ben senin doğru dediğin herşeyi yalanlayabilrim.telekinezi,durugörü aklına gelen herşeyi yalanlayabilirim.sen buna ne diyeceksin?işine gelen şeyleri kabul edip gelmeyenleri inkar ediyosun.evet imkansız diye birşey yoktur.evet bulutlara dokunmak da imkansız değildir.pizza kulesine dokunmak da imkansız değildir.ama sen bunu kısıtlı ve dar görüşünle algılayamazsın.kendi dünyanda belirlediğin imkansızlıklarla başkalarını da bloke ediyorsun.bende sana şunu söylüyorum evet senin imkansız diye hayal edebileceğin herşey mümkündür.ama bu senin kısıtlı algında mümkün olmadığı için olmaz sanıyorsun.algını genişlet,aklını genişlet...muhtemelen ne demek istediğimi de anlamicaksın.bana "git dokun o zaman" gibi saçma sapan sözler söyleyip yanına saçma sapan simgelerden koyup kendi aklınca benimle dalga geçiceksin ve birşeyler bildiğini zannederek egolarınla birlikte başka egolarla büyüceksin.sana egolarınla mutlu günler dilerim...caryes yazdı::D neyden bahsediyorsun sen? sanki ciddi bi sorunun içinde boğuluyorum .. imkansız olan biçok şey var. şu anda elini uzatıp bulutlara dokunabilir misin?? ayakların yere değecek ve elin de pizza kulesinin tepesine dokunacak bunu yapabilr misin? imkansızdır değil mi?
zaten söylemek istediğimi başında söyledim .. ama kimse anlamak istemiyor. her söylenene inanan insanlar inandıklarının yalan olmasından çok korkuyolar kandırılmış olmanın hayal kırıklığı ile doğruyu yalanlamaya çalışyolar. =)
yalnız ben sadece bazı uydurulmuş şeylerin yalan olduğunu söylüyorum o kadar abartıya gerek yok.
Psi-Bal-Kedi-Arı-Kinezi Neyi Tartışıyoruz Biz (Beyin Fırtınası)
Moderatör: Sai
-
Re: Hipnoz, Telkin ve İnancın Gücü
Sınanıyorsunuz...
-
sana sadce gördüklerimi söylüyorum emin ol biyokinezi var ve yapan insanlar tanıyorum
hepsi gerçektir diyosun hepsini yaptın mı?? ayrıca neden insanlar her duyduğuna inanır anlamıyorum. bunların çoğu uydurulmuş saçmalıktan başka bişe değil. (hepsi için demiyorum birçoğu için) ve tekrar söylüyorum ben bilgi verdim kim inanır kim inanmaz ona kalmış. sadece boşa zaman harcanmasın diye söyledim. =)
Sınanıyorsunuz...
- caryes
- Yönetici
- Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
- Burcunuz: Kova Burcu: 22 Ocak-19 Şubat
- Cinsiyetiniz: Kadın
bana psi ball ı ispatla o zaman. ben sana telekineziyi ispatlarım durugörü yapamıyorum ama yapıldığını biliyorum. dar görüşlü olan sizsiniz fikrime saygı göstereceğinize saldırıp duruyosunuz ki farklı görüşleri düşünmeden tek bir şeyin varlığına inanıp kalmışsınız. bu benim dar görüşüm olamaz. ayrıca bana ayakları yerde elleri pizza kulesinin tepesine değen birini göster senden herkesin önünde özür dileyeyim ha??? =)cehalet yazdı:ben senin doğru dediğin herşeyi yalanlayabilrim.telekinezi,durugörü aklına gelen herşeyi yalanlayabilirim.sen buna ne diyeceksin?işine gelen şeyleri kabul edip gelmeyenleri inkar ediyosun.evet imkansız diye birşey yoktur.evet bulutlara dokunmak da imkansız değildir.pizza kulesine dokunmak da imkansız değildir.ama sen bunu kısıtlı ve dar görüşünle algılayamazsın.kendi dünyanda belirlediğin imkansızlıklarla başkalarını da bloke ediyorsun.bende sana şunu söylüyorum evet senin imkansız diye hayal edebileceğin herşey mümkündür.ama bu senin kısıtlı algında mümkün olmadığı için olmaz sanıyorsun.algını genişlet,aklını genişlet...muhtemelen ne demek istediğimi de anlamicaksın.bana "git dokun o zaman" gibi saçma sapan sözler söyleyip yanına saçma sapan simgelerden koyup kendi aklınca benimle dalga geçiceksin ve birşeyler bildiğini zannederek egolarınla birlikte başka egolarla büyüceksin.sana egolarınla mutlu günler dilerim...caryes yazdı::D neyden bahsediyorsun sen? sanki ciddi bi sorunun içinde boğuluyorum .. imkansız olan biçok şey var. şu anda elini uzatıp bulutlara dokunabilir misin?? ayakların yere değecek ve elin de pizza kulesinin tepesine dokunacak bunu yapabilr misin? imkansızdır değil mi?
