Bir gün önce doğsam bu seferde gri :D :Pcaryes yazdı:Anlaşıldı çoğumuzunki istediğimiz renk değil xD
gerçi mavi benim her zaman karşıma çıkar ama özellikleri ben değlm. =)
Doğum Gününüze Göre Renginizi Öğrenin
Moderatör: Sai
Forum kuralları
* Forumlarda T.C. Yasalarına aykırı konu açmak ve konulara yazmaz,
* Genel ahlaka aykırı yazılar yazmak, resim-video ve çeşitli medyalar eklemek,
* Küfür ve aşağılama içeren yazılar yazmak,
* Dil, Din, Irk ve Mezhep ayrımı yapmak, kışkırtmak veya bunlara zemin oluşturmak,
* Ahlaki, Tarihi, Örfi ve Kültürel yapımıza aykırı konu başlatmak, konularda yazmak ve yayınlamak,
* Hangi nedenle olursa olsun Siyasi konularda başlık açmak, açılmışsa başlık altına yazmak; başka bir konu altında Siyasi konulara girmek, Siyasi tartışmalar başlatmak, başka konuları Siyasi tartışma malzemesi haline getirmek;
Forum ortamının sıhhati açısından Yasaktır. Bu kurallara uymayanlar hiçbir uyarı verilmeksizin Forumdan Uzaklaştırılacaklardır
* Forumlarda T.C. Yasalarına aykırı konu açmak ve konulara yazmaz,
* Genel ahlaka aykırı yazılar yazmak, resim-video ve çeşitli medyalar eklemek,
* Küfür ve aşağılama içeren yazılar yazmak,
* Dil, Din, Irk ve Mezhep ayrımı yapmak, kışkırtmak veya bunlara zemin oluşturmak,
* Ahlaki, Tarihi, Örfi ve Kültürel yapımıza aykırı konu başlatmak, konularda yazmak ve yayınlamak,
* Hangi nedenle olursa olsun Siyasi konularda başlık açmak, açılmışsa başlık altına yazmak; başka bir konu altında Siyasi konulara girmek, Siyasi tartışmalar başlatmak, başka konuları Siyasi tartışma malzemesi haline getirmek;
Forum ortamının sıhhati açısından Yasaktır. Bu kurallara uymayanlar hiçbir uyarı verilmeksizin Forumdan Uzaklaştırılacaklardır
- HİPerSPAce
Re: Doğum Gününüze Göre Renginizi Öğrenin
Alii adventus sol glacies templum perditus ignis Terra novus lumen regnum Atlantis
- Diablo11
- Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
- Burcunuz: Balık Burcu: 20 Şubat-20 Mart
- Cinsiyetiniz: Erkek
Limon
Sakinsiniz, ancak kolaylıkla psikolojik baskı altına girebilirsiniz. Kıskançlığa çabuk kapılırsınız. Küçük şeyler üzerinde durup şikayet edebilirsiniz. Bir konuya saplanıp kalmazsınız. Başkalarının sizden hoşlanması ve güvenmesi için gereken özelliklere sahipsiniz. GüzeL PayLaşım TşkkrLer.
Sakinsiniz, ancak kolaylıkla psikolojik baskı altına girebilirsiniz. Kıskançlığa çabuk kapılırsınız. Küçük şeyler üzerinde durup şikayet edebilirsiniz. Bir konuya saplanıp kalmazsınız. Başkalarının sizden hoşlanması ve güvenmesi için gereken özelliklere sahipsiniz. GüzeL PayLaşım TşkkrLer.
Minilogue
- CeRRaH
Mavi
Düşük bir özsaygıya sahipsiniz ve oldukça seçicisiniz. Sanatsal yönü olan birisiniz ve kolaylıkla aşık olabilirsiniz, ancak aşkın yanınızdan geçip gitmesine izin verirsiniz. Aşkta kalbinizin değil zihninizin tarafında olusunuz.
Maviyi daima severim ama :) bu yorum banada gitmedi
Düşük bir özsaygıya sahipsiniz ve oldukça seçicisiniz. Sanatsal yönü olan birisiniz ve kolaylıkla aşık olabilirsiniz, ancak aşkın yanınızdan geçip gitmesine izin verirsiniz. Aşkta kalbinizin değil zihninizin tarafında olusunuz.
Maviyi daima severim ama :) bu yorum banada gitmedi
-
benimki lacivert
ama gümüşe tıpatıp uyuyorum
ama gümüşe tıpatıp uyuyorum
- -JeLLyBoon'-
- Konum: нєяşєуιη αу∂ıηℓαηмαѕıуℓα вιяℓιктє кαяαя∂ı ∂üηуαм ..
