İnanc :S

Telekinezi Nasıl Yapılır? Telekinezi Teknikleri, Telekinezi için Yapılması Gerekenler...
sorente
Yeni Kullanıcı
Yeni Kullanıcı

İnanc :S

Okunmamış mesaj gönderen sorente »

Slm arkadaşlar.Telekinezi vesaire olaylarına nerdeyse kendimi bildim bileli hep merak ve ilgi duymuşumdur.Evet dünyaya geleli 22 sene geçti ve ilk defa biraz inceledikten sonra bu siteye üye oldum.
Bir çok alıştırma,teknik ve egzersiz paylaşmıssınız sitede.Ben de niyet ettim ufaktan denemeye fakat sonra aklıma inanç meselesi geldi.Açık söylemek gerekirse; etrafımda benim gibi bu olaylara meraklı olan insanlar yok.Bir kaç kere ben teşvik etmeye çalıştım fakat dediğim gibi pek sonuç alamadım.Daha kötüsüde önceden inandığım halde kendi kendime: "acaba harbiden yokmu böyle bir şey?" gibi sorular sormaya başladım.
Bu yazıyı yazmamın sebebi de bu şüphemi ortadan kaldırabilecek ki bu ancak gözlerimle görürsem olur diye düsünüyorum.Oturduğum semte (sefaköy/istanbul) yakın ya da ulaşabileceğim bir üye var ise, hem benim inanç sorunumu halledip, hemde ileriye yönelik bu işlerle uğraşan bir kaç arkadaş edinebilmektir.
İlgi gösterip okuyan herkese teşekkür ederim.

kanseytanı

Re: İnanc :S

Okunmamış mesaj gönderen kanseytanı »

arkadaşım bende ilk başta senin gibi inanmadım...acaba herkes atıyo mu birisi telekinez diye atmış ortalığa gerisi sallama diye düşünürdüm...ama sonra o ilk psi-well bir kıvılcım oldu...ilk dönüşünü görmek bir umut ışığı(falan falan falan)
KAN YAŞAMDIR...
placebo

Okunmamış mesaj gönderen placebo »

üçüncü göz kitabını oku orda bi söz var tibetli rahibin ''''''bilim adamlarının bu şeylere inanmaması bir sağırın ben duymuyorum öyleyse ses yok demesine benziyor'''' '''biz mucize gerçekleştirmiyoruz doğa nın yasalarını kullanıyoruz '''' yani baskalarının dediklerine bakma sağırlar tabiki duyamaz ama ses vardır duyan kişiye duyan olmak içinse inanç gerekir inanmamayı düşünme bunun normal bişey oldugunu herkesin istese yapabileceği birşey oldugunu düşüün
Kullanıcı avatarı
byfreestylerap
İletişim:

Okunmamış mesaj gönderen byfreestylerap »

placebo yazdı:üçüncü göz kitabını oku orda bi söz var tibetli rahibin ''''''bilim adamlarının bu şeylere inanmaması bir sağırın ben duymuyorum öyleyse ses yok demesine benziyor'''' '''biz mucize gerçekleştirmiyoruz doğa nın yasalarını kullanıyoruz '''' yani baskalarının dediklerine bakma sağırlar tabiki duyamaz ama ses vardır duyan kişiye duyan olmak içinse inanç gerekir inanmamayı düşünme bunun normal bişey oldugunu herkesin istese yapabileceği birşey oldugunu düşüün
çok güzel açıklamışsın ilk uçağın yapılması uzaya gitme vb. bunlara da kimse inanmıyordu ama şimdi herkes inanıyor insanların inanması biraz zaman alır hem döndermeyide başarmışsın inanmamanın bir sebebi olmamalı çevreye pek takılma sen sorente