Saçma gelebilir ama..??

Moderatör: Sai

Kullanıcı avatarı
hkn7101

Re: Saçma gelebilir ama..??

Okunmamış mesaj gönderen hkn7101 »

elemor yazdı:önce kendi içinizde arayın. keşişler bilmem neler tasavvuf terbiyesi almış dedelerimizin sakalına bile uzanamazlar. evliyalar belli bir mertebeye geldiklerinde Allah'ın izniyle bir çok şeyi yapabiliyorlardı. aradaki fark, gösteriş için değil sadece gerektiğinde
(1)Îsâ uykudayken yaninda her konusulani ve yapilani bilirmis.
(2)Îsâ, Yahûdîler`den uzak oldugu hâlde sözlerini ve gizli hallerini bilirmis.
(3)Lût, çok uzak yerlerde olan seyleri görüp haber verirmis.
(4)Zekeriyanın kalemleri, kendi kendine Tevrât'i yazarmis
(5)Zekeriyyâ`nin diviti (kalemi) su üstünde kalirmis, batmazmis suya.
(6)Zekeriyyâ su üzerinde yürür ve ayaklari islanmazmis. Kendisi için suda yürümekle, karada yürümek arasinda fark yokmus.
(7)Yûsâ Ürdün Nehri`ni ikiye bölmüs.
(8) Yusa Peygamber bir sehri fethetmeye gittiginde o kentin kale duvarlari kendiliginden yikilirmis.
(9)Yâkûb'un attigi sey, 360km uzaga kadar gidermis...
(10)Süleymân denizi geçmek istedigi zaman, suyu çekilerek yol açilir, geçtikten sonra yine kapanirmis.
(11)Mûsâ peygamber kavmiyle Kizildeniz'in kenarina gelince asâsini vurup denizde yol açmis.

Bence sadece evliyalar değil bu Peygamberlerlede alakalı oralara gidilmesine gerek yok en önemli şey niyettir öncelikle gösteriş olmamalı ve bi amaç uğruna iyi bir amaç uğruna olmalı ve gerektiğinde kullanılmalı bir yerde okuduğuma göre telekinezinin yapılabilmesi pozzitif enerjiyle olur yani düşüncelerimizin her zaman iyiye yönelmesi gerektiğine inanıyorum.. Keşişlerede saygı duyuyorum çünkü onlarda pozitif düşünen insanlar tabi gerçek keşişler...

Kullanıcı avatarı
byfreestylerap
İletişim:

Okunmamış mesaj gönderen byfreestylerap »

1. bana oluyo ama sadece sesleri duyuyorum hafif uykudan olabilir
Kullanıcı avatarı
ghost61

Okunmamış mesaj gönderen ghost61 »

byfreestylerap yazdı:1. bana oluyo ama sadece sesleri duyuyorum hafif uykudan olabilir
:D
'For The Record'
Kullanıcı avatarı
Psisik67

Okunmamış mesaj gönderen Psisik67 »

tabiki de yapılabilir ama o çizgi filmdeki gibi 100 metre ateş saçamazsın :D anca gi 40 sene çalış yaparsın :D yaz internette çok var ama bu çağda yapmak biraz zor gibi görünüo ateş bükmek hava bükmek fln açık havada olman lazım heryer apartman nerde yapacan dimi :D anca evde su bükebilirsin o da çok az :)
criminal_1994

Okunmamış mesaj gönderen criminal_1994 »

Bizim atalarımız atlantisliler biz onların ikinci evrimleriyiz onlar bizden daha üstündü aslında aramızda üstünlük farkı yoktu fakat bilinemeyen bir dış güç tarafından yada tesadüfen mi bilmiyorum bizim dna larımız 12 sarmallıyken çift sarmala düştü ve bu 12 sarmal bizim diğer farklı bedenlerimizi ve ruhsal güçlerimizi temsil ediyor.Eğer ruhsal tekamülde bilinç ve ruhsal olarak yükselirsek ve 2012 doğruysa bu dediklerinizi yapmanız için bi engel yok fakat sen ateşi bükersin ama avatardaki gibi animelerdeki gibi dehşetli olmaz her şeyi abartmamak gerek.Birde enerjilere uyumlanırsan neden olmasın.Evrende bir sürü enerji ve kanallar var sende kendine bi kanal oluştururarak enerji çekersen çakralarını açarsan neden olmasın :D
"Cennette yaşamak üzere yaratılmıştık ve cennet bize hizmet etmek için düzenlenmişti. Sonra bir şeyler oldu ve yazgımız değiştirildi; cennetin yazgısında da bir değişiklik oldu mu, bu hiçbir yerde belirtilmiyor.." Franz Kafka

Kullanıcı avatarı
isimsizkahraman

Okunmamış mesaj gönderen isimsizkahraman »

iyi bir cocuk olabilirsen sirinleri bile görebilirsin :D
"İnsanların hepsi acizdir fakat bunu farketmeleri zaman alır"
Ahmet Çakmak
Buqra038
Yeni Kullanıcı
Yeni Kullanıcı

Okunmamış mesaj gönderen Buqra038 »

isimsizkahraman yazdı:iyi bir cocuk olabilirsen sirinleri bile görebilirsin :D
:D:D:D
criminal_1994

Okunmamış mesaj gönderen criminal_1994 »

isimsizkahraman yazdı:iyi bir cocuk olabilirsen sirinleri bile görebilirsin :D
kendinden biliyo
"Cennette yaşamak üzere yaratılmıştık ve cennet bize hizmet etmek için düzenlenmişti. Sonra bir şeyler oldu ve yazgımız değiştirildi; cennetin yazgısında da bir değişiklik oldu mu, bu hiçbir yerde belirtilmiyor.." Franz Kafka
telekinezi61

Okunmamış mesaj gönderen telekinezi61 »

YAPILIIR

“Sorunlar-Uyarılar ve Çözümleri” sayfasına dön