zaten söylemek istediğimi başında söyledim .. ama kimse anlamak istemiyor. her söylenene inanan insanlar inandıklarının yalan olmasından çok korkuyolar kandırılmış olmanın hayal kırıklığı ile doğruyu yalanlamaya çalışyolar. =)
yalnız ben sadece bazı uydurulmuş şeylerin yalan olduğunu söylüyorum o kadar abartıya gerek yok.
egolarımla her zaman mutluyum teşekkür ederim. =)
- **profesyonel**
- Yaşadığınız İl: 35 İzmir
- Burcunuz: Terazi Burcu: 23 Eylül-22 Ekim
- Cinsiyetiniz: Erkek
caryes daha akıllıca bir sözcükle geliceğini ummuştum.ewt şı anda elimi uzatıp bulutlara dokunabilirim beynimdeki imajinasyon ve hayal gücümle birde ayaklarım yere değecek ve elimde pizza kulesinin tepesinde olabilir hemde pizza kulesinin maketini yaparak işte sana demiştim imkansız diye bir şey yoktur senin tek en büyük açığın içindeki inancın bir mumun üflenmesiyle bir sönmesi kadar kısa sürede olmuştur ayrıca son sözünde demişsinki sen egonla yaşıcakmışsın o kadar havalı olma telekinezi ego için yapılmaz eğer ego için yapmaya çalışıyorsan sana tavsiyemcaryes yazdı::D neyden bahsediyorsun sen? sanki ciddi bi sorunun içinde boğuluyorum .. imkansız olan biçok şey var. şu anda elini uzatıp bulutlara dokunabilir misin?? ayakların yere değecek ve elin de pizza kulesinin tepesine dokunacak bunu yapabilr misin? imkansızdır değil mi?
-"telekineziyi bırak!!"
Tek bildiğimiz şey hiçbir şey bilmediğimizdir.
- KralBenim
- Yaşadığınız İl: 5 Amasya
Telekinezinin ne amaç uğruna yapıldığı telekinezi çalışmamızdan aldığımız sonucu etkilemez.**profesyonel** yazdı:caryes daha akıllıca bir sözcükle geliceğini ummuştum.ewt şı anda elimi uzatıp bulutlara dokunabilirim beynimdeki imajinasyon ve hayal gücümle birde ayaklarım yere değecek ve elimde pizza kulesinin tepesinde olabilir hemde pizza kulesinin maketini yaparak işte sana demiştim imkansız diye bir şey yoktur senin tek en büyük açığın içindeki inancın bir mumun üflenmesiyle bir sönmesi kadar kısa sürede olmuştur ayrıca son sözünde demişsinki sen egonla yaşıcakmışsın o kadar havalı olma telekinezi ego için yapılmaz eğer ego için yapmaya çalışıyorsan sana tavsiyemcaryes yazdı::D neyden bahsediyorsun sen? sanki ciddi bi sorunun içinde boğuluyorum .. imkansız olan biçok şey var. şu anda elini uzatıp bulutlara dokunabilir misin?? ayakların yere değecek ve elin de pizza kulesinin tepesine dokunacak bunu yapabilr misin? imkansızdır değil mi?