Ya ben yanlış doğmusum yada bu yanlıs :D
Kimse memnun değil baksanıza xD
Benim rengim bana göre ya siyahtır yada yeşildir ama açıklamalarıda bana uygun değil zaten hayatımda gümüş diye bir renk sempatisi uyanmadı içimde ama gümüşmüsüm xD
Tekrar teşekkürler (=
Kimse memnun değil baksanıza xD
Benim rengim bana göre ya siyahtır yada yeşildir ama açıklamalarıda bana uygun değil zaten hayatımda gümüş diye bir renk sempatisi uyanmadı içimde ama gümüşmüsüm xD
Tekrar teşekkürler (=
---
- gσтнι¢ -
Simdi bana soruyorlar ne bu kin ne bu öfke ?
Hayat beni bu kadar çabuk büyütmeseydi keşke ..
Ölümümü beklicem yavaşca ..
Çektiğim acılarımda saklı , şeytanlaşmalarım kanadıkça ..
Kısa sürede aranıza dönücem
-MetaL MusiC-
- gσтнι¢ -
Simdi bana soruyorlar ne bu kin ne bu öfke ?
Hayat beni bu kadar çabuk büyütmeseydi keşke ..
Ölümümü beklicem yavaşca ..
Çektiğim acılarımda saklı , şeytanlaşmalarım kanadıkça ..
Kısa sürede aranıza dönücem
-MetaL MusiC-
-
Lacivert
Çekici ve yaşadığı hayatı seven birisiniz. Her şeye karşı güçlü hisleriniz vardır. Dikkatiniz kolayca dağılabilir ve kolayca endişelenebilirsiniz. Birine kızdığınızda onu affetmeniz çok zor olabilir.
bende diyodum niye herşeyi doğru biliyorum en iyisi kahin olayım (Allah korusun) :D
Çekici ve yaşadığı hayatı seven birisiniz. Her şeye karşı güçlü hisleriniz vardır. Dikkatiniz kolayca dağılabilir ve kolayca endişelenebilirsiniz. Birine kızdığınızda onu affetmeniz çok zor olabilir.
bende diyodum niye herşeyi doğru biliyorum en iyisi kahin olayım (Allah korusun) :D
- Gambit
Erguvan
Gizemlisiniz, asla bencil değilsiniz ve her şeye kolaylıkla ilgi gösterirsiniz. Gününüz ruh halinize bağlı olarak üzüntülü ya da sevinçli olabilir. Arkadaşlar arasında popülersiniz, ancak aynı zamanda çabuk unutur ve aptalca davranabilirsiniz. Güvenilir kişilerden hoşlanırsınız.
Gizemlisiniz, asla bencil değilsiniz ve her şeye kolaylıkla ilgi gösterirsiniz. Gününüz ruh halinize bağlı olarak üzüntülü ya da sevinçli olabilir. Arkadaşlar arasında popülersiniz, ancak aynı zamanda çabuk unutur ve aptalca davranabilirsiniz. Güvenilir kişilerden hoşlanırsınız.
Olmaz olmaz deme,olmaz,olmaz..
- whaki
Kahve
Aktif ve sportif birisiniz. Başkalarının size yakınlaşması zordur. Ancak kolay aşık olursunuz. Bir kez bir şeyi elde edemeyeceğinizi öğrendiğinizde çabuk pes eder ve çabucak bırakırsınız.
aynı ben haa :D çabuk aşık olurum 1-2 haftaya geçer :D
Aktif ve sportif birisiniz. Başkalarının size yakınlaşması zordur. Ancak kolay aşık olursunuz. Bir kez bir şeyi elde edemeyeceğinizi öğrendiğinizde çabuk pes eder ve çabucak bırakırsınız.
aynı ben haa :D çabuk aşık olurum 1-2 haftaya geçer :D
Hayatta basardiklarinizdan cok basaramadiklariniz onemlidir... Yeni baslayan arkadaslar bu cumleyi unutmasinlar.
-
kahve
futbol oynadım ama sonra pes edip bıraktım .baskalarının bana yaklasması hakkaten zor .aşık olduklarımın hepsi ilk görüşte
hepsi uyuyola :D
futbol oynadım ama sonra pes edip bıraktım .baskalarının bana yaklasması hakkaten zor .aşık olduklarımın hepsi ilk görüşte
hepsi uyuyola :D
- turab
- Yaşadığınız İl: 37 Kastamonu
- Burcunuz: Boğa Burcu: 21 Nisan-21 Mayıs
- Cinsiyetiniz: Erkek
Altın
Neyin doğru neyin yalnış olduğunu bilirsiniz. Dışadönük ve neşelisiniz. Sizin için aradığınız kişiyi bulmak zordur, ancak bir kere doğru insanı bulduğunuzda uzun süre bir daha tekrar aşık olamazsınız.
bana çok yakın :)
Neyin doğru neyin yalnış olduğunu bilirsiniz. Dışadönük ve neşelisiniz. Sizin için aradığınız kişiyi bulmak zordur, ancak bir kere doğru insanı bulduğunuzda uzun süre bir daha tekrar aşık olamazsınız.
bana çok yakın :)
uubam.com
Kanıtın yokluğu yokluğun kanıtı değildir...
Kanıtın yokluğu yokluğun kanıtı değildir...
-