklık arası o yzuden gözlernı kapattğnda bi süre snra renkler şekller gelıp geçer..o beynımıızn uyumamz için gönderdğı şeyler takıl onlara takıp et bı süre snra bşy dşnmemeye hatta havalanmaya ble başlayablrsn
-
Bana pek inandırıcı gelmedi kitabın reklamını yapıyo olmayasın :D
"Cennette yaşamak üzere yaratılmıştık ve cennet bize hizmet etmek için düzenlenmişti. Sonra bir şeyler oldu ve yazgımız değiştirildi; cennetin yazgısında da bir değişiklik oldu mu, bu hiçbir yerde belirtilmiyor.." Franz Kafka