Astralldeyken bir anı..
-
Re: Astralldeyken bir anı..
Abi şaka mısınız ya?Siz yazıyorsunuz ben okuyorum , sonra da astrale çıkma isteği kalmıyor insanda.Yazmayın artık böyle korkunç şeyler.Ruh , cin vs. :D
- HİPerSPAce
Allahtan başka bir şeyden korkma bir şey olmaz zaten:)Cin'ler felan Allah izin vermedikçe bir şey yapamaz.Zamanında ben de çok korkardım ama artık attım korkuyu.Yanlış hatırlamıyorsam bir hikaye vardı.Hz. Süleyman cinlere bir işini yaptırıyormuştu.Ama büyük bir iş.Hz. Süleyman oturduğu yerde onları izliyormuş sürekli.Daha sonra ölmüş.Cinler anlamamış onun öldüğünü hala o verdiği işi yapıyorlarmış.Yani demek istediğim cinlerin insanlardan üstün bir yanı yok.(hikayeyi biraz yanlış hatırlıyor olabilirim dersi dinlemiyordum)
Alii adventus sol glacies templum perditus ignis Terra novus lumen regnum Atlantis
evet galiba inşaat yaptırıyorlardı ve hz.süleyman öldüğünü anlayamamış cinler onun asasının dibini kurtlar kemirip onu düşürünceye kadar farkedememişler. ama onların bu alemi bizim gözümüzle görememesinden kaynaklanıyor olabilir. yineden insanlar cinlerden üstün sayılıyor
- byfreestylerap
- İletişim:
o acıyı engelleyip yoketmeyi dene yani hisetmedigini düşün ve beynini kandır belki işe yarar
En son byfreestylerap tarafından 26 Oca 2010, 18:02 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
- HİPerSPAce
İnsan bütün hepsinden üstün.Şeytandan da cinlerden de.Yani korkulacak bir şey yok bunlardan.netenes yazdı:evet galiba inşaat yaptırıyorlardı ve hz.süleyman öldüğünü anlayamamış cinler onun asasının dibini kurtlar kemirip onu düşürünceye kadar farkedememişler. ama onların bu alemi bizim gözümüzle görememesinden kaynaklanıyor olabilir. yineden insanlar cinlerden üstün sayılıyor
Alii adventus sol glacies templum perditus ignis Terra novus lumen regnum Atlantis
-
İnsan alayına gider.Allah bizi sonsuz özelliklerle donatmış.Sadece beynimiz kendi başına bir mucize ve bunun için her zaman şükretmeliyiz ama sadece zor durumda kalınca değil iyi durumda da şükredip dua etmeye devam etmeliyiz.Her neyse konudan uzaklaştım ben.Başta da dediğim gibi İnsan alayını tek alır. :)
- HİPerSPAce
Evet böyle düşün korkma cinlerden vs.:)Zaten cinlerin nesinden korkulur anlamıyorum.Sana daha önce büyü mü yaptı?Savaş mı yaptınız?Çok güçlü birer varlıkmı?Belki bu son söylediğim evet ama insan daha üstün bunu düşün.
-
astraldayken ruhumuza bi zarar verebileceklerini sanmıyorum. zaten 2-3 kez karsımıza cıkarlarsa alısırız
Bir hadis kitabında zamanında cinlerin savaş yaptığı yazıyormuş. Hangi kitap hatırlayamadım bir sahur programıydı ama insanın bir veya birkaç özelliği sayesinde cinlerin üstün özelliklerini alt edebilecek kapasitede olduğunu düşünüyorum. Yani her açıdan tamamen üstün değiliz.HİPerSPAce yazdı:Evet böyle düşün korkma cinlerden vs.:)Zaten cinlerin nesinden korkulur anlamıyorum.Sana daha önce büyü mü yaptı?Savaş mı yaptınız?Çok güçlü birer varlıkmı?Belki bu son söylediğim evet ama insan daha üstün bunu düşün.
- DeatH_StaiN
- Yaşadığınız İl: 6 Ankara
- Burcunuz: Başak Burcu: 23 Ağustos-22 Eylül
- Cinsiyetiniz: Belirtmedi
Astral anında başka varlıklar bize zarar verebilirler fakat onların
bizimle irtibat bile kurdularını diğerleri öğrenirlerse cezalandırılabilirler.
bizimle irtibat bile kurdularını diğerleri öğrenirlerse cezalandırılabilirler.