-"telekineziyi bırak!!"
İster ego ister para ister şan , şöhret.
Önemli olan düzenli çalışmaktır.
Hertürlü sonuç gelir.
- **profesyonel**
arkadaş ondan demedim bence bu tür kişiler telekinezinin işleyişini ve amacını engelliyo
- caryes
- Yönetici
zaten hayali olarak yapabilirsin ben de senden gerçek bişeylerle yapabileceğini ummuştum. ayrıca senden tavsiye istemedim. telekinezi benim hayatım ve bu senin gözüne sırf psi ball yok dememden dolayı battıysa o senin ayıbın =)**profesyonel** yazdı:caryes daha akıllıca bir sözcükle geliceğini ummuştum.ewt şı anda elimi uzatıp bulutlara dokunabilirim beynimdeki imajinasyon ve hayal gücümle birde ayaklarım yere değecek ve elimde pizza kulesinin tepesinde olabilir hemde pizza kulesinin maketini yaparak işte sana demiştim imkansız diye bir şey yoktur senin tek en büyük açığın içindeki inancın bir mumun üflenmesiyle bir sönmesi kadar kısa sürede olmuştur ayrıca son sözünde demişsinki sen egonla yaşıcakmışsın o kadar havalı olma telekinezi ego için yapılmaz eğer ego için yapmaya çalışıyorsan sana tavsiyemcaryes yazdı::D neyden bahsediyorsun sen? sanki ciddi bi sorunun içinde boğuluyorum .. imkansız olan biçok şey var. şu anda elini uzatıp bulutlara dokunabilir misin?? ayakların yere değecek ve elin de pizza kulesinin tepesine dokunacak bunu yapabilr misin? imkansızdır değil mi?
-"telekineziyi bırak!!"
-
saldırdığımız falan yok.öyle bir hava oluştuysa özür dilerim ama başkalarının düşüncelerine saygısız olan kim?psi ball başlıklarında psi ball diye bişey yok diyen kim?biyokinezi başlığında dalga geçip biyokinezi diye bişey yok diyen kim?dalga geçereke pizza kulesi ve bulutlara dokunmak imkansız diyen kim?daha önce de söyledik şimdi de söylüyorum biyokinezi yapan insanlar tanıyorum.psi ball hakkında konuşan yalnızca biz değiliz,şamanlar,budistler de bunlarla ilgileniyor.anlayamadığım daha ne kadar ileri gittiniz de fetva verebiliyorsunuz?ne kadar biliyorsunuz bu işi de bu kadar kesin konuşabiliyorsunuz?2 psi wheel döndürdünüz,2 kaşık büktünüz (ki ben bunu yaptığınıza da inanmıyorum ya) fetva verir oldunuzz.bu işe yıllarını vermiş bilimadamları bu kadar kesin konuşmazken ne cesaret?
Sınanıyorsunuz...
- caryes
- Yönetici
ben bilim adamlarının psi ballı ispatladığını görmedim duymadım ama şunu bilin ki parapsikoloji okullarında psi ball denen şeyden bahsedilmiyor. =)
- **profesyonel**
bak caryes istiyorsan gerçeğinide yaparım içinde ALLAHın inancı olan bir kişi asla yanılmaz imkansız diye bir şey yok sana bir şey söyliyim hemde madem gerçeğini istiyorsun:D üstünde helikopter olsun ve bir yüzey taşıyor olsun ve sende onun üzerine çık fakat bunların hepsi pizza kulesinin tepesinin yanında olucak al işte hem ayağım yüzeyin üstünde (böyle bir olayda tam olarak yerde sayılırsın teorik olarak anlaman zor biliyorum ama:D)al işte gördünmü oldu birde suyu ısıt ve buharına dokun al işte sana yapay bulut:D sen doğal buluta dokun dememiştin,sen sadece buluta dokun demiştin al işte buluta dokundun ne oldu imkansız diye bir şey yokmuş değilmi:D